reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mateuszku, Filipku, zdrówka dla Was.

Tygrysku, co do prezentu to może coś co będzie pamiatką, np. jakiś złoty medalik

Kajka, czy my o czymś nie wiemy?
Czy Ty założyłaś jakiś żłobek czy prywatne przedszkole?

Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło :-D
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).

Madziu właśnie nie wiem , myślę i myślę i wymyślić nic nie potrafię :zawstydzona/y:zastanawiam sie nad tym krzesełkiem uczydełkiem ale nie wiem dlaczego przekonana nie jestem do niego:zawstydzona/y:

My jestesmy z krzeselka bardzo zadowoleni, aczkolwiek nie wiem ile Juleczce posluzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tzn.ile będzie cieszylo sie jej zainteresowaniem

Ja wolę praktyczne prezenty , coś z czego dziecko będzie miał frajdę jak dostanie a z łańcuszka to na razie żadnej uciechy :sorry: pewnie na komunie dostanie:-pa teraz wolimy zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja mam podobne zdanie:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło :-D
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).

Witaj i pisz częściej!!!

Witam po ogromnej przerwie.

I ja dołączyłam do grona tych, które nie mają czasu na bb:sorry: Od dwóch tygodni już sobie trochę pracuje... Na dodatek Patrycja nareszcie ma ząbka:-) I UWAGA!!!- nie jednego, a aż 4:-D W ciągu 3 dni wyszły jej 4 ząbki. kolejne 2 już prawie na wierzchu, więc wyobraźcie sobie co moje dziecko przeżywa:sorry: Katar, budzi się ciągle w nocy, podwyższona temperatura, marudzi bidulka:-( Co najlepsze owe ząbki wyszły w bardzo dziwnej kolejności- mamy na górze dwójeczke i czwóreczke, i na dole trójeczke i czwóreczke:confused2:

Chciałabym złożyć wszystkim roczniakom ogrooomne życzenia szczęścia, radości, zdrówka i pociechy z rodziców:-D A chorowitkom małym i dużym życzyć dużo zdrowka:tak:

Mamusiu na prawde bardzo Wam współczuje nocki.

Biedna Karolinka, bardzo wspołczujemy Wam nocki...:-(:-(:-(:-(oby to szybko skonczylo sie:tak::tak::tak:

dziekujemy

a my wlasnie wstalysmy, karolinka spala, ja czytalam i zasnelam na siedzaco:szok:
Witam po ogromnej przerwie.

I ja dołączyłam do grona tych, które nie mają czasu na bb:sorry: Od dwóch tygodni już sobie trochę pracuje... Na dodatek Patrycja nareszcie ma ząbka:-) I UWAGA!!!- nie jednego, a aż 4:-D W ciągu 3 dni wyszły jej 4 ząbki. kolejne 2 już prawie na wierzchu, więc wyobraźcie sobie co moje dziecko przeżywa:sorry: Katar, budzi się ciągle w nocy, podwyższona temperatura, marudzi bidulka:-( Co najlepsze owe ząbki wyszły w bardzo dziwnej kolejności- mamy na górze dwójeczke i czwóreczke, i na dole trójeczke i czwóreczke:confused2:
witaj kochana w klubie, bo nat tez idzie hurtowo, masakra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry