k.a.j.a
mammmmamam
No tak....ale jak..?Jakiej ambasadorki?Ze Madzienka ambasadorka jest,tak?Kajaka!!!!!!!! nie ambasadora tylko zołądkowa gorzka!!!!!!!a paczka jest ambasadorki
![]()
nic nie paniatno...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak....ale jak..?Jakiej ambasadorki?Ze Madzienka ambasadorka jest,tak?Kajaka!!!!!!!! nie ambasadora tylko zołądkowa gorzka!!!!!!!a paczka jest ambasadorki
![]()
nic nie paniatno...
nio a raczej z tego zdjęcia wynika ze Jula jest ambasadorkąNo tak....ale jak..?Jakiej ambasadorki?Ze Madzienka ambasadorka jest,tak?nic nie paniatno...
![]()

...Kokusia bierz procha zaraz może przejdzieAj Kana masz się z tymi zawirowaniami mieszkaniowymi;-)ale ważne że Mari dzielnie to wszystko znosi
A mi dzisiaj głowę rozsadza na milion kawałków od środka:-(Ale nic to wytrzymamy. Ważne że te moje patafiany dzisiaj mają dobre humorki i są w miarę grzeczne. A potem pójdziemy na dworek bo śliczne słonko świeci. A pomyślec że w tamtym roku o tej porze leżał śnieg
no tak jakbynio a raczej z tego zdjęcia wynika ze Jula jest ambasadorką![]()

...
. Ale piękna pogoda. Dziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja
Biegunka kompletnie nie...Moja mama wymyslila,ze skoro nie reaguje na slowa,to trzeba wymyslic jakis umowny gest...I pokazala jej palucha...A Biegunka moja teraz mi paluchem macha przed nosem i mowi:nie,nie,nie...i dalej robi swoje...
. A pokazywanie palcem no no no też jej sie spodobało, szczególnie do dziadzia ;-)Moja czasem reaguje a czasami patrzy mi sie bezczelnie w oczy i na moje nie mówi swoje tia i dalej robi co robiła. A jak już długo obstaje przy swoim i czasem dostaje po łapach to robi minę zbitego psaDziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja
Biegunka kompletnie nie...Moja mama wymyslila,ze skoro nie reaguje na slowa,to trzeba wymyslic jakis umowny gest...I pokazala jej palucha...A Biegunka moja teraz mi paluchem macha przed nosem i mowi:nie,nie,nie...i dalej robi swoje...

Aj Tygrysku chyba muszę tak zrobic tylko najpierw trza zapolowac na jakieś śniadanie. A że jesteśmy z mężowym od poniedziałku na wojennej ścieżce to nie ma komu zakupów zrobic więc polowanie to najlepsze słowo w tej sytuacjiKokusia bierz procha zaraz może przejdzie

Dziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja

Dziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja