reklama

Grudniowe mamusie 2008

Filipek tez ostatnio mial podrażnione policzki i brodę. Byłam aż u lekarza gdyż długo nam nie chciało zejść i okazało się że to od chusteczek nawilżanych którymi przecierałam buziaka:sorry::sorry:

a to podraznienie to my tez mamy i wczesniej miałysmy......to jest chyba od slinki.....u nas schodzi po tej masci bephanten czy jakos tak.....
Dzięki dziewczyny, spróbuję posmarowac bephantetnem, bo smarowałam maścią z witaminką a,
Od chusteczek napewno nie bo buźki nie wycieram chusteczkami, może właśnie od ślinki, nie wpadłam na to

reklama
Kanus nie wiem jakie jest twoje zdanie na temat komeopatii ale może troszeczke ulzylaby Mari...my dawalismy Julci jak bardzo cierpiala
Chamomilla Dagomed 44 bolesne ząbkowanie () - Encyklopedia leków "dbam o zdrowie"

Sprobuj tez przed snem posmarować jej dziąsełka panadolem w syropie, tym dla dzieci i ewentualnie czopek Viburcol, może cos pomoże bo zamęczycie się obie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziu dziękujemy na pewno spróbujemy.....
bo juz wszystko mi przychodziło do głowy....za ciepło ma, za zimno w pokoju.....moze podusia nie ta, poszewke juz zmieniałam wszystko.....był mis przytulak, nie było.....było karmienie w łóżeczku,było na raczkach i odbicie....kurcze wyczerpały mi sie pomysły.....:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y:

d
A tak poza tym to my po kolejnej strasznej nocce.....ja umieram kochane moje umieram.....wyglądam i czuje sie jak zombie....a pewnie nie zapowiada sie nic lepszego na przyszłe dni.....mała budzi sie średnio co 1,5-2 godzinki..... ja juz nie czaje.....wstała o 9:20....ale......zeby nie było za fajnie to teraz marudzi i marudzi....o najdluzje tej nocy spałam od 7 do pobudki małej.....
u nas takie pobudku to normalna rzecz odkiedy zaczely isc zabki hurtem

GRATULACJE!!!!To Karolinka szaleje z ząbeczkami:tak::tak::tak:a my nadal tylko dwa:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No i gratulujemy zabeczka Karolince.....:tak::tak::tak:
dziekujemy:tak::tak::tak::tak:

Dużo zdrówka i uśmiechu każdego dnia dla Lenki i Ksawerka z okazji ich pierwszych urodzinek :-)

Sto latek Wiktorku :-)
Piekne zyczonka,my sie dolaczymy:-)
Dziewczyny, normalnie tak się cieszę z tej kasy.... Naprawdę byłam przekonana, że przepadła. Zaczynam wierzyć w ludzi :-)
Ja tu chyba cos zgubilam,bo nie jestem w temacie:zawstydzona/y:

Potwory spia......ale nie wiem jak dlugo bo sie wierca...Rano sie poklocily,Agata dostala kaczka po glowie,na co nakrzyczala na MArianke:"pusia,pusia,pusia,pusia"!!!!!!!!!!!!A nastepnie obrazona zwinela sie w klebek i weszkla do szafki w komodzie...I tak tam siedziala jakies 10 minut.W tym czasie MArysia korzystajac z okazji,ze cala chata jej...powyciagala kable ze scian,a jak zobaczyla ze nadchodze,z mina:crazy::crazy::crazy:....pomachala paluchem przed swoim nosem,mowiec z usmiechem "nie,nie,nie"......Zwariowalam..:-D:-D:-D

Potwory spia......ale nie wiem jak dlugo bo sie wierca...Rano sie poklocily,Agata dostala kaczka po glowie,na co nakrzyczala na MArianke:"pusia,pusia,pusia,pusia"!!!!!!!!!!!!A nastepnie obrazona zwinela sie w klebek i weszkla do szafki w komodzie...I tak tam siedziala jakies 10 minut.W tym czasie MArysia korzystajac z okazji,ze cala chata jej...powyciagala kable ze scian,a jak zobaczyla ze nadchodze,z mina:crazy::crazy::crazy:....pomachala paluchem przed swoim nosem,mowiec z usmiechem "nie,nie,nie"......Zwariowalam..:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
wiesz kajaczku ze musisz nagrac te swoje dziewczyny i wrzucic tutaj nam jakis filmik:-D:-D:-D

Nagraj prosze one sa boskie:-D:-D:-D

super, ja uwielbiam te jej teksty....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
witam sie kochane:)

psieplasiam za moja nieobecnosc...ale naprawde spowodowana jest brakiem czasiu:shocked2:
Alex spoko oko...zaczal wszytsko wymuszac placzem ale poprostu nie zwracam na niego uwagi w momencie Jego wymuszania,bo inaczej jak podłapie to bede biedna...:-D
wczoraj jak pojechalam do miasta doslownie na 20 minut....moja mama tyle co wrzucila makaron do garka )Alex w tym momemcie bawil sie w kuchni) to ten maly perszing dopbiegl do dtolowego i wdrapal sie na sama gore po schodach:szok::szok:sam :szok::szok:cale szczescie ze nic mu sie nie stalo i nie spadl:szok::szok::szok::shocked2::shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moja mama zdebiala a ja jak to uslyszalam to nogi mi sie ugiely:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem jakby to atrakcji bylo za wiele podlecial do kominka i musial sie delikatnie sparzyc bo wpadl w taka histerie ze szok...od razu pod zimna wode....mowie Wam nie daje rady juz upilnowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za ok 3 tygodni wyprowadzamy sie juz na swoje:-D:-Di z tego powodu juz nie moge sie doczekac,bo moja mama daje nam w kosc:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie pochwalilam sie Wam ze zaczelam studia zaoczne od pazdziernika(bankowosc i rynki finansowe)a we wrzesniu w moje urodzinki moj chlopina mi sie oświadczył:-)
Alexowi wylazł 9 zębolek:-) i w pampersy 4+ ledwo sie mieści:-D:-D
pozniej moze znowu socik naskrobie:laugh2:

i oczywiscie wsztystkiego naj naj naj naj z okazji pierwszych roczkow i 11 miesiecy naszych pociech:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry