reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hejka mamusie
Ale mam zapieprz w robocie, nawet nie ma kiedy popisac, ale już nadrabiam i piję kawkę;-)
Zdróweczka i szczęśliwego dzieciństwa dla Hani i Oliwki z okazji roczku oraz Bianeczki!!!!
101f.gif

STO LAT STO LAT

Szkoda że nie mam blisko tesco, bo bym cos pokupiła:-(.

Zapominajko, ja tez nie mam autorytetu u dziecka, bo też wszystko mi otwiera i nie przestaje jak mówię że nie wolno

Zgadza sie, kiedys nawet o tym byl program w super niani:-D:-D:-D:-Dze nie wolno mowic tym samym tonem np.kocham cie i nie wolno....

ale jak to zrobic:sorry::sorry::sorry::confused2::confused2::confused2::confused2:

Te nasze dzieci są bardzo sprytne, wiedzą jak wykorzystać słabość mamusi ;-).

My też już po spacerku, jest ślicznie tylko trochę wieje. Maja miała dzisiaj niezłą zabawę, puszczałam jej bańki mydlane, a ona je łapała i była wielce zdziwiona że znikają, bo jak otwierała rączkę to nic nie było :-D

no wlasnie, jak mowimy nie wolno, to nie mozemy sie smiac, bo przez to dziecko nie chce nas potem sluchac:happy:

Te nasze dzieci są bardzo sprytne, wiedzą jak wykorzystać słabość mamusi ;-).

My też już po spacerku, jest ślicznie tylko trochę wieje. Maja miała dzisiaj niezłą zabawę, puszczałam jej bańki mydlane, a ona je łapała i była wielce zdziwiona że znikają, bo jak otwierała rączkę to nic nie było :-D

No ja się staram, ale młody jak mi odpowiada na "nie wolno" to czasem jestem tak poskładana, że nie potrafię zachować powagi. I jak zaczynam się śmiać to on też;-)

dzien dobry dziewczynki;-)

troszke was zaniedbalam ale mezowy byl w domu :tak:

czytalam was caly czas ale nie pamietam zbytnio co komu mialam napisac pszepraszam:zawstydzona/y:

maly mi wczoraj goraczkowal ale innych obawow brk takze mysle ze na zabki bo wieczorem juz bylo dobrze :tak:

Agacia jak tam po dentscie ? ja tez dzis bylam zrobila mi dwa ale mam juz spokoj na rok no chyba ze cos sie bedzie dzialo:tak::tak:

witam nowe mamusie:tak:

duzo zdrówka dla wszystkich choruszkow:tak:

no i najwazniejsze Wszystkiego najlepszego dla solenizantów wtorkowych,środowych i dzisiejszych:tak:

reklama
Witajcie kochaniuteńkie!!!!!!! Sorki za moją ostatnią frekwencję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wstyd włażę na nk do Was podczytać a do pisania juz ciężko dupę ruszyć tzn.rękę:-D
Dzień dobry :-)

Najlepsze życzenia dla dwóch ślicznych dziewczynek- Hanusi i Oliwki-z okazji roczku sto lat maluszki :-)

I całuski dla Bianeczki z okazji 11 miesiąca :-)

100 latek dzieciaczki

I My się skromnie podepniemy pod te życzonka:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kanka,jak Wy w koncu teraz sie zakwaterowali;-)??

Najlepsze zyczenia dzisiejszym Jubilatom,Hani,Oliwce i jedenastomiesiecznej Bieneczce,co ma najpiekniejsze imie na swiecie...:*

:-):-):-):-)dzięki Kaju i Agaciu za komplemencik:-)
wczorajsze!

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

MATEUSZKU I JULKO

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Wszystkiego naj naj naj życzy Cioteczka z Mariczką:*

dzisiejsze:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

HANULKO I OLIWKO:*

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Naj naj od Cioteczki i Mariczki:*

Nio i najserdeczniejsze życzonka dla Bianeczki tez naszej dzisiejszej solenizantki:*:*
uścisków i buziaczków 1000-ce:*

100 LAT LAT!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

A my wstałysmy o 8.
Wieczorem dałam Młodej czopek przeciwbólowy i dzięki niemu tylko 2 razy w nocy wstała a przed wczoraj aż 15:szok::szok:
Teraz Was nadrabiam a potem może ok 10 Młoda uśnie bo po 12 chce iśc w gości.
W końcu taka piekna pogoda!:-)

Witamy czwartkowo:tak:

STO LATEK KOCHANIUTKIE:tak:

Kaja ja coprawda nie Madzienka ale też coś tam od czasu do czasu testuję więc...przeważnie są to pełnowartościowe produkty:tak:raz tylko dali ciała z perfumami i były malutkie 5ml flakoniki i 1,5 ml próbki

Tak jak napisala Kokusia wszystkie pełnowartościowe, dostałam 0,5l flaszke i dwie 50ml:-D:-D:-D:-Ddobre na specerk;-);-);-);-)

Jula przejmuje wszystkie moje paczki:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kaja podobno dzieci nie słyszą pierwszego słowa...tzn. nie rejestruja go wiec mowiac nie wolno...slyszy wolno:-D:-D:-D:-D:-Dkiedys w telewizj o tym ogladalam....
U nas tez palec pomaga, tzn. chyba wie ze jej nie wolno ale i tak to robi:-D:-D:-D

Witajcie u nas nocka ok, świeci sloneczko wie zjemy kaszke i na jakis spacerek wyjdziemy:tak::tak:
Kokusia obieuje ze dzisiaj zrobię:tak::tak::tak:

Slyszalyscie o promocji w Tesco??zabawki 20% taniej nocą:laugh2::laugh2::laugh2:
Nocą zabawki 20% taniej! - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

A jak zdroweczko naszych chorowitkow Fifiego i Matiego???

Zdróweczka i szczęśliwego dzieciństwa dla Hani i Oliwki z okazji roczku oraz Bianeczki!!!!
101f.gif

to ja się podpiszę pod te sliczne kajkowe życzenia bo sie zgadzam co do imienia :-D

Hejka mamusie
Ale mam zapieprz w robocie, nawet nie ma kiedy popisac, ale już nadrabiam i piję kawkę;-)

STO LAT STO LAT

Szkoda że nie mam blisko tesco, bo bym cos pokupiła:-(.

Zapominajko, ja tez nie mam autorytetu u dziecka, bo też wszystko mi otwiera i nie przestaje jak mówię że nie wolno

dzien dobry dziewczynki;-)

troszke was zaniedbalam ale mezowy byl w domu :tak:

czytalam was caly czas ale nie pamietam zbytnio co komu mialam napisac pszepraszam:zawstydzona/y:

maly mi wczoraj goraczkowal ale innych obawow brk takze mysle ze na zabki bo wieczorem juz bylo dobrze :tak:

Agacia jak tam po dentscie ? ja tez dzis bylam zrobila mi dwa ale mam juz spokoj na rok no chyba ze cos sie bedzie dzialo:tak::tak:

witam nowe mamusie:tak:

duzo zdrówka dla wszystkich choruszkow:tak:

no i najwazniejsze Wszystkiego najlepszego dla solenizantów wtorkowych,środowych i dzisiejszych:tak:
DZIĘKUJĘMY KOCHANE ZA PAMIĘĆ I PRZEPIĘKNE ŻYCZONKA:-):-) ja również zyczę dzisiejszym solenizantom 100 latek w uśmiechu i zdrówku:tak:
U nas ok, Bianusia jeszcze sama nie chodzi,ale cos tam rzeżbi:tak:7 grudnia mamy rezonans główki ,troszkę boję się narkozy,ale jakoś damy radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry