blizniaki2000
Fanka BB :)
Pytia, będziecie mieli co wspominać po latach, jak to Jasiu siostrę, na jej pierwszych urodzinkach znokautował
.

.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.A ja wierzę, ze nic takiego nie przeczytacie, bo jak bedzie sie coś złego działo, to zaregujecie w porę.
Nie mogę sie pogodzic z tym, ze ten swiat jest tak głupi i ludzie wyrządzają innym tyle krzywdy, a gdy dotyczy to dzieci, to juz wogóle dostaję nerwów
Cześć kochana błękitnooka.
Jak tam po odwiedzinkach mamci?

i siedziałyśmy chyba do 2 w nocy 
, ale i tak się nie nagadałyśmy, więc czekam na ciąg dalszy 

ale takie życieJezu,dawno nie bylo mi tak drastycznie smutno,jak teraz,kiedy to przeczytalam...Swiatelko Aniolku...*Spij spokojnie...U nas pogoda jak na listopad super, ciepło, nie pada, więc Madzia dzień w dzień na spacerku.
Jutro chłopaki mają w szkole andrezjki, wiec robię im ciasto, żeby zanieśli.
Zagotowałam sie i poryczałam, jak to przeczytałam:
"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009
Jak tak można, nic by mi przez gardło nie przeszło wiedząc ze moje dziecko jest głodne, chyba bym zatukłą tą dziewuchę jakbym ją dorwała![]()
Super, ze polowanie na promocje sie udało.Witajcie, ja własnie wrocilam z polowania w Tesco na promocje...Kupilam Julci kolejna zabaweczke grającą-jakaś nowość z Fisherai powiem Wam że nie spodziewałam sie tak dużej ilości osób po godzinie 22
![]()

.
to straszne, okrótne i w ogóle nie mieści mi się w głowieU nas pogoda jak na listopad super, ciepło, nie pada, więc Madzia dzień w dzień na spacerku.
Jutro chłopaki mają w szkole andrezjki, wiec robię im ciasto, żeby zanieśli.
Zagotowałam sie i poryczałam, jak to przeczytałam:
"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009
Jak tak można, nic by mi przez gardło nie przeszło wiedząc ze moje dziecko jest głodne, chyba bym zatukłą tą dziewuchę jakbym ją dorwała![]()
:-