reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurcze,nagralam sto filmikow i nie moge za skarby zalaczyc...Nie wiem,czy za wielkie wszystkie czy co...:-(Kurza twarz...:szok::-D:-D
Oj Kajaczku,bo tutaj tak sie nie da...trzeba wrzucic na youtube i wtedy podac linka.... tak myśle, że sie nie da :sorry::sorry::rofl2:

Kokusiu Ty kochana potrafisz wesprzec na duchu jak nikt inny:p haahah:-D:-D:-D
to moze bede miala spokój za jakies 3 lata???? wyobrazasz sobie mnie po nie przespanych 3 latach???? o kurcze:p hahah:szok::-D

Madziu a na co szepiliście Julcie???

reklama
Ta osoba:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po szczepieniu, Jula super go zniosla, mam nadzieje ze nie bedzie miala gorączki w nocy:sorry::sorry::sorry::sorry:
Trzymamy kciuki!Dzielna Juleczka:tak:
Oj Kajaczku,bo tutaj tak sie nie da...trzeba wrzucic na youtube i wtedy podac linka.... tak myśle, że sie nie da :sorry::sorry::rofl2:

Kokusiu Ty kochana potrafisz wesprzec na duchu jak nikt inny:p haahah:-D:-D:-D
to moze bede miala spokój za jakies 3 lata???? wyobrazasz sobie mnie po nie przespanych 3 latach???? o kurcze:p hahah:szok::-D

Madziu a na co szepiliście Julcie???

No to ja niezbyt cyknieta jestem...Siedze i siedze,zalaczam i zalaczam....
Cala moja robota,jak psem o bude...:-D:-D:-D

dziewczyny mam pytanie w jakich warunkach przechowujecie tran? Bo na naszej etykiecie jest naklejka magnetyczna i nic nie można przeczytać oprócz składu i dawkowania...

Wczoraj Was podczytałam, ale nie zdążyłam już odpisać. Więc dziś zaczynam od życzonek dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów:
ROŚNIJCIE ZDROWO, ROZWIJAJCIE SIĘ HARMONIJNIE I BĄDŹCIE ZAWSZE POCIECHĄ DLA WASZYCH RODZICÓW!

pyciolek - dawno Cię nie było, ale wiem coś o tym, jak brak czasu na bb. Gratuluję zaręczyn, jak romantycznie :tak:

kana - u nas od miesiecy podobne spanko, choć od kiedy zbuntowałam się i trochę zaczęłam Hankę przetrzymywać, pomimo protestów, to jest lepiej.

To uciekam, bo świętujemy dziś 35 urodzinki mężusia :) Buziaki dla wszystkich.

Trzymamy kciuki!Dzielna Juleczka:tak:

No to ja niezbyt cyknieta jestem...Siedze i siedze,zalaczam i zalaczam....
Cala moja robota,jak psem o bude...:-D:-D:-D
Kajaczek ja mądra po szkodzie:p :-D:-D:-D chciałam kiedys wrzócic jak Mari całuje swoje odbicie w lustrze i jak goni kota....ale nie mogłam i zrezygnowałam,a pozniej dziewczyny załączały przez Youtube... :sorry::rofl2:
Wczoraj Was podczytałam, ale nie zdążyłam już odpisać. Więc dziś zaczynam od życzonek dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów:
ROŚNIJCIE ZDROWO, ROZWIJAJCIE SIĘ HARMONIJNIE I BĄDŹCIE ZAWSZE POCIECHĄ DLA WASZYCH RODZICÓW!

pyciolek - dawno Cię nie było, ale wiem coś o tym, jak brak czasu na bb. Gratuluję zaręczyn, jak romantycznie :tak:

kana - u nas od miesiecy podobne spanko, choć od kiedy zbuntowałam się i trochę zaczęłam Hankę przetrzymywać, pomimo protestów, to jest lepiej.

To uciekam, bo świętujemy dziś 35 urodzinki mężusia :) Buziaki dla wszystkich.
Wszystkiego najlepszego dla mężusia....!!!!
Oj nio ja juz nie mam pomysłów,bo czy spi raz dziennie i jest przetrzymana troszku czy dwa to i tak sie budzi.....zobaczymy dizisja zmieniłam jej piżamke....i spróbujemy tego paracetamolu co pisała Madzia.....oby pomogło....:tak::zawstydzona/y:

Ja właśnie swojego wyprawiam powoli do pracki.....i niestety sama tez sie czuje jakbym na nocki pracowała,a dodatkowo pełnoetatowa dzienna mamusia.....szok w trampkach:p:rofl2::rofl2::rofl2:

Hey

Normalnie już wiem czemu porzez kilkanaście nocy prawie nie spałyśmy:-(
Pysi przebiły się 2 górne jedynki.:-) Teraz ma 4 ząbki a poniewaź późno ząbkuje to będą Nam szły po kilka na raz:-(A to dopiero początek.
O 10 a może nawet wcześniej idziemy spać bo ledwie żyjemy we dwie.

Teraz Was ide podczytać.

hej :tak: jeju ale tutaj pusto:szok: dziewczyny nooooooo co wy robicie?????:eek::szok:

My zaraz zbieramy się do lekarza na kontrolę :tak:Fifi cosik niespokojnie spał dziś:-(:-( płakał przez sen co jakiś czas:-(:-( pewnie zębolki jakieś idą a ja nawet nie wiem które gdyż do buzi mam zakaz zaglądania :sorry: Fifi zaciska szczękę mocno gdy tylko chce zajrzeć:sorry::sorry:

Agaciu jak tam Mati????

reklama
Kochani MATEUSZKU i JULEŃKO z okazji roczku
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Życzą ciocia Kokusia z Natalką:tak:

A dla Marzycielki wszystkiego dobrego z okazji imienin:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry