• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas pogoda jak na listopad super, ciepło, nie pada, więc Madzia dzień w dzień na spacerku.
Jutro chłopaki mają w szkole andrezjki, wiec robię im ciasto, żeby zanieśli.

Zagotowałam sie i poryczałam, jak to przeczytałam:
"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009
Jak tak można, nic by mi przez gardło nie przeszło wiedząc ze moje dziecko jest głodne, chyba bym zatukłą tą dziewuchę jakbym ją dorwała:wściekła/y::no::wściekła/y:

reklama
dzien dobry dziewczynki;-)

troszke was zaniedbalam ale mezowy byl w domu :tak:

czytalam was caly czas ale nie pamietam zbytnio co komu mialam napisac pszepraszam:zawstydzona/y:

maly mi wczoraj goraczkowal ale innych obawow brk takze mysle ze na zabki bo wieczorem juz bylo dobrze :tak:

Agacia jak tam po dentscie ? ja tez dzis bylam zrobila mi dwa ale mam juz spokoj na rok no chyba ze cos sie bedzie dzialo:tak::tak:

witam nowe mamusie:tak:

duzo zdrówka dla wszystkich choruszkow:tak:

no i najwazniejsze Wszystkiego najlepszego dla solenizantów wtorkowych,środowych i dzisiejszych:tak:
No wreszcie jesteś :tak:

No ja przezyłam dentyste... pomęczyła mnie trochę, ale juz mam spokój. Tzn chciałam zeby jeszcze wymieniła mi jedna plombe ale nie chciała powiedziała, że jest jeszcze dobra i nie chce jej ruszac :zawstydzona/y: . No nie to nie, pójdę do innego :-D.
A tak na serio to wiem ze jest dobra ale to jest plompa w dwójce i taka brzydka się zrobiła :eek: i chciałabym zeby mi jednak ja wymieniła. No a po za tym to ząbki już zdrowe , to dagulla za 6 miesięcy o tej samej porze na kontrolę co ?? :-D:-D:-D

No wreszcie jesteś :tak:

No ja przezyłam dentyste... pomęczyła mnie trochę, ale juz mam spokój. Tzn chciałam zeby jeszcze wymieniła mi jedna plombe ale nie chciała powiedziała, że jest jeszcze dobra i nie chce jej ruszac :zawstydzona/y: . No nie to nie, pójdę do innego :-D.
A tak na serio to wiem ze jest dobra ale to jest plompa w dwójce i taka brzydka się zrobiła :eek: i chciałabym zeby mi jednak ja wymieniła. No a po za tym to ząbki już zdrowe , to dagulla za 6 miesięcy o tej samej porze na kontrolę co ?? :-D:-D:-D

ja mam isc za 12 miesiecy:-D a jak u was przygotowania do urodzinek;-) ja juz troche chalupke ogarnelam i przugotowalam sobie wszystkie potrzebne talerzyki miskki itp. bo juro caly dzien w kuchni a soote zostawiam sobie na dekoracje i relaks:-D no i jeszcze sie okazalo ze mezowy w sobote musi isc do pracy domu bedzie o 14.30 aa goscie na 15:szok: ale nic mam mame do pomocy:-D

U nas pogoda jak na listopad super, ciepło, nie pada, więc Madzia dzień w dzień na spacerku.
Jutro chłopaki mają w szkole andrezjki, wiec robię im ciasto, żeby zanieśli.

Zagotowałam sie i poryczałam, jak to przeczytałam:
"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009
Jak tak można, nic by mi przez gardło nie przeszło wiedząc ze moje dziecko jest głodne, chyba bym zatukłą tą dziewuchę jakbym ją dorwała:wściekła/y::no::wściekła/y:
Boże ... zabiłabym ją , ale teściowa i mama jej też nie są bez winy ... nie interesowały się wnukami wcale

ja mam isc za 12 miesiecy:-D a jak u was przygotowania do urodzinek;-) ja juz troche chalupke ogarnelam i przugotowalam sobie wszystkie potrzebne talerzyki miskki itp. bo juro caly dzien w kuchni a soote zostawiam sobie na dekoracje i relaks:-D no i jeszcze sie okazalo ze mezowy w sobote musi isc do pracy domu bedzie o 14.30 aa goscie na 15:szok: ale nic mam mame do pomocy:-D
O matko a ja nic jeszcze nie mam :szok:, nawet nie mam posprzatane :szok::szok:
No dobra zakupy zrobiłam potrzebnych produktów :-D
Jutro mąż ma wczesniej wrócic z pracy, torta odbierze i zajmie się małym a ja sobie porobie wtedy wszystko :tak:

Dagulla ale Ci dobrze. Moje potwory to dopiero sie rozkręcają:szok::-D

A tak wogóle to dostałam dzisiaj od mężowego bukiet róż na przeprosiny (chociaż on uważa że nie wie za co przeprasza) i chyba już mu daruję tą wojnę:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry