reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku dla Tosi

100 LAT 100 LAT!!!!:-):-):-):-)

Dziewczyny ja z bardzo złymi wieściami:-( Sms od Ollci:
"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej diety :( Buziaki dla wszystkich"

Ollcia trzymaj sie i szybciutko wracaj do zdrowia i do nas:tak:

Ollcia czy to od tej diety??
Matko Święta trzymaj się kochana!! Wiedziałam , ze ta dieta niszczy organizm ale żeby tak??

A my dzisiaj od 8 urzędujemy bo moje dziecko znowu przestawiło się na wstawanie o 8:tak:
Wogóle mam kiepski dzień bo rodzice mają kiepską sytuację i tak nie moge sobie poradzić:-(
Dzisiaj tez jedziemy kupic młodej pieluchomajtki z Huggies i zaczynamy nocnikowanie:-) Trzymajcie kciuki!

reklama
Witajcie, u nas nocka tez ok, teraz Jula szaleje, wywalając mi wszystkie płyty dvd:-p:-p:-p:-p:-p
U nas tez sliczne sloneczko, wiec wyjdziemy na spacerek, tylko najpierw kaszkę zjemy:tak::tak::tak:

Witajcie Kochane po długim czasie... Przepraszam, że nie zaglądałam na forum, ale od pewnego czasu tak mamy pod górkę, że człowiek już sam z sobą nie wytrzymuje :-(Ciąża i krótki okres po rodzeniu Zosi to był taki czas, że udawało się nie myśleć za dużo o tych kłopotach, no ale później nadszedł czas by powrócić do szarej codzienności... A ta szara codzienność tak przygniotła, że szkoda słów... To tylko tak na moje usprawiedliwienie.. I mam ciuchutką nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem... Pozdrowionka i całuski dla wszystkich Mam oraz mniejszych i większych maluszków :-)

Witaj Kochana!!!Często myśle o Tobie, pisz co u Was, jak Zosia, czy ma ząbeczki, czy chodzi...czekamy z niecierpliwością:-):-):-):-)

"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej diety :( Buziaki dla wszystkich"

Olcia zdroweczka!!!

o
Madziu będę Ci pokłony oddawać do końca życia...za tą pomoc .....nigdy bym nie wpadła,ze paracetamolem dziąsełka posmarować...działa jak nic..... śpimy....
DZIĘKUJE MOCKO MCOKO:*:*:*
moje dzieciątko poszło spacku po 21....obudziła sie okolo 22 na odbicie,bo wcześniej nie mogła, potem o 4:30 na herbatke o 6:30 na butle i spała do 9......boze jak dobrze....
Teraz wariuje z babcia,a ja mam czasik nadrobic....a i Mari mówi tak.....:-D:-D:-D mówie nie odbra Mariczka a Maricza "tak" HAHHAHA do posikania...chociaz szczera jest :-p:-p:-p:-p

Kanus cieszę się ze pomaga....i lepiej sypiacie...:tak::tak::tak:
A Mari jest boska z tym swoim TAK:-D:-D:-D:-D

Buziaczki dla dzisiaj świętującej Tosi!!!!!

Zdroweczka dla chorowitków!!!

Witam w piękny dzień :-) Majka śpi a ja mam czas na buszowanie po internecie. Wczoraj bylismy na otwarciu nowego centrum handlowego i kupiłam małej dresy + dwie polarowe bluzki w C&A i za wszystko dałam tylko 45 zł, więc zakupy się udały.
trochę garmażerki, sałatkę wazywną, kurczaczka pieczonego w całości, chyba będą nóżki w miodzie ale jeszcze nie wiem do końca, goląki, suróweczki, roladę ( taki galacik). I takie tam :-D
O kurcze to rzeczywiście imprezka z syto zastawionym stołem.

Ale poczucie humoru Oli nie opuszcza:-D:-D..Zdroweczka,wracaj sibko:tak:
Kana,usciskaj Mari za to "tak":-D:-D

Ło matko a ja też mogę przyjechać na ta wyżerkę??????:cool2::cool2::cool2::sorry::sorry:
jeny a ja nie wiem co zrobić na roczek tzn My będziemy mieć dwie imprezki pierwsza chyba 13 grudnia dla dziadków a druga w święta kolejna dla chrzestnych , gdyż chrzestny dopiero na święta przylatuje do Polandii:eek:
No to zapraszam, ale zrewanżujesz się jak Fifi bedzie miał roczek :-p
Kana, fajnie, ze pomogło i spokojnie pospałyscie.

Agacia, rzeczywiscie fajna wyzerka sie u Was szykuje, ale tej roboty to nie zazdroszzcę.:zawstydzona/y:
Ja szykuję obiadek i słodkości.
Na obiad zupa "krzepka" taka jakby gulaszowa z duzą ilością warzyw, pieczone ziemniaczki, kotlety z piersi z serem, zwykłe, mielone z pieczarkami, udka pieczone i łososik zapiekany z brokułami i serem, a do tego surowka z kapusty i kukurydzy i buraczki
a na deser: jabłecznik, sernik złota rosa, 3 bit i tort
mmmmmniam ... zafascynował mnie ten łosoś :sorry:

Dziewczyny moje dziecko ostatnio spi po pół godziny w dzień :-( 2 razy 30 min wyobrażacie sobie to :crazy:

Aha Kana mój Mati wczoraj też zaczął gadac TAK :szok:

Aj mamuśki moja Mari to mnie wykończy......:-D:-D:-D moja mama sika ze śmiechu....weszła mojej mamie do torby podróżnej i nie chciała wyjsc....za nic.....położyła sie tuli tuli do ciuchów i juz...... mówimy ,ze babcia ja tam zamknie musisz wyjsc....: usłyszałam TAK i siedzi dalej....:-D:-D:-D:sorry::sorry::sorry:

Nio smieja sie ze nie,ze z tym łozeczkiem to jakbym samochód kupoała nie wiem na jakie sie zdecydować..... nio cio????:-p

w ogóle jestem tu przegłosowana...babcia rozpieszcza Mari ile wejdzie....a potem ja bedę ja "odpieszczała".....:zawstydzona/y::sorry:

Kana, super wesoło macie z ta waszą śmieszką kochaną. koniecznie musisz to nakręcic na pamiatkę.

Agaciu, Madzia spała wczoraj 2 razy po 2 godzinki, raz na spacerku, raz w domku, ale czasem zdarza sie ze śpi tylko jeden raz

reklama
Witajcie,
zdazyłam do was jeszcze przed południem...

Ja też... :-(:-(:-( Zawsze musi dojść do tragedii, żeby się ktoś zapytał: a gdzie byli ci wszyscy ludzie, którzy wiedzieli, w jakich warunkach żyją dzieci i nigdzie tego nie zgłosili... A teraz będzie za nasze podatki sobie mamuśka telewizję w więzieniu oglądać i nagrody za dobre sprawowanie zbierać :angry: Powinna byc kara ciężkich robót za takie coś, co najmniej.

Pytia też się zastanawiam dlaczego ta baba będzie z moich podatków utrzymywana:crazy:

Witajcie Kochane po długim czasie... Przepraszam, że nie zaglądałam na forum, ale od pewnego czasu tak mamy pod górkę, że człowiek już sam z sobą nie wytrzymuje :-(Ciąża i krótki okres po rodzeniu Zosi to był taki czas, że udawało się nie myśleć za dużo o tych kłopotach, no ale później nadszedł czas by powrócić do szarej codzienności... A ta szara codzienność tak przygniotła, że szkoda słów... To tylko tak na moje usprawiedliwienie.. I mam ciuchutką nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem... Pozdrowionka i całuski dla wszystkich Mam oraz mniejszych i większych maluszków :-)

Witaj,
mam nadzieję, że kłopoty już za wami.

Znam to. Buziaki dla Ollci.

Ja zaraz poczytam o nas w zeszłym roku, bo sama ciekawa jestem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry