Ola2in1
Mama Maksia
dzień zły
ale będzie dobry jak obudzi się moje słońce....dziewczyny apeluję nie siegajcie po krople do nosa xylometazolin,otrivin itp itd które zawierają xylometazolinę,cholerstwo uzależnia gorzej niż papierosy czy alkohol
u mnie było 2 tyg,2miesiące a tu już się zrobiło 5 lat
od wczoraj nie biore tego gówienka,tylko te wszystkie specyfiki które przepisała Pani doktor,teraz o juz powiedziałam że nie moge wymięknąć bo wydałam w aptece ok 100zł,aaa i poczytałam że po pewnym czasie ,śluzówka zzaczyna gnic i pojawia się syndrom śmierdzącego nosa i węch zaczyna szwankować węch(gdzie ja już nie czuję tak jak kiedyś,a czasami wo gule jakis zapach do mnie nie dociera
)
i tak nos zatkany na kamień,uszy również,boli głowa,zatoki,skronie to jakby ktoś mnie w imadlo wsadził i zaciskał,po prostu porażka,w nocy może przespała łącznie z h,a buzi kapeć jak po...hmm nie nawet przy najwiekszym kacu takiego nie miałam
ale będzie dobry jak obudzi się moje słońce....dziewczyny apeluję nie siegajcie po krople do nosa xylometazolin,otrivin itp itd które zawierają xylometazolinę,cholerstwo uzależnia gorzej niż papierosy czy alkohol
u mnie było 2 tyg,2miesiące a tu już się zrobiło 5 lat
od wczoraj nie biore tego gówienka,tylko te wszystkie specyfiki które przepisała Pani doktor,teraz o juz powiedziałam że nie moge wymięknąć bo wydałam w aptece ok 100zł,aaa i poczytałam że po pewnym czasie ,śluzówka zzaczyna gnic i pojawia się syndrom śmierdzącego nosa i węch zaczyna szwankować węch(gdzie ja już nie czuję tak jak kiedyś,a czasami wo gule jakis zapach do mnie nie dociera
)i tak nos zatkany na kamień,uszy również,boli głowa,zatoki,skronie to jakby ktoś mnie w imadlo wsadził i zaciskał,po prostu porażka,w nocy może przespała łącznie z h,a buzi kapeć jak po...hmm nie nawet przy najwiekszym kacu takiego nie miałam
Wszystkim dzisiejszym solenizantom i solenizantkom życzę sto latek,szybkiego i jak najmniej bolesnego ząbkowanie oraz gumowych ścian

semiko witaj spowrotem kochana i zaglądaj do nas częściej :-)
ja też nie mogę przestać teraz myśleć o tym dzieciaczku i o tym co przeczytałam,do małego co chwile w nocy wpadałam i go całowałam w czułko
ja też nie mogę przestać teraz myśleć o tym dzieciaczku i o tym co przeczytałam,do małego co chwile w nocy wpadałam i go całowałam w czułko

co prawda my z mezowym zadko sie kłucimy a tak powazniej to wogule to moze dlatego

I ona mówi że kocha synów? Ja bardziej psa kocham niż ona swoje dzieci.