Madzienka
Mama Julci i Lenki
witam sie kochane
psieplasiam za moja nieobecnosc...ale naprawde spowodowana jest brakiem czasiu
Alex spoko oko...zaczal wszytsko wymuszac placzem ale poprostu nie zwracam na niego uwagi w momencie Jego wymuszania,bo inaczej jak podłapie to bede biedna...
wczoraj jak pojechalam do miasta doslownie na 20 minut....moja mama tyle co wrzucila makaron do garka )Alex w tym momemcie bawil sie w kuchni) to ten maly perszing dopbiegl do dtolowego i wdrapal sie na sama gore po schodachsam
cale szczescie ze nic mu sie nie stalo i nie spadl
moja mama zdebiala a ja jak to uslyszalam to nogi mi sie ugiely
a potem jakby to atrakcji bylo za wiele podlecial do kominka i musial sie delikatnie sparzyc bo wpadl w taka histerie ze szok...od razu pod zimna wode....mowie Wam nie daje rady juz upilnowac
za ok 3 tygodni wyprowadzamy sie juz na swojei z tego powodu juz nie moge sie doczekac,bo moja mama daje nam w kosc:-
-
zawstydzona/y:
nie pochwalilam sie Wam ze zaczelam studia zaoczne od pazdziernika(bankowosc i rynki finansowe)a we wrzesniu w moje urodzinki moj chlopina mi sie oświadczył:-)
Alexowi wylazł 9 zębolek:-) i w pampersy 4+ ledwo sie mieści
pozniej moze znowu socik naskrobie
i oczywiscie wsztystkiego naj naj naj naj z okazji pierwszych roczkow i 11 miesiecy naszych pociech:-):-)
Nareszcie juz mialam prosić o upomnienie dla Ciebie

Gratuluje zaręczyn i zębolka u mojego zięciunia...pokażcie się bo juz niedlugo Jula zapomni jak wygląda jej narzeczony