reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzień zły:crazy: ale będzie dobry jak obudzi się moje słońce....dziewczyny apeluję nie siegajcie po krople do nosa xylometazolin,otrivin itp itd które zawierają xylometazolinę,cholerstwo uzależnia gorzej niż papierosy czy alkohol:crazy: u mnie było 2 tyg,2miesiące a tu już się zrobiło 5 lat:eek: od wczoraj nie biore tego gówienka,tylko te wszystkie specyfiki które przepisała Pani doktor,teraz o juz powiedziałam że nie moge wymięknąć bo wydałam w aptece ok 100zł,aaa i poczytałam że po pewnym czasie ,śluzówka zzaczyna gnic i pojawia się syndrom śmierdzącego nosa i węch zaczyna szwankować węch(gdzie ja już nie czuję tak jak kiedyś,a czasami wo gule jakis zapach do mnie nie dociera:zawstydzona/y:)
i tak nos zatkany na kamień,uszy również,boli głowa,zatoki,skronie to jakby ktoś mnie w imadlo wsadził i zaciskał,po prostu porażka,w nocy może przespała łącznie z h,a buzi kapeć jak po...hmm nie nawet przy najwiekszym kacu takiego nie miałam

Wszystkim dzisiejszym solenizantom i solenizantkom życzę sto latek,szybkiego i jak najmniej bolesnego ząbkowanie oraz gumowych ścian:-D:-D:-D:-D:-D

semiko witaj spowrotem kochana i zaglądaj do nas częściej :-)

ja też nie mogę przestać teraz myśleć o tym dzieciaczku i o tym co przeczytałam,do małego co chwile w nocy wpadałam i go całowałam w czułko:zawstydzona/y:

reklama
Witamy piątkowo:-)

ja to nawet nie pamietam kiedy ostatnio dostalam kwiaty:sorry: co prawda my z mezowym zadko sie kłucimy a tak powazniej to wogule to moze dlatego:-D
Mojemu to sie ostatnio tak porobiło że jak widzi że wkurzył mnie tak że bym go najchętniej za włosy po schodach przeciągnęła i wywaliła przez balkon albo jak nie odzywam sie dłużej niż dwa dni to zaraz leci po kwiatka:-D

Dziękujemy serdecznie za życzenia urodzinowe :-)
U nas w urodzinki polała się pierwsza krew i to za sprawka braciszka. Lekkie popchnięcie w obronie zabawki i Hanka tak przywaliła nosem, że krew sie lała...:zawstydzona/y: No, ale pewnie nie ostatni raz ;-)
A tak poza tym mój wciąż niechodzący, ale raczkujący z prędkością światła roczniaczek łobuzuje z uśmiechem od ucha do ucha :-D
:-D A ja myślałam że to tylko moje walczą o zabawki na śmierc i życie:-D:-D:-D

Spotkanie bardzo udane, tzn. wypiłyśmy 2 butelki wina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i siedziałyśmy chyba do 2 w nocy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale i tak się nie nagadałyśmy, więc czekam na ciąg dalszy :tak::tak:
Super że spotkanie udane i oby się częściej powtarzało:tak:

Witajcie, ja własnie wrocilam z polowania w Tesco na promocje...Kupilam Julci kolejna zabaweczke grającą-jakaś nowość z Fishera:-D:-D:-Di powiem Wam że nie spodziewałam sie tak dużej ilości osób po godzinie 22:laugh2::laugh2::laugh2:

Teraz Ws poczytam i idę spac

Dobranoc!!!!
Ale Ci dobrze. U nas niestaty nie organizują a nie chcę sie siorze na głowę zwalac

Wszystkim dzisiejszym solenizantom i solenizantkom życzę sto latek,szybkiego i jak najmniej bolesnego ząbkowanie oraz gumowych ścian:-D:-D:-D:-D:-D
Podpinam sie bo strasznie mi się spodobały:tak:
dzień zły:crazy: ale będzie dobry jak obudzi się moje słońce....dziewczyny apeluję nie siegajcie po krople do nosa xylometazolin,otrivin itp itd które zawierają xylometazolinę,cholerstwo uzależnia gorzej niż papierosy czy alkohol:crazy: u mnie było 2 tyg,2miesiące a tu już się zrobiło 5 lat:eek: od wczoraj nie biore tego gówienka,tylko te wszystkie specyfiki które przepisała Pani doktor,teraz o juz powiedziałam że nie moge wymięknąć bo wydałam w aptece ok 100zł,aaa i poczytałam że po pewnym czasie ,śluzówka zzaczyna gnic i pojawia się syndrom śmierdzącego nosa i węch zaczyna szwankować węch(gdzie ja już nie czuję tak jak kiedyś,a czasami wo gule jakis zapach do mnie nie dociera:zawstydzona/y:)
i tak nos zatkany na kamień,uszy również,boli głowa,zatoki,skronie to jakby ktoś mnie w imadlo wsadził i zaciskał,po prostu porażka,w nocy może przespała łącznie z h,a buzi kapeć jak po...hmm nie nawet przy najwiekszym kacu takiego nie miałam
Ola a dlaczego tak długo ich używałaś? Przecież jest napisane że nie dłużej niż 3 dni. Mój mężowy też wiecznie walczy z zatkanym nosem i zawalonymi zatokami ale kropli do nosa używa już jak naprawdę nie może sobie poradzic. Trzymam kciuki za Twój "odwyk":tak:

Co do tej dziewczyny z linka to ja sie zawsze dziwię jak matka może robic coś takiego własnemu dziecku:no: I ona mówi że kocha synów? Ja bardziej psa kocham niż ona swoje dzieci.
Albo jak ostatnio w dzień dobry TVN mówili o kobiecie która razem z partnerem molestowała seksualnie swoje dzieci. No nóż się w kieszeni normalnie otwiera:wściekła/y:

Witam :tak:
ech dziewczyny powiem Wam że ja dwa razy zabierałam się za ten artykuł , wczoraj zaczęłam i po kilku zdaniach poprostu nie mogłam czytać dalej......... dziś skończyłam ............ słów mi brakuje
[*] aniołeczku to dla Ciebie,

O ja glupia tak mnie wciągnęły posty sprzed roku, że zamiast iśc się kąpać i spać to siedzę, a rano zawsze problem bo niewyspana:eek:
Ja też wczoraj czytałam stare posty, gdy byłyśmy w końcówce ciąży:-D i aż się uśmiałam kiedy pisałam że w sobotę 13 grudnia mąż będzie z Fifem rozmawiał żeby chłopak już wychodził a okazało się że w nocy z soboty na niedziele jechaliśmy do szpitala bo mi wody odeszły:-D:-D:-D widać synek posłuchał taty:-D:-D:-D

Witam się i ja z Matim na kolanach i oglądamy rock your baby :-D
Mati noskiem pociaga biedulek, meczę go grucha co jakiś czas :-(, nic mu nie przechodzi :-(
Dzisiaj mam pełne ręce roboty. Musze posprzątac i zabrac się za zrobienie jedzonka juz trochę, nie chce mi się.
Jutro imprezka o 17:00, tzn. msza o 17:00 ( bo przeniosłam jednak, chociaż nie dałabym sie zabic ze będzie jutro , zy jej znowu nie przeniose :-() a potem impreza.

NO i :

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku dla Tosi

Witam się i ja z Matim na kolanach i oglądamy rock your baby :-D
Mati noskiem pociaga biedulek, meczę go grucha co jakiś czas :-(, nic mu nie przechodzi :-(
Dzisiaj mam pełne ręce roboty. Musze posprzątac i zabrac się za zrobienie jedzonka juz trochę, nie chce mi się.
Jutro imprezka o 17:00, tzn. msza o 17:00 ( bo przeniosłam jednak, chociaż nie dałabym sie zabic ze będzie jutro , zy jej znowu nie przeniose :-() a potem impreza.

NO i :

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku dla Tosi

Gdzie Wy ogladacie to rock your baby??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry