reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam sie kochane:)

psieplasiam za moja nieobecnosc...ale naprawde spowodowana jest brakiem czasiu:shocked2:
Alex spoko oko...zaczal wszytsko wymuszac placzem ale poprostu nie zwracam na niego uwagi w momencie Jego wymuszania,bo inaczej jak podłapie to bede biedna...:-D
wczoraj jak pojechalam do miasta doslownie na 20 minut....moja mama tyle co wrzucila makaron do garka )Alex w tym momemcie bawil sie w kuchni) to ten maly perszing dopbiegl do dtolowego i wdrapal sie na sama gore po schodach:szok::szok:sam :szok::szok:cale szczescie ze nic mu sie nie stalo i nie spadl:szok::szok::szok::shocked2::shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moja mama zdebiala a ja jak to uslyszalam to nogi mi sie ugiely:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem jakby to atrakcji bylo za wiele podlecial do kominka i musial sie delikatnie sparzyc bo wpadl w taka histerie ze szok...od razu pod zimna wode....mowie Wam nie daje rady juz upilnowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za ok 3 tygodni wyprowadzamy sie juz na swoje:-D:-Di z tego powodu juz nie moge sie doczekac,bo moja mama daje nam w kosc:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie pochwalilam sie Wam ze zaczelam studia zaoczne od pazdziernika(bankowosc i rynki finansowe)a we wrzesniu w moje urodzinki moj chlopina mi sie oświadczył:-)
Alexowi wylazł 9 zębolek:-) i w pampersy 4+ ledwo sie mieści:-D:-D
pozniej moze znowu socik naskrobie:laugh2:

i oczywiscie wsztystkiego naj naj naj naj z okazji pierwszych roczkow i 11 miesiecy naszych pociech:-):-)

Nareszcie juz mialam prosić o upomnienie dla Ciebie:tak::tak::tak::tak::tak:

Gratuluje zaręczyn i zębolka u mojego zięciunia...pokażcie się bo juz niedlugo Jula zapomni jak wygląda jej narzeczony:-p:-p:-p:-p

reklama
Potwory spia......ale nie wiem jak dlugo bo sie wierca...Rano sie poklocily,Agata dostala kaczka po glowie,na co nakrzyczala na MArianke:"pusia,pusia,pusia,pusia"!!!!!!!!!!!!A nastepnie obrazona zwinela sie w klebek i weszkla do szafki w komodzie...I tak tam siedziala jakies 10 minut.W tym czasie MArysia korzystajac z okazji,ze cala chata jej...powyciagala kable ze scian,a jak zobaczyla ze nadchodze,z mina:crazy::crazy::crazy:....pomachala paluchem przed swoim nosem,mowiec z usmiechem "nie,nie,nie"......Zwariowalam..:-D:-D:-D
Ja też zwariowałam jak Cie przeczytałam:-D:-D:-D

Pyciołku, sxkoda że tak żadko sie odzywasz, Sporo się u was dzieje:shocked2:, dobrze że Młodemu nic się nie stało, to jest dopiero rozbójnik.
Gratuluję zaręczyn, fajnie macie z nowym mieszkankiem, wklejaj fotki jak już sie urządzisz

psieplasiam za moja nieobecnosc...ale naprawde spowodowana jest brakiem czasiu:shocked2:
Alex spoko oko...zaczal wszytsko wymuszac placzem ale poprostu nie zwracam na niego uwagi w momencie Jego wymuszania,bo inaczej jak podłapie to bede biedna...:-D
wczoraj jak pojechalam do miasta doslownie na 20 minut....moja mama tyle co wrzucila makaron do garka )Alex w tym momemcie bawil sie w kuchni) to ten maly perszing dopbiegl do dtolowego i wdrapal sie na sama gore po schodach:szok::szok:sam :szok::szok:cale szczescie ze nic mu sie nie stalo i nie spadl:szok::szok::szok::shocked2::shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moja mama zdebiala a ja jak to uslyszalam to nogi mi sie ugiely:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
a potem jakby to atrakcji bylo za wiele podlecial do kominka i musial sie delikatnie sparzyc bo wpadl w taka histerie ze szok...od razu pod zimna wode....mowie Wam nie daje rady juz upilnowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
za ok 3 tygodni wyprowadzamy sie juz na swoje:-D:-Di z tego powodu juz nie moge sie doczekac,bo moja mama daje nam w kosc:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie pochwalilam sie Wam ze zaczelam studia zaoczne od pazdziernika(bankowosc i rynki finansowe)a we wrzesniu w moje urodzinki moj chlopina mi sie oświadczył:-)

i oczywiscie wsztystkiego naj naj naj naj z okazji pierwszych roczkow i 11 miesiecy naszych pociech:-):-)
oj nio to sie działo działo....gratulacje z okazji zareczyn i zebolka....
zaglądaj częściej...a mały to Ci tez niezły agencior rośnie.....:tak::tak::-):-)

uciekam na kawusię do kumpeli....bede później :) mała spi.....mam nadzieje,ze tatus da rade ja okiełznać jak sie przebudzi..... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;-):-)

a niestety nasza przychodnia nie jest podzielona wiec chore i zdrowe dzieci siedza razem:confused2::confused2::confused2::confused2:
U nas też tak jest i miałam małą zabrac na taki nieprzymusowy bilans ale dałam sobie narazie spokój żeby nic nie złapała. Pójdziemy po nowym roku na szczepionkę to od razu bilans zaliczy

Madziu ja myśle,ze to na zabki,bo ma cały czas strasznie spuchniete górne dziasełka.....nio ale kiedy to minie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kana pociesz się że napewno jak jej wszystkie 20 zębów wylezie;-):-D

a no i mamy 6 ząbka!!!
GRATULACJE

Potwory spia......ale nie wiem jak dlugo bo sie wierca...Rano sie poklocily,Agata dostala kaczka po glowie,na co nakrzyczala na MArianke:"pusia,pusia,pusia,pusia"!!!!!!!!!!!!A nastepnie obrazona zwinela sie w klebek i weszkla do szafki w komodzie...I tak tam siedziala jakies 10 minut.W tym czasie MArysia korzystajac z okazji,ze cala chata jej...powyciagala kable ze scian,a jak zobaczyla ze nadchodze,z mina:crazy::crazy::crazy:....pomachala paluchem przed swoim nosem,mowiec z usmiechem "nie,nie,nie"......Zwariowalam..:-D:-D:-D
:-D:-D:-DPrzynajmiej się nie nudzisz:laugh2::laugh2::laugh2:a my razem z Tobą

super, ja uwielbiam te jej teksty....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
I ja też:tak:ona jest najlepsza z całego tego filmu a zaraz za nią Pshemko

No kochana ale wiadomości. Gratuluję zaręczyn. A kiedy weselicho?

Gratulacje dla Karolinki z okazji nowego ząbka :-)

Gratuluję!!! Widzę, ze miałaś taką samą niespodziankę na urodziny jak ja :-D

A ja musze się Wam pożalić. Wczoraj o mało zawału nie dostałam-Olek zleciał mi z łóżka i wpadł w dziurę między łóżkiem a parapetem główką w dół, a dodam jeszcze, że na podłodze za łóżkiem stało żelazko czubkiem do góry, wiec się na nie nadział. A ja wstałam dosłownie na dwie sekundy wyłączyć światło. Na szczęście nic się nie stało, a ja chyba wystraszyłam się bardziej niż on.....

kajaczku, a co do tej kaski to długa historia-w skrócie: jetem gapa i kasjerka naliczyła mi podwójnie za zabawkę, więc byłam w plecy 80 zł, ale już mi oddali :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry