reklama

Grudniowe mamusie 2008

100 latek dla Natalci w tak Wielkim Dniu:-):-):-)

A my dzisiaj troszkę pospacerowałyśmy .
Potem chate trzeba było odgruzować no i teraz M. bawi się z Bździągwą a ja nie wiem co mam robić.
Jakoś miejsca nie moge sobie znaleźć.

Idę Was podczytać:-)

reklama
Kochane przyjmijcie i odemnie najserdeczniejsze życxzenia dla waszych przesłodkich pociech i tych które już świętowały i tych co właśnie świętują.
Całusy przeogromne i przepraszam, że nie jestem w stanie być z wami na bieżąco.

Ale puchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę się podzielić z Wami dzisiejszym wydarzeniem które mnie spotkało:sorry: otóż kończę przebierać z kupki Filipka gdy słyszę dzwonek do drzwi wejściowych, myślę sobie mąż mój wraca ( gdyż to już ta pora) z pracy i nawet kluczy nie chce mu się wyciągnąć :eek: więc lecę do drzwi otwieram z Fifem na rękach na wpół rozebranym a tam stoi ksiądz!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:szybko analizuje sytuację co może robić ksiądz za moimi drzwiami????????:eek::eek:przecież kolęda to chyba po nowym roku:eek::eek: więc już miałam na końcu języka dzień dobry kiedy to ksiądz wita się szczęść Boże:zawstydzona/y:czy chciałabym kupic opłatek:-D na co ja nadal w szoku pytam sie a ile kosztuje:-D:-D:-D:-Dksiądz odpowiada co łaska:-D ja myslę że kurna w domu jestem bez gotówki ale widze męża wdrapującego sie po schodach i zwracam sie do niego czy masz jakieś pieniądze , ksiądz nie widzi męża i jest zdezorientowany i nie wie dlaczego zadaje mu takie pytanie :-D:-D pyta sie mnie "słucham???????????????" na co ja że to do męża i wskazuje ruchem głowy:-D:-D:-D jednym słowem wesoło było:-D:-D:-D

reklama
Witam
mam ogromną prośbę do wszystkich bb-mam, których dzieci uczęszczają do żłobka, lub przedszkola, a nie ukończyły jeszcze 3-go roku zycia.
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety-moich badań do pracy magisterskiej.
Pewnie niejedna z Was była w podobnej sytuacji, mam nadzieję, ze moja prośba spotka się ze zrozumieniem;-)
Z góry dziękuję za każdą wypełniona ankietę.

Pozdrawiam madzix

http://www.ankietka.pl/ankieta/31184...owa-matek.html

P.S. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość prywatną, z chęcia odpowiem na kazde pytanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry