Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana moj to gryzie!!!!!!!!Mam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki szczypią i się złoszczą, bo moje dziecko ciągle robi grrrr i przy każdej okazji łapie cieniutko skórkę i szczypie, a przy tym aż się trzęsie :-).
przychodzi zaczyna sie przytulac i nagle aps zebami wgryza sie w niczego nieświadomego człowieka
Moja na szczęście jak się złości to się tylko okropnie drze i ostatnio zaczęła ciągac się przy tym za włosyMam pytanie. Czy Wasze dzieciaczki szczypią i się złoszczą, bo moje dziecko ciągle robi grrrr i przy każdej okazji łapie cieniutko skórkę i szczypie, a przy tym aż się trzęsie :-).
Czasem potrafi ugryzc ale to raczej dla żartu robi a nie w złościkochana moj to gryzie!!!!!!!!przychodzi zaczyna sie przytulac i nagle aps zebami wgryza sie w niczego nieświadomego człowieka
![]()
Moja na szczęście jak się złości to się tylko okropnie drze i ostatnio zaczęła ciągac się przy tym za włosyCzasem potrafi ugryzc ale to raczej dla żartu robi a nie w złości
, ale czasem to aż boli 

Kochani MATEUSZKU i JULEŃKO z okazji roczku
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
Życzą ciocia Kokusia z Natalką
A dla Marzycielki wszystkiego dobrego z okazji imienin![]()

Mam nadzieję, że ostatnie!My juz wrocilismy :-(dalej bierzemy nowe opakowanie antybiotyku:-(
Cześć dziewczyny
Czytam Was już ponad rok, ale jakoś nie miałam okazji się odezwać, bo zawsze jak miałam jakiś problem to znalazła się mama, która napisała o tym samym na forum i rozwiązanie się znalazło
Jestem mamą 11-sto miesięcznej Mai, urodziła się 21 grudnia. Jeszcze nie chodzi, ale wszystko w swoim czasie. Mamy narazie tylko 2 ząbki, to trochę mało w porównaniu do Waszych dzieciaczków :-), ale jest marudna więc może będą następne.
Przez ten czas zdążyłam Was już poznać, mam nadzieję, że i Wy mnie szybko poznacie :-).

Cześć moje kochane mamuśki!!! kopę lat! Stęskniłam się za Wami jak nie wiem co, obiecuję częściej pisać. Nie wiem od czego zacząć aby zaktualizować co u mnie - generalnie z dzieciaczkami wszystko ok, natomiast moja teściowa miała rozległy wylew, już drugi raz, leży w śpiączce i nie wiadomo czy z tego wyjdzie, jesteśmy klębkiem nerwow bo lekarze raz daja nadzieje, raz odbieraja, raz chca operowac a raz mowia ze tego nie przetrzyma....
Zaglądam bo chciałam zapytać jak tam roczki waszych pociech? ja nie wiem czy organizowac czy nie, bo w koncu to taka fajna uroczystosc, jednak nastroje malo imprezowe, no i babci Grazynki na bank z nami nie będzie...
Co się stało, że dostałam maila o usunięciu Landryneczki? Co w ogóle w Waszym życiu? Spróbuję nadrobić wątek intymnie...
Buziakin dla Was wszystkich i dla mam, których nie zdążyłam poznać

witam się z kawką i idę nadrabiać