reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tylko problem jest gdyż ja ciacha nie mam:eek::eek:
ja mam jakąś tam czekolade tylko a zjadłabym sobie murzynka :zawstydzona/y:
albo przeszukaj od pierwszej strony :P
no ale śmieszne :crazy::-D
Dziewczyny ja z bardzo złymi wieściami:-( Sms od Ollci:
"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej diety :( Buziaki dla wszystkich"

Ollcia trzymaj sie i szybciutko wracaj do zdrowia i do nas:tak:
ojej ... pozdrowienia dla Ollci

trochę garmażerki, sałatkę wazywną, kurczaczka pieczonego w całości, chyba będą nóżki w miodzie ale jeszcze nie wiem do końca, goląki, suróweczki, roladę ( taki galacik). I takie tam :-D
Ło matko a ja też mogę przyjechać na ta wyżerkę??????:cool2::cool2::cool2::sorry::sorry:
jeny a ja nie wiem co zrobić na roczek tzn My będziemy mieć dwie imprezki pierwsza chyba 13 grudnia dla dziadków a druga w święta kolejna dla chrzestnych , gdyż chrzestny dopiero na święta przylatuje do Polandii:eek:

Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku dla Tosi
STO LAT STO LAT

Jak znalazłyście na wątku dokładnie dzien (rok temu)? :zawstydzona/y:

eeeee ale mi pomogłas :zawstydzona/y: myslałam ze gdzies cos wpisujecie i juz :zawstydzona/y::-D
Nie da sie tak wpisac i wyskakuje, trzeba trochę sie cofnąc na chybił trafił i gdzies znajdziesz.

"NIe ma mnie na bb bo jestem w szpitalu. Karetka mnie zabrała z silną biegunką i wymiotami. Buu, nie dokończyłam mojej diety :( Buziaki dla wszystkich"

Ollcia, kochana tezymaj sie bidulko i szybko wracaj do zdrówka.

Witajcie Kochane po długim czasie... Przepraszam, że nie zaglądałam na forum, ale od pewnego czasu tak mamy pod górkę, że człowiek już sam z sobą nie wytrzymuje :-(Ciąża i krótki okres po rodzeniu Zosi to był taki czas, że udawało się nie myśleć za dużo o tych kłopotach, no ale później nadszedł czas by powrócić do szarej codzienności... A ta szara codzienność tak przygniotła, że szkoda słów... To tylko tak na moje usprawiedliwienie.. I mam ciuchutką nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem... Pozdrowionka i całuski dla wszystkich Mam oraz mniejszych i większych maluszków :-)
oj zaglądaj czesciej...to rozkaz.....moze jakos Ci humorek torszkę polepszymy!!!!!!!!!!!

jejku kochana wracaj szybciutko do zdrówka.....buziaczki dla Ciebie;*:*:*

a ja Witam sie Piątkowo.....:-)
Pogoda piękna az chce się zyc.....spacerek murowany.....zaraz wrzucę cosik do zakupów i proszę o pomoc oki????? z góry dziekuje...bo mamy dylemat :zawstydzona/y::sorry:

Nio a poza tym tatus odsypia ostatnią nocke u tesciowej....a my juz tutaj na nózkach....malutka spi o wiele lepiej.....

Madziu będę Ci pokłony oddawać do końca życia...za tą pomoc .....nigdy bym nie wpadła,ze paracetamolem dziąsełka posmarować...działa jak nic..... śpimy....
DZIĘKUJE MOCKO MCOKO:*:*:*
moje dzieciątko poszło spacku po 21....obudziła sie okolo 22 na odbicie,bo wcześniej nie mogła, potem o 4:30 na herbatke o 6:30 na butle i spała do 9......boze jak dobrze....
Teraz wariuje z babcia,a ja mam czasik nadrobic....a i Mari mówi tak.....:-D:-D:-D mówie nie odbra Mariczka a Maricza "tak" HAHHAHA do posikania...chociaz szczera jest :-p:-p:-p:-p

Kana, fajnie, ze pomogło i spokojnie pospałyscie.

Agacia, rzeczywiscie fajna wyzerka sie u Was szykuje, ale tej roboty to nie zazdroszzcę.:zawstydzona/y:
Ja szykuję obiadek i słodkości.
Na obiad zupa "krzepka" taka jakby gulaszowa z duzą ilością warzyw, pieczone ziemniaczki, kotlety z piersi z serem, zwykłe, mielone z pieczarkami, udka pieczone i łososik zapiekany z brokułami i serem, a do tego surowka z kapusty i kukurydzy i buraczki
a na deser: jabłecznik, sernik złota rosa, 3 bit i tort

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry