reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:-D:-D:-D:-DWiecie wszystko,tzreci to dziec kolezanki,ktorego przedszkole jest dzis zamkniete....Wiec go przygarnelysmy...:-)

dzielna jestes:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam
Często odwiedzam Wasze forum ale dziś piszę pierwszy raz. Jestem mama 11 miesięcznego Filipka. Urodził się w sylwestra 2008 szczęściarz. Mam problem z odstawieniem go od butelki. Wieczorem nie ma problemu grzecznie zjada kaszkę i idzie spa. Problem pojawia się w południe. Bez butelki nie położy sie na drzemkę a o wypiciu mleka z kubeczka, łyżeczki nie ma mowy. Nie wiem jak go do tego przekonac. Może któraś z Was ma podoby problem. Pomocy

Witaj!!!

Fifi dzis dostaje czasem takiego napadu marudzenia ze wysiadam:confused2: teraz zajał się na chwilkę zabawkami:eek: ciekawe na jak długo:eek: a ja delektuje sie kawuśką;-);-)

u nas to samo:sorry::sorry::sorry::sorry:pospala pol godziny i znowu męczy:eek::eek::eek:

super...:tak::tak::tak::tak:

Fifi dzis dostaje czasem takiego napadu marudzenia ze wysiadam:confused2: teraz zajał się na chwilkę zabawkami:eek: ciekawe na jak długo:eek: a ja delektuje sie kawuśką;-);-)
Tygrysku ja mam dzisiaj takie ataki razy dwa bo serwują mi je obie moje baby na zmianę:sorry: Już stwierdziłam że za chwilkę dzwonię po karetkę z kaftanem dla siebie bo jeszcze jedna taka godzina i zwariuję:no:

Dziewczyny, my też mamy dzisiaj ciężki dzień, młoda wstała półtorej godziny temu, ale usypiam ją spowrotem, bo ciągle płacze, nie wiem co jest grane:no: Nie chce się bawić, leżeć, siedzieć, nic:sorry: Na szczęście za godzinę niemężowy wraca:-D

Tygrysku ja mam dzisiaj takie ataki razy dwa bo serwują mi je obie moje baby na zmianę:sorry: Już stwierdziłam że za chwilkę dzwonię po karetkę z kaftanem dla siebie bo jeszcze jedna taka godzina i zwariuję:no:

Dziewczyny, my też mamy dzisiaj ciężki dzień, młoda wstała półtorej godziny temu, ale usypiam ją spowrotem, bo ciągle płacze, nie wiem co jest grane:no: Nie chce się bawić, leżeć, siedzieć, nic:sorry: Na szczęście za godzinę niemężowy wraca:-D
moja dawala nam popalic w nocy, na szczescie teraz sie bawi
musimy byc dzielne mamuski:tak::tak::tak:

Ja podejrzewam że to coś z ciśnieniem się dzieje

Cześć moje kochane mamuśki!!! kopę lat! Stęskniłam się za Wami jak nie wiem co, obiecuję częściej pisać. Nie wiem od czego zacząć aby zaktualizować co u mnie - generalnie z dzieciaczkami wszystko ok, natomiast moja teściowa miała rozległy wylew, już drugi raz, leży w śpiączce i nie wiadomo czy z tego wyjdzie, jesteśmy klębkiem nerwow bo lekarze raz daja nadzieje, raz odbieraja, raz chca operowac a raz mowia ze tego nie przetrzyma....

Zaglądam bo chciałam zapytać jak tam roczki waszych pociech? ja nie wiem czy organizowac czy nie, bo w koncu to taka fajna uroczystosc, jednak nastroje malo imprezowe, no i babci Grazynki na bank z nami nie będzie...
Co się stało, że dostałam maila o usunięciu Landryneczki? Co w ogóle w Waszym życiu? Spróbuję nadrobić wątek intymnie...
Buziakin dla Was wszystkich i dla mam, których nie zdążyłam poznać
Nie no ducha zobaczyłam:-D Super że zajrzałaś. I strasznie mi przykro z powodu teściowej. Co do Landrynyczki to sama odeszła a co i jak to znajdziesz tam gdzie chcesz nadrabiac:tak:

Justine witaj :-D a na :ninja2:to co chwile coś,jeżeli wyrażasz chęć nadrobienia to czeka Cię duuuużo czytania :-Dfajnie że sie odezwałaś coś mi ostatnio po glowie chodziłaś :-p

a co do urodzinek to i może faktycznie masz racje:-(jeszcze pogadaj z mężowym jak on to widzi,może najwyżej nic tlocznego i glośnego tylko tak na spokojnie...sama w sumie nie wiem:zawstydzona/y:przykro mi z powodu teściowej,mam nadzieje że z tego wyjdzie

a co do ząbkowania u nas dziąsła tak popuchnięte że masakra jakaś:crazy:mały aż zaczął gryźć swoje ręce!nie tylko dłonie ale też rączki:szok: jejuu jak te dziecko musi się męczyć :wściekła/y: najchętniej to bym ten cały ból wzieła na siebie.

haha a mi dziś koleżanka marudzić zaczęła że ciotka przyszła i zdycha a ja...hmmm już zapomniałam wo gule co to okres :-D to już 20 miesięcy jak ciotka mnie nie odwiedza:-)

Cześć moje kochane mamuśki!!! kopę lat! Stęskniłam się za Wami jak nie wiem co, obiecuję częściej pisać. Nie wiem od czego zacząć aby zaktualizować co u mnie - generalnie z dzieciaczkami wszystko ok, natomiast moja teściowa miała rozległy wylew, już drugi raz, leży w śpiączce i nie wiadomo czy z tego wyjdzie, jesteśmy klębkiem nerwow bo lekarze raz daja nadzieje, raz odbieraja, raz chca operowac a raz mowia ze tego nie przetrzyma....

Zaglądam bo chciałam zapytać jak tam roczki waszych pociech? ja nie wiem czy organizowac czy nie, bo w koncu to taka fajna uroczystosc, jednak nastroje malo imprezowe, no i babci Grazynki na bank z nami nie będzie...
Co się stało, że dostałam maila o usunięciu Landryneczki? Co w ogóle w Waszym życiu? Spróbuję nadrobić wątek intymnie...
Buziakin dla Was wszystkich i dla mam, których nie zdążyłam poznać

No ja nie moge,kogo moje oczy widza.....Kochana,witaj,zagladaj,pisz....:-)
Przykro nam z powodu babci Grazynki,rzeczywiscie ciezka sytuacja...Sciskamy

reklama
Hejka mamuski:-) jeśli jeszcze nie skreślona z listy jestem to bardzo się cieszę:tak: jakoś nie mam ostatnio weny do pisania wiecznie coś sie dzieje cały listopad właściwie wszyscy chorujemy Pati była w szpitalu miała zapalenie krtani i dosłownie zaczynała sie dusić na szczeście pomógł zastrzyk i inhalacje teraz juz w domciu ale na antybiotyku jeszcze przez te wszystkie leki brzusio sie jej rozregulował wiec dzis juz przebierana 4 razy bo sie z pampka "wylewało" ogolnie kiepskawo, humorek tez średniawy miała tak jak Fifuś i dziewczyny Kokusi widze teraz zasneła a ja steskniona klikam do was
Mam nadzieje, ze wybaczycie mi ze sie juz tak czesto nie pojawiam :zawstydzona/y:
oczywiscie postanawiam poprawe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dla wszystkich dzieciaczków które roczek maja za sobą ogromne buziole:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry