Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam jakąś tam czekolade tylko a zjadłabym sobie murzynkatylko problem jest gdyż ja ciacha nie mam![]()

no ale śmiesznealbo przeszukaj od pierwszej strony![]()

ojej ... pozdrowienia dla OllciDziewczyny ja z bardzo złymi wieściami:-( Sms od Ollci:
"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej dietyBuziaki dla wszystkich"
Ollcia trzymaj sie i szybciutko wracaj do zdrowia i do nas![]()
Ojej a ja dziś weszłam na zdrowie i zastanawiałam się jak tam jej dieta.Sms od Ollci:
"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej dietyBuziaki dla wszystkich"
trochę garmażerki, sałatkę wazywną, kurczaczka pieczonego w całości, chyba będą nóżki w miodzie ale jeszcze nie wiem do końca, goląki, suróweczki, roladę ( taki galacik). I takie tamAgacia a jakie menu szykujesz na roczek??????

Ło matko a ja też mogę przyjechać na ta wyżerkę??????trochę garmażerki, sałatkę wazywną, kurczaczka pieczonego w całości, chyba będą nóżki w miodzie ale jeszcze nie wiem do końca, goląki, suróweczki, roladę ( taki galacik). I takie tam![]()

STO LAT STO LATWszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku dla Tosi
Jak znalazłyście na wątku dokładnie dzien (rok temu)?![]()
Nie da sie tak wpisac i wyskakuje, trzeba trochę sie cofnąc na chybił trafił i gdzies znajdziesz.eeeee ale mi pomogłasmyslałam ze gdzies cos wpisujecie i juz
![]()
Ollcia, kochana tezymaj sie bidulko i szybko wracaj do zdrówka.Dziewczyny ja z bardzo złymi wieściami:-( Sms od Ollci:
oj zaglądaj czesciej...to rozkaz.....moze jakos Ci humorek torszkę polepszymy!!!!!!!!!!!Witajcie Kochane po długim czasie... Przepraszam, że nie zaglądałam na forum, ale od pewnego czasu tak mamy pod górkę, że człowiek już sam z sobą nie wytrzymuje :-(Ciąża i krótki okres po rodzeniu Zosi to był taki czas, że udawało się nie myśleć za dużo o tych kłopotach, no ale później nadszedł czas by powrócić do szarej codzienności... A ta szara codzienność tak przygniotła, że szkoda słów... To tylko tak na moje usprawiedliwienie.. I mam ciuchutką nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem... Pozdrowionka i całuski dla wszystkich Mam oraz mniejszych i większych maluszków :-)
Dziewczyny ja z bardzo złymi wieściami:-( Sms od Ollci:

mówie nie odbra Mariczka a Maricza "tak" HAHHAHA do posikania...chociaz szczera jest