reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam i ja :)

Przepraszam,za wczorajsza nieobecności jak ktosik w ogolę zauważył....ale przyjechała moja mama do nas i znowu malutkie zamieszanie.....

Pochwale sie bo wczoraj Mari przespała cała nockę bez pobudki...poszła spacku o 21:30 obudziła sie o 5:40 na butle i pala do 7:55....az chciało mi sie zyc....:tak::tak::tak:

Dzisiaj było troszku gorzej,ale dałyśmy rade.....jejku ja bez Was to umieram, usycham....tylko konbinowałam jak tutaj zajrzec:p hahah boze boże tyle zyczen trzeba nadrobic.....leckam walczyć:)

reklama
O matko pierwsza!!!!! Pierwszy raz :-D

Pierwsza:szok::szok::szok: witam się z kawką i idę nadrabiać:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam i ja :)

Przepraszam,za wczorajsza nieobecności jak ktosik w ogolę zauważył....ale przyjechała moja mama do nas i znowu malutkie zamieszanie.....

Pochwale sie bo wczoraj Mari przespała cała nockę bez pobudki...poszła spacku o 21:30 obudziła sie o 5:40 na butle i pala do 7:55....az chciało mi sie zyc....:tak::tak::tak:

Dzisiaj było troszku gorzej,ale dałyśmy rade.....jejku ja bez Was to umieram, usycham....tylko konbinowałam jak tutaj zajrzec:p hahah boze boże tyle zyczen trzeba nadrobic.....leckam walczyć:)
Kanka,jak Wy w koncu teraz sie zakwaterowali;-)??

Najlepsze zyczenia dzisiejszym Jubilatom,Hani,Oliwce i jedenastomiesiecznej Bieneczce,co ma najpiekniejsze imie na swiecie...:*

Witam sie i ja,potwory uwiezione,jedno w hustawce drugie w krzeselku do jedzenia,ogladaja kucharza duzego i malego a ja przemykam korytarzami jak ten baltazar gabka do kompa...
I moje dziecko tez wielki przyjaciel komandora,czasem siedzi rowniez w srodku:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry