reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziękujemy serdecznie za życzenia urodzinowe :-)
U nas w urodzinki polała się pierwsza krew i to za sprawka braciszka. Lekkie popchnięcie w obronie zabawki i Hanka tak przywaliła nosem, że krew sie lała...:zawstydzona/y: No, ale pewnie nie ostatni raz ;-)
A tak poza tym mój wciąż niechodzący, ale raczkujący z prędkością światła roczniaczek łobuzuje z uśmiechem od ucha do ucha :-D

U nas ok, Bianusia jeszcze sama nie chodzi,ale cos tam rzeżbi:tak:7 grudnia mamy rezonans główki ,troszkę boję się narkozy,ale jakoś damy radę.

Kanikaya a powiedz mi co sie dzieje z ta główką bo jakoś tak mało o tym pisałaś a może ja nir doczytałam:-(

Bliźniaczku ja się rozpłakałam jak to przeczytałam...

Oh Boże ja też...:-(:-(:-(:-(:-(

A Młoda już śpi a ja lecę do wanny.
Buziaczki:-)

a u nas strasznie,zęby jak nic bo co innego?! :no:
Maks zasnął przed 20 i do tej pory ju raz budził się z płaczem,a raczej nie budzil bo przez sen płakał a teraz znowu przed chwilą stękał i jęczał :-(:-(:-(bidulek kochany mogłyby te zębole już wyjść...
a co do tego artykułu....dałam go mężowemu przeczytać,to przez 10minut go nie było....doslownie jak zamrozony i powiedział tylko że boi się że kiedyś cos podobnego przeczytamy o jego siostrze....:zawstydzona/y:

a co do tego artykułu....dałam go mężowemu przeczytać,to przez 10minut go nie było....doslownie jak zamrozony i powiedział tylko że boi się że kiedyś cos podobnego przeczytamy o jego siostrze....:zawstydzona/y:
A ja wierzę, ze nic takiego nie przeczytacie, bo jak bedzie sie coś złego działo, to zaregujecie w porę.
Nie mogę sie pogodzic z tym, ze ten swiat jest tak głupi i ludzie wyrządzają innym tyle krzywdy, a gdy dotyczy to dzieci, to juz wogóle dostaję nerwów

Cześć

Wpadłam tylko złożyć wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantom :-)

Sto lat szkrabki :-)
Cześć kochana błękitnooka.
Jak tam po odwiedzinkach mamci?

reklama
Zagotowałam sie i poryczałam, jak to przeczytałam:
"Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009
Jak tak można, nic by mi przez gardło nie przeszło wiedząc ze moje dziecko jest głodne, chyba bym zatukłą tą dziewuchę jakbym ją dorwała:wściekła/y::no::wściekła/y:
Bliźniaczku ja się rozpłakałam jak to przeczytałam...

Ja też... :-(:-(:-( Zawsze musi dojść do tragedii, żeby się ktoś zapytał: a gdzie byli ci wszyscy ludzie, którzy wiedzieli, w jakich warunkach żyją dzieci i nigdzie tego nie zgłosili... A teraz będzie za nasze podatki sobie mamuśka telewizję w więzieniu oglądać i nagrody za dobre sprawowanie zbierać :angry: Powinna byc kara ciężkich robót za takie coś, co najmniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry