Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
STO LAT STO LATZdróweczka i szczęśliwego dzieciństwa dla Hani i Oliwki z okazji roczku oraz Bianeczki!!!!
![]()
Spoko nie śpieszy mi się;-):-)
A myślałam że tylko Natalka się wykłóca. A jakie miny przy tym robi to ja aż czasem leję
![]()

no wlasnie, jak mowimy nie wolno, to nie mozemy sie smiac, bo przez to dziecko nie chce nas potem sluchacMi też jest bardzo trudno zachować powagę
I czasem zaczynam się śmiać, a potem dziwię się czemu młody mnie nie słucha![]()

no wlasnie, jak mowimy nie wolno, to nie mozemy sie smiac, bo przez to dziecko nie chce nas potem sluchac![]()

ze nie wolno mowic tym samym tonem np.kocham cie i nie wolno....

U nas tez piękna pogoda i wreszcie po 2 tygodniach kiszenia się w domu wyszliśmy na spacerek ;-);-);-)My wrocilysmy ze spacerku...u nas wiosna, sloneczko, cieplutko...uwielbiam taka pogode i nawet Jula w miare grzecznie siedziala w wozku![]()
Zgadza sie, kiedys nawet o tym byl program w super nianize nie wolno mowic tym samym tonem np.kocham cie i nie wolno....
ale jak to zrobic![]()

no wlasnie, jak mowimy nie wolno, to nie mozemy sie smiac, bo przez to dziecko nie chce nas potem sluchac![]()
Te nasze dzieci są bardzo sprytne, wiedzą jak wykorzystać słabość mamusi ;-).
My też już po spacerku, jest ślicznie tylko trochę wieje. Maja miała dzisiaj niezłą zabawę, puszczałam jej bańki mydlane, a ona je łapała i była wielce zdziwiona że znikają, bo jak otwierała rączkę to nic nie było![]()

wstyd włażę na nk do Was podczytać a do pisania juz ciężko dupę ruszyć tzn.rękę
Dzień dobry :-)
Najlepsze życzenia dla dwóch ślicznych dziewczynek- Hanusi i Oliwki-z okazji roczku sto lat maluszki :-)
I całuski dla Bianeczki z okazji 11 miesiąca :-)
100 latek dzieciaczki
I My się skromnie podepniemy pod te życzonka![]()
:-):-):-):-)dzięki Kaju i Agaciu za komplemencik:-)
Kanka,jak Wy w koncu teraz sie zakwaterowali;-)??
Najlepsze zyczenia dzisiejszym Jubilatom,Hani,Oliwce i jedenastomiesiecznej Bieneczce,co ma najpiekniejsze imie na swiecie...:*
wczorajsze!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
MATEUSZKU I JULKO
W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...
Wszystkiego naj naj naj życzy Cioteczka z Mariczką:*
dzisiejsze:
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
HANULKO I OLIWKO:*
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...
Naj naj od Cioteczki i Mariczki:*
Nio i najserdeczniejsze życzonka dla Bianeczki tez naszej dzisiejszej solenizantki:*:*
uścisków i buziaczków 1000-ce:*
100 LAT LAT!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
A my wstałysmy o 8.
Wieczorem dałam Młodej czopek przeciwbólowy i dzięki niemu tylko 2 razy w nocy wstała a przed wczoraj aż 15
Teraz Was nadrabiam a potem może ok 10 Młoda uśnie bo po 12 chce iśc w gości.
W końcu taka piekna pogoda!:-)
Witamy czwartkowo
STO LATEK KOCHANIUTKIE
Kaja ja coprawda nie Madzienka ale też coś tam od czasu do czasu testuję więc...przeważnie są to pełnowartościowe produktyraz tylko dali ciała z perfumami i były malutkie 5ml flakoniki i 1,5 ml próbki
Tak jak napisala Kokusia wszystkie pełnowartościowe, dostałam 0,5l flaszke i dwie 50mldobre na specerk;-);-);-);-)
Jula przejmuje wszystkie moje paczki
Kaja podobno dzieci nie słyszą pierwszego słowa...tzn. nie rejestruja go wiec mowiac nie wolno...slyszy wolnokiedys w telewizj o tym ogladalam....
U nas tez palec pomaga, tzn. chyba wie ze jej nie wolno ale i tak to robi
Witajcie u nas nocka ok, świeci sloneczko wie zjemy kaszke i na jakis spacerek wyjdziemy
Kokusia obieuje ze dzisiaj zrobię
Slyszalyscie o promocji w Tesco??zabawki 20% taniej nocą
Nocą zabawki 20% taniej! - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
A jak zdroweczko naszych chorowitkow Fifiego i Matiego???
Zdróweczka i szczęśliwego dzieciństwa dla Hani i Oliwki z okazji roczku oraz Bianeczki!!!!
![]()
to ja się podpiszę pod te sliczne kajkowe życzenia bo sie zgadzam co do imienia![]()
Hejka mamusie
Ale mam zapieprz w robocie, nawet nie ma kiedy popisac, ale już nadrabiam i piję kawkę;-)
STO LAT STO LAT
Szkoda że nie mam blisko tesco, bo bym cos pokupiła:-(.
Zapominajko, ja tez nie mam autorytetu u dziecka, bo też wszystko mi otwiera i nie przestaje jak mówię że nie wolno
DZIĘKUJĘMY KOCHANE ZA PAMIĘĆ I PRZEPIĘKNE ŻYCZONKA:-):-) ja również zyczę dzisiejszym solenizantom 100 latek w uśmiechu i zdrówkudzien dobry dziewczynki;-)
troszke was zaniedbalam ale mezowy byl w domu
czytalam was caly czas ale nie pamietam zbytnio co komu mialam napisac pszepraszam
maly mi wczoraj goraczkowal ale innych obawow brk takze mysle ze na zabki bo wieczorem juz bylo dobrze
Agacia jak tam po dentscie ? ja tez dzis bylam zrobila mi dwa ale mam juz spokoj na rok no chyba ze cos sie bedzie dzialo
witam nowe mamusie
duzo zdrówka dla wszystkich choruszkow
no i najwazniejsze Wszystkiego najlepszego dla solenizantów wtorkowych,środowych i dzisiejszych![]()

7 grudnia mamy rezonans główki ,troszkę boję się narkozy,ale jakoś damy radę.