Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i oczywiście sto latek dla Wiktorka który dopiero za miesiąc będzie obchodził to ważme święto zwane roczkiem

Kochani Lenko i Ksawerku z okazji pierwszego roczku
życzymy Wam mnóstwa uśmiechu,wspaniałych zabawek, najlepszych przyjaciół i samych pyszności w to święto.Życzymy Wam żeby cały świat był dla Was życzliwy i żeby nigdy nie zabrakło w nim ciepła, miłości i uśmiechu.
ciocia Kokusia z Natalką
Super, jednak zdarzają sie porządni ludzieDziewczynki-odali mi kasę w Tesco!!!!Normalnie jestem pod wrażeniem, już myslałam, że pieniądze przepadły![]()
No drogo by wyszło, niestety u nas w mieście są po 140 złTo super, że oddali,bo inaczej to był by chyba najdroższy garnuszek
![]()
, ale też kupilismy w tesco, tylko ze mała jeszcze nie dostała, musi poczekac do niedzieliTygrysku, dobre, dobreAle puchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę się podzielić z Wami dzisiejszym wydarzeniem które mnie spotkałootóż kończę przebierać z kupki Filipka gdy słyszę dzwonek do drzwi wejściowych, myślę sobie mąż mój wraca ( gdyż to już ta pora) z pracy i nawet kluczy nie chce mu się wyciągnąć
więc lecę do drzwi otwieram z Fifem na rękach na wpół rozebranym a tam stoi ksiądz!!!!!!!!!!!!
szybko analizuje sytuację co może robić ksiądz za moimi drzwiami????????
przecież kolęda to chyba po nowym roku
więc już miałam na końcu języka dzień dobry kiedy to ksiądz wita się szczęść Boże
czy chciałabym kupic opłatek
na co ja nadal w szoku pytam sie a ile kosztuje
ksiądz odpowiada co łaska
ja myslę że kurna w domu jestem bez gotówki ale widze męża wdrapującego sie po schodach i zwracam sie do niego czy masz jakieś pieniądze , ksiądz nie widzi męża i jest zdezorientowany i nie wie dlaczego zadaje mu takie pytanie
pyta sie mnie "słucham???????????????" na co ja że to do męża i wskazuje ruchem głowy
jednym słowem wesoło było
![]()

Ja jeszcze karmię:-)
a takie mam jeszcze pytanie ile z was jeszcze karmi swoje brzdące cycolkiem?![]()