Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teżJa mam wrażenie, że nie i niewolno to czasem jedyne słowa jakie do dziecka mówię
.

Sluchajcie,anomalia pogodowa....Cieplo,sniegu zero,jesien w pelni,o tej porze na biegunie to jest jakis kosmos...A dzisiaj wlasnie na naszym podworku przyjechali dekorowac swiatecznie drzewa i takie tam...
A Biegunki tak sie w baje zapatrzyly,ze normalnie siedze sobie przy kompie i nikt nie trzeszczy.....
Madzienko,do tego testowania to normalnie orginalne opakowania w orginalnych rozmiarach dostajecie,czy tylko jakies probki?

dobre na specerk;-);-);-);-)nio a raczej z tego zdjęcia wynika ze Jula jest ambasadorką![]()

Dziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja
Biegunka kompletnie nie...Moja mama wymyslila,ze skoro nie reaguje na slowa,to trzeba wymyslic jakis umowny gest...I pokazala jej palucha...A Biegunka moja teraz mi paluchem macha przed nosem i mowi:nie,nie,nie...i dalej robi swoje...

kiedys w telewizj o tym ogladalam....

hahha jasne......Mari patrzy na mnie jak na obcego i robi dalej swoje....albo patrzy mi prosto w oczy a raczka buszuje tam gdzie nie wolno.....Dziewczyny,czy Wasze dzieci reaguja na slowa "nie wolno"...?Bo moja
Biegunka kompletnie nie...Moja mama wymyslila,ze skoro nie reaguje na slowa,to trzeba wymyslic jakis umowny gest...I pokazala jej palucha...A Biegunka moja teraz mi paluchem macha przed nosem i mowi:nie,nie,nie...i dalej robi swoje...

dokładnie tak samo....Oczywiście, że nie! Ja mam wrażenie, że nie i niewolno to czasem jedyne słowa jakie do dziecka mówię
Jak ja mówię "nie" i "nie wolno" to robię groźną minę i mówię stanowczym głosem i zawsze Młoda daje spokój z robieniem czegos co mi nie odpowiada.
Ale często jak tylko , którys z domowników powie Pysia nie , nie wolno to ona w płacz
Bo jej zabraniaja ! No jak tak można no
Kurde u Nas takie piekne słoneczko!
Jak Młoda wreszcie łaskawie się zdrzemnie to idziemy na spacer i do prababci!:-)

No,naprawde,jak tak mozna....

Tak jak napisala Kokusia wszystkie pełnowartościowe, dostałam 0,5l flaszke i dwie 50mldobre na specerk;-);-);-);-)
Jula przejmuje wszystkie moje paczki
Kaja podobno dzieci nie słyszą pierwszego słowa...tzn. nie rejestruja go wiec mowiac nie wolno...slyszy wolnokiedys w telewizj o tym ogladalam....
U nas tez palec pomaga, tzn. chyba wie ze jej nie wolno ale i tak to robi
Witajcie u nas nocka ok, świeci sloneczko wie zjemy kaszke i na jakis spacerek wyjdziemy
Kokusia obieuje ze dzisiaj zrobię
Slyszalyscie o promocji w Tesco??zabawki 20% taniej nocą
Nocą zabawki 20% taniej! - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
A jak zdroweczko naszych chorowitkow Fifiego i Matiego???
Zdróweczka i szczęśliwego dzieciństwa dla Hani i Oliwki z okazji roczku oraz Bianeczki!!!!
![]()

hahha jasne......Mari patrzy na mnie jak na obcego i robi dalej swoje....albo patrzy mi prosto w oczy a raczka buszuje tam gdzie nie wolno.....
dokładnie tak samo....
Znikłam ,bo mama okupiła kompa.....musiała wstawić foteczki z wnusia na nk.....oszaleje.....zaraz ubieramy diabełka i uciekamy na spacerek...jest slicznie....słoneczko, zero chmurki......świat zwariowałhahah

jak się obudzi o 5:30 to wypije i kima z powrotem do około 8:00 a jak się obudzi o 6:30 to juz nie spi :-(

... znowu 
to ja się podpiszę pod te sliczne kajkowe życzenia bo sie zgadzam co do imienia
Najlepsze zyczenia dzisiejszym Jubilatom,Hani,Oliwce i jedenastomiesiecznej Bieneczce,co ma najpiekniejsze imie na swiecie...:*

Jak ja mówię "nie" i "nie wolno" to robię groźną minę i mówię stanowczym głosem i zawsze Młoda daje spokój z robieniem czegos co mi nie odpowiada.
Ale często jak tylko , którys z domowników powie Pysia nie , nie wolno to ona w płacz
Bo jej zabraniaja ! No jak tak można no
Kurde u Nas takie piekne słoneczko!
Jak Młoda wreszcie łaskawie się zdrzemnie to idziemy na spacer i do prababci!:-)

Spoko nie śpieszy mi się;-):-)Kokusia obieuje ze dzisiaj zrobię![]()
A do tego Iggy pyskuje po swojemu ile się da![]()
A myślałam że tylko Natalka się wykłóca. A jakie miny przy tym robi to ja aż czasem leję