reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kochany Mateuszku i śliczniutka Julciu:
idzie misio, idzie słonik, idzie małpka no i konik wszyscy razem z życzeniami bo dzis pierwszy roczek macie

Najlepsze zyczenia dla Julenki,slodkiej krolewny i dla Mateuszka,przystojniaka naszego,buziaczki z bieguna:-):-)

Gratulujemy kolejnego ząbka i wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Juleczki!!!!!Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!

mis15.gif
Bardzo dziękujemy Wam za życzenia :tak:
Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło :-D
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).
Witaj w naszym gronie :tak:

reklama
Witam po ogromnej przerwie.

I ja dołączyłam do grona tych, które nie mają czasu na bb:sorry: Od dwóch tygodni już sobie trochę pracuje... Na dodatek Patrycja nareszcie ma ząbka:-) I UWAGA!!!- nie jednego, a aż 4:-D W ciągu 3 dni wyszły jej 4 ząbki. kolejne 2 już prawie na wierzchu, więc wyobraźcie sobie co moje dziecko przeżywa:sorry: Katar, budzi się ciągle w nocy, podwyższona temperatura, marudzi bidulka:-( Co najlepsze owe ząbki wyszły w bardzo dziwnej kolejności- mamy na górze dwójeczke i czwóreczke, i na dole trójeczke i czwóreczke:confused2:

Chciałabym złożyć wszystkim roczniakom ogrooomne życzenia szczęścia, radości, zdrówka i pociechy z rodziców:-D A chorowitkom małym i dużym życzyć dużo zdrowka:tak:

gartulacje zębolkow!!!

Ja wolę praktyczne prezenty , coś z czego dziecko będzie miał frajdę jak dostanie a z łańcuszka to na razie żadnej uciechy :sorry: pewnie na komunie dostanie:-pa teraz wolimy zabawki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pochrzaniło mi sie, myślałam że Fifi ma juz tyle zabawek, że nie wiadomo jaka kupi i ze chcesz cos innego.:zawstydzona/y: jak sie wybierzesz na zakupy, to napewno coś fajnego mu znajdziesz, zabawek teraz mnóstwo, bo szał przed świątmi

Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło :-D
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).
Wiatm nową mamusię

I ja dołączyłam do grona tych, które nie mają czasu na bb:sorry: Od dwóch tygodni już sobie trochę pracuje... Na dodatek Patrycja nareszcie ma ząbka:-) I UWAGA!!!- nie jednego, a aż 4:-D W ciągu 3 dni wyszły jej 4 ząbki. kolejne 2 już prawie na wierzchu, więc wyobraźcie sobie co moje dziecko przeżywa:sorry: Katar, budzi się ciągle w nocy, podwyższona temperatura, marudzi bidulka:-( Co najlepsze owe ząbki wyszły w bardzo dziwnej kolejności- mamy na górze dwójeczke i czwóreczke, i na dole trójeczke i czwóreczke:confused2:
Gratuluję ząbków, a układ rzezcywiscie powalajacy:-D:szok::-D. Zdrówka dla Patusi, oby kolejne ząbki wychodziły bez katarku i bólu

:-D:-D:-D:-DWiecie wszystko,tzreci to dziec kolezanki,ktorego przedszkole jest dzis zamkniete....Wiec go przygarnelysmy...:-)
:-D:-D:-D
Pochrzaniło mi sie, myślałam że Fifi ma juz tyle zabawek, że nie wiadomo jaka kupi i ze chcesz cos innego.:zawstydzona/y: jak sie wybierzesz na zakupy, to napewno coś fajnego mu znajdziesz, zabawek teraz mnóstwo, bo szał przed świątmi
no my tez wolimy zabawki, ale moja mama znowu kupila kolczyki karolince, wiec moje dziecko dopiero ma rok a juz ma 3 pary zlotych kolczykow od babci, a co bdzie dalej:eek:

Zaczynam się bawić w te wszystkie migające sygnatury, które macie, ale jak narazie mi to nie wychodzi.
Idziemy z Majeczką na spacer, trzeba trochę się przewietrzyć.

Witam
Często odwiedzam Wasze forum ale dziś piszę pierwszy raz. Jestem mama 11 miesięcznego Filipka. Urodził się w sylwestra 2008 szczęściarz. Mam problem z odstawieniem go od butelki. Wieczorem nie ma problemu grzecznie zjada kaszkę i idzie spa. Problem pojawia się w południe. Bez butelki nie położy sie na drzemkę a o wypiciu mleka z kubeczka, łyżeczki nie ma mowy. Nie wiem jak go do tego przekonac. Może któraś z Was ma podoby problem. Pomocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry