reklama

Grudniowe mamusie 2008

wczorajsze!

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

MATEUSZKU I JULKO

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...
Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Was życzenia... jadą...

Wszystkiego naj naj naj życzy Cioteczka z Mariczką:*

dzisiejsze:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

HANULKO I OLIWKO:*

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Naj naj od Cioteczki i Mariczki:*

Nio i najserdeczniejsze życzonka dla Bianeczki tez naszej dzisiejszej solenizantki:*:*
uścisków i buziaczków 1000-ce:*

reklama
Dzień dobry :-)

Najlepsze życzenia dla dwóch ślicznych dziewczynek- Hanusi i Oliwki-z okazji roczku sto lat maluszki :-)

I całuski dla Bianeczki z okazji 11 miesiąca :-)

100 LAT LAT!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

A my wstałysmy o 8.
Wieczorem dałam Młodej czopek przeciwbólowy i dzięki niemu tylko 2 razy w nocy wstała a przed wczoraj aż 15:szok::szok:
Teraz Was nadrabiam a potem może ok 10 Młoda uśnie bo po 12 chce iśc w gości.
W końcu taka piekna pogoda!:-)

Aj Kajaczku teraz jest tylko moja mama.... to ja spie w pokoju brata z mała i jej łóżeczkiem...serdnio jest sie gdzie przmieszczac,ale kompa mam...:-D:-D:-D:-D

moj brat u mnie w pokoju na podłodze,bo sie bał,ze mama cosik mu zrobi w wyrku:-pno a mama w moim łozku zaległa.....nie jest zle dajemy jakos rade.....wczoraj z wrazenia moje dziecko poszło spac o 22:40....myslalam,ze oszaleje....

Sluchajcie,anomalia pogodowa....Cieplo,sniegu zero,jesien w pelni,o tej porze na biegunie to jest jakis kosmos:szok:...A dzisiaj wlasnie na naszym podworku przyjechali dekorowac swiatecznie drzewa i takie tam...
A Biegunki tak sie w baje zapatrzyly,ze normalnie siedze sobie przy kompie i nikt nie trzeszczy..:-D:-D:-D...
Madzienko,do tego testowania to normalnie orginalne opakowania w orginalnych rozmiarach dostajecie,czy tylko jakies probki?

100 LAT LAT!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

A my wstałysmy o 8.
Wieczorem dałam Młodej czopek przeciwbólowy i dzięki niemu tylko 2 razy w nocy wstała a przed wczoraj aż 15:szok::szok:
Teraz Was nadrabiam a potem może ok 10 Młoda uśnie bo po 12 chce iśc w gości.
W końcu taka piekna pogoda!:-)
Ja tez tak zrobilam ze dwa razy z tym czopkiem,jak juz nie wyrabialam z wstawaniem:zawstydzona/y::-D:-D...

Witamy czwartkowo:tak:

Dzień dobry :-)

Najlepsze życzenia dla dwóch ślicznych dziewczynek- Hanusi i Oliwki-z okazji roczku sto lat maluszki :-)

I całuski dla Bianeczki z okazji 11 miesiąca :-)
STO LATEK KOCHANIUTKIE:tak:

Sluchajcie,anomalia pogodowa....Cieplo,sniegu zero,jesien w pelni,o tej porze na biegunie to jest jakis kosmos:szok:...A dzisiaj wlasnie na naszym podworku przyjechali dekorowac swiatecznie drzewa i takie tam...
A Biegunki tak sie w baje zapatrzyly,ze normalnie siedze sobie przy kompie i nikt nie trzeszczy..:-D:-D:-D...
Madzienko,do tego testowania to normalnie orginalne opakowania w orginalnych rozmiarach dostajecie,czy tylko jakies probki?
Kaja ja coprawda nie Madzienka ale też coś tam od czasu do czasu testuję więc...przeważnie są to pełnowartościowe produkty:tak:raz tylko dali ciała z perfumami i były malutkie 5ml flakoniki i 1,5 ml próbki

Aj Kajaczku teraz jest tylko moja mama.... to ja spie w pokoju brata z mała i jej łóżeczkiem...serdnio jest sie gdzie przmieszczac,ale kompa mam...:-D:-D:-D:-D

moj brat u mnie w pokoju na podłodze,bo sie bał,ze mama cosik mu zrobi w wyrku:-pno a mama w moim łozku zaległa.....nie jest zle dajemy jakos rade.....wczoraj z wrazenia moje dziecko poszło spac o 22:40....myslalam,ze oszaleje....

No to powariowala...
Czyli jednak obylo sie bez wielkich przeprowadzek...A brat jak nie chcial byc mily to niech spi na podlodze:-D:-D:-D

Witamy czwartkowo:tak:

STO LATEK KOCHANIUTKIE:tak:

Kaja ja coprawda nie Madzienka ale też coś tam od czasu do czasu testuję więc...przeważnie są to pełnowartościowe produkty:tak:raz tylko dali ciała z perfumami i były malutkie 5ml flakoniki i 1,5 ml próbki
No to super:tak::tak::tak:
Szczegolnie mi sie np podoba jak Jula Madzienkowa testuje paczke ambasadora...:-D:-D:-D

reklama
Aj Kana masz się z tymi zawirowaniami mieszkaniowymi;-)ale ważne że Mari dzielnie to wszystko znosi:tak:

A mi dzisiaj głowę rozsadza na milion kawałków od środka:-(Ale nic to wytrzymamy. Ważne że te moje patafiany dzisiaj mają dobre humorki i są w miarę grzeczne. A potem pójdziemy na dworek bo śliczne słonko świeci. A pomyślec że w tamtym roku o tej porze leżał śnieg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry