reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam:tak:

ale macie dzis produkcje jestem wykonczona od rana w kuchni niby sie wyspalam a od rana oczy mi sie same zamykaja a tu jeszcze tyle roboty:crazy: Agaciu ja robilam rafaello nie raz i jest pyszne a tej soli z krakersow nie czuc polecam:tak:

Olcia duzo zdrówka;-)
Wszystkiego najlepszego dla Tośki:tak:

i nie wiem co jeszcze:zawstydzona/y: czekam z utesknieniem na meza az wroci z pracy i przejmie malego:-D chociaz i tak jest grzeczniutki bo mu wytlumaczylam ze musimy jedzonko dla gosci zrobic bo inaczej nie bedzie zabawek:-D:-D

reklama
dziekuje :tak:

no własnie kaszelek ma wieczorem i w nocy i wczoraj miał gorączkę

kto robił rafaelllo cyprysiowej ? krakersy to przeciez one są słone nie? jak to smakuje ? dobre jest ?

Nie robiłam rafaello, ale mam też przepis na ciasto karmelowe, w którym używa sie krakersów i słodkich mas i wychodzi pyszne więc słony smak nie przeszkadza

Czemu moje dziecko jest takim krzykaczem....:szok:
Wszedzie jej pelno,broi jak ten Denis,wymusza,nie slucha..Poszlysmy kupic balony,zeby sie czyms na chwile zajela...Wlaczylam im Smyki,Agata siedzi i oglada zahipnotyzowana a ta krzykaczka wisi w krzeselku do jedzenia,tak-zwisa lapami w dol..:szok::-Di sie drze....:eek:To jest jakis zamach na moja cierpliwosc...

Czemu moje dziecko jest takim krzykaczem....:szok:
Wszedzie jej pelno,broi jak ten Denis,wymusza,nie slucha..Poszlysmy kupic balony,zeby sie czyms na chwile zajela...Wlaczylam im Smyki,Agata siedzi i oglada zahipnotyzowana a ta krzykaczka wisi w krzeselku do jedzenia,tak-zwisa lapami w dol..:szok::-Di sie drze....:eek:To jest jakis zamach na moja cierpliwosc...

Ty to i jak powinnaś dostać medal za cierpliwość:tak::tak::tak::tak::tak:

sms od ollci:
nie wiadomo co mi jest, dzisiaj czuje sie dobrze, bo trafilam tu wczoraj, prosilam ordynatora zeby mnie puscil do domu, ale powiedzial ze jak nic sie nie bedzie dzialo to w niedziele mnie pusci, strasznie tesknie za Bartkiem, plakac mi sie chce, a Olek pierwszy raz zostal z nim sam na tak długo
Przekazalam jje duzo zdrowka od nas wszystkich

Dziękuję za miłe przyjęcie :-)

Olcia wracaj szybko do zdrówka :-) No niestety taki sezon teraz... O różne chorobska nietrudno :-(

Madzienka też o Was często myślałam :-) Tylko kurcze pewnie nie dam rady ponadrabiać tego, co przez ten czas mnie ominęło :zawstydzona/y: Niestety cierpię na nieustanny brak czasu :zawstydzona/y: A Zosia pierwszy ząbek miała w wieku niecałych 4 miesięcy :-) ale teraz ma ich zaledwie 8 :-D Z chodzeniem to jeszcze jeszcze potrwa, ale wszystkie moje dzieci pozniej chodziły, więc się nie martwię...

No i chciałam tyle napisać a tu d.... obowiązki wzywają :-( Zajrzę wieczorkiem... Miłego popołudnia :-)

AMy wróciliśmy ze spacerku:tak::tak: zrobiłam zakupki przy okazji spożywcze i aż się miło zaskoczyłam kiedy to kobiet starsza w warzywniaku mnie przepuściła w kolejce:zawstydzona/y: ze względu na wózek :zawstydzona/y:ach czasem ktoś miły się trafi:-p
teraz Fifi odsypia spacerek tak go zmęczył hehhe:-) a ja zabieram się za obiadek dziś mam pierogi ruskie które wczoraj sama lepiłam i zaraz zrobię zupę ogórkową z boczkiem:-p

a gdzie mamusia??????

reklama
Tygrysku jak testowanie zapachu...jesteś zadowolona??;-)

hmm może być ale muszę zakupić ten świąteczny zapach jabłko z cynamonem:tak: strasznie mam na niego chrapkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Madziu a Ty dużo tych ankiet im wypełniasz?????

sms od ollci:
nie wiadomo co mi jest, dzisiaj czuje sie dobrze, bo trafilam tu wczoraj, prosilam ordynatora zeby mnie puscil do domu, ale powiedzial ze jak nic sie nie bedzie dzialo to w niedziele mnie pusci, strasznie tesknie za Bartkiem, plakac mi sie chce, a Olek pierwszy raz zostal z nim sam na tak długo
Przekazalam jje duzo zdrowka od nas wszystkich

o jesteś:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry