reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki szczypią i się złoszczą, bo moje dziecko ciągle robi grrrr i przy każdej okazji łapie cieniutko skórkę i szczypie, a przy tym aż się trzęsie :-).

reklama
Mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki szczypią i się złoszczą, bo moje dziecko ciągle robi grrrr i przy każdej okazji łapie cieniutko skórkę i szczypie, a przy tym aż się trzęsie :-).
Moja na szczęście jak się złości to się tylko okropnie drze i ostatnio zaczęła ciągac się przy tym za włosy:-D Czasem potrafi ugryzc ale to raczej dla żartu robi a nie w złości

kochana moj to gryzie!!!!!!!!:eek: przychodzi zaczyna sie przytulac i nagle aps zebami wgryza sie w niczego nieświadomego człowieka:sorry:

haha to moja już etap gryzienia przeszła, teraz pozostało szczypanie

Moja na szczęście jak się złości to się tylko okropnie drze i ostatnio zaczęła ciągac się przy tym za włosy:-D Czasem potrafi ugryzc ale to raczej dla żartu robi a nie w złości

No tak, nasze dzieciaczki mają z tego niezłą zabawe :-D, ale czasem to aż boli :tak:

Cześć Mamuśki.

Ja tylko na chwilkę złożyć życzonka, jakoś nie mam humoru dzisiaj :-(:

Sto latek dla Juleczki i Mateuszka

Justine, mopku-fajnie, że się odezwałyście :tak:

I widzę, że mamy nowa mamusię-witaj zanplo :-)

Witajcie;

Kochani MATEUSZKU i JULEŃKO z okazji roczku
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Życzą ciocia Kokusia z Natalką:tak:

A dla Marzycielki wszystkiego dobrego z okazji imienin:tak:

Podłączam się :-D:tak:
100 lat.

My juz wrocilismy :-(dalej bierzemy nowe opakowanie antybiotyku:-(
Mam nadzieję, że ostatnie!

Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło :-D
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).

Witaj:-D

Cześć moje kochane mamuśki!!! kopę lat! Stęskniłam się za Wami jak nie wiem co, obiecuję częściej pisać. Nie wiem od czego zacząć aby zaktualizować co u mnie - generalnie z dzieciaczkami wszystko ok, natomiast moja teściowa miała rozległy wylew, już drugi raz, leży w śpiączce i nie wiadomo czy z tego wyjdzie, jesteśmy klębkiem nerwow bo lekarze raz daja nadzieje, raz odbieraja, raz chca operowac a raz mowia ze tego nie przetrzyma....

Zaglądam bo chciałam zapytać jak tam roczki waszych pociech? ja nie wiem czy organizowac czy nie, bo w koncu to taka fajna uroczystosc, jednak nastroje malo imprezowe, no i babci Grazynki na bank z nami nie będzie...
Co się stało, że dostałam maila o usunięciu Landryneczki? Co w ogóle w Waszym życiu? Spróbuję nadrobić wątek intymnie...
Buziakin dla Was wszystkich i dla mam, których nie zdążyłam poznać

Normalnie przeżyłam szok.
Przykro mi z powodu teściowej...

My mamy 11 przebitych ząbków, ale przez to ostatnio prawie nie spaliśmy. Normalnie wzięłabym na siebie to ząbkowanie Igorka gdyby było to możliwe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry