tygrysek82
Fanka BB :)
no kochana trzeba trochę poszukać to się znajdzie!!!!!!!!Jak znalazłyście na wątku dokładnie dzien (rok temu)?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no kochana trzeba trochę poszukać to się znajdzie!!!!!!!!Jak znalazłyście na wątku dokładnie dzien (rok temu)?![]()

noooooooale juz sie skończyło![]()
eeeee ale mi pomogłasno kochana trzeba trochę poszukać to się znajdzie!!!!!!!!![]()
myslałam ze gdzies cos wpisujecie i juz 

nie ma tak łatwo w życiueeeee ale mi pomogłasmyslałam ze gdzies cos wpisujecie i juz
![]()

no jasneAgacia to co pijemy kawę?????![]()
i ciacho jakies zjemytylko problem jest gdyż ja ciacha nie mamno jasnei ciacho jakies zjemy

kiedys próbowałam je odstawić,ale to nie tak chop siup,ale obiecałam sobie że po porodzie dam rade i zobaczcie...po porodzie,ale rok!
Cieszę się że w końcu się zebrałam i nie mam zamiaru odpuscić!a trafiłam na dobrą Panią doktor bo jak byłam ok 3lata temu u lekarza to nazwał mnie kropelkową narkomanka i powiedział że mam je po prostu odstawić,a jest ciężko i to mnie chybo zraziło do lekarzy i podjęcia walki.