reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bliźniaki Ty mnie nie załamuj z tym spaniem Madzi :zawstydzona/y:, w ogole to ona taaaaaaki aniołek.

A jak się robi tego 3 bita ?
No nie narzekam na Mlodą, widzisz jaka będziesz miała dobrą synową.

A 3 bit to przepis Żani, jest gdzie na kulinarnym, jak mi sie uda znaleź na której stronie to Ci napiszę
A w skrócie to robi sie tak:
- herbatniki, na to karmel, znów herbatniki, masa budyniowa, herbatniki i bita śmietana, na to polewa czekoladowa, ale ja nie daję, tylko trę na drobnej tarce czekolade lub posypuję kakao

No nie narzekam na Mlodą, widzisz jaka będziesz miała dobrą synową.

A 3 bit to przepis Żani, jest gdzie na kulinarnym, jak mi sie uda znaleź na której stronie to Ci napiszę
A w skrócie to robi sie tak:
- herbatniki, na to karmel, znów herbatniki, masa budyniowa, herbatniki i bita śmietana, na to polewa czekoladowa, ale ja nie daję, tylko trę na drobnej tarce czekolade lub posypuję kakao
Najlepszą na świecie :tak:

No i my się dogadamy ... zawsze sobie pomozemy :-D:-D:-D

Dziękuję :tak:

Kobiety u nas tak pięknie na dworze :zawstydzona/y: jakby wiosna była:zawstydzona/y: zjemy obiadek i lecimy na spacerek krótki bo krótki ale zaczerpnąć powietrza musimy z Filipkiem:tak::tak:
Miłego spacerku. U nas też pogoda w miarę, ale jednak chlodniej niz przez ostanie dni i trochę pochmurno, ale babcia i tak pewnei wyskoczy na spacerek:sorry:, dzień bez spacerku dniem straconym:-D

kurcze zazdroszcze... u nas tez slicznie, ale Mati ma taki katarek :zawstydzona/y:
Ale z katarkiem chyba można wyjśc chociaż na pół godzinki, jeśli nie kaszle i nie ma gorączki

dziekuje :tak:
Miłego spacerku. U nas też pogoda w miarę, ale jednak chlodniej niz przez ostanie dni i trochę pochmurno, ale babcia i tak pewnei wyskoczy na spacerek:sorry:, dzień bez spacerku dniem straconym:-D

Ale z katarkiem chyba można wyjśc chociaż na pół godzinki, jeśli nie kaszle i nie ma gorączki
no własnie kaszelek ma wieczorem i w nocy i wczoraj miał gorączkę

kto robił rafaelllo cyprysiowej ? krakersy to przeciez one są słone nie? jak to smakuje ? dobre jest ?

Kobiety u nas tak pięknie na dworze :zawstydzona/y: jakby wiosna była:zawstydzona/y: zjemy obiadek i lecimy na spacerek krótki bo krótki ale zaczerpnąć powietrza musimy z Filipkiem:tak::tak:
Nio jasne....u nas tak samo.....przepięknie.....spacerek musowy.....:tak::tak::tak:

A wiecie tak mi sie humorek poprawił od czasu jak przyszła @....nio kurcze o 1000kroc lepiej sie czuje.....jakas taka spokojniejsza jestem.....

DZIEKUJE ZA RADY W SPRAWIE ŁÓŻECZKA....co ja bym bez Was zrobiła:P hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry