reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy niedzielnie:tak:
KOCHANY FABIANKU z okazji Twoich PIERWSZYCH URODZINEK Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Życzy ciocia Kokusia z Natalką

A ja znowu sama ...:-( tym razem z winkiem ... alan przed chwilą zjadł kaszę i chyba już nyna, bo cisza ...

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów :-) Cyprysiowa i jak po pierwszym roczku Ksawerka :-) czekamy na fotki z balangi ;-):-p:-D:-D:-)

Bartuś dziękuje, bo wczoraj już nie zdążył :tak:
Kochana, a Ty się nie przejmuj... myślę że to tymczasowa sytuacja...

FABIANKU!

W dniu Twoich 1 urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!!

ŻYCZĄ OLLCIA Z BARTUSIEM
:tak:

Hej
Mały dzisiaj obudził się bardzo wcześnie bo już o 6:40 i z wielkim katarek i kaszelkiem :-(. Juz wczoraj wieczorem jak się kładłam to słyszałam jak kaszle. Kurde nie wiem gdzie on mógł sie przeziębic. We wtorek mamy msze roczkową i teraz jak bedzie chory to nie wiem co mam zrobić. Szczerze to nie wiem czy ksiądz daje błogosławieństwo dziecku na mszy czy tylko mówi w jakiej intencji msza. Jak daje błogosławieństwo a ja małego nie wezmę bo chory to bez sensu msza ... przenieś juz chyba nie mogę.

Normalnie zawsze jak jest jakas uroczystość rodzinna to mały jest chory :eek:

Fabianku sto latek

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Z okazji 1 urodzinek

życzymy Ci słoneczka każdego dnia,
uśmiechniętego pysiolinka,
miłości wszechogarniającej,
radości kolorowej jak stado motyli
i oby świat Cię rozpieszczał
i tulił w swoich ramionach!!!!

100 LAT FABIANKU!!!!!!!!
życzy Mariczka z Cioteczką;*

1st_Birthday_Plates_21344.jpg

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
Dzień dobry niedzielnie....

My po kolejnej awanturze okolo porankowej..... myślę,ze Mari po prostu jest tak zmeczona,ze zasnąć nie może i dlatego tak się wierci i budzi co chwilke.........chyba powrócimy do dwóch drzemek w ciągu dnia.....

Nio i dostałam @....po 2 miesiącach i 9 dniach......ale jest:p hahah bo juz schiz miałam,ze mi brzuszek rośnie...hahaha :-D:-D:-D:-p:sorry:

My juz po obiadku.....niestety nie do konca udanym...robiłam karkówke i średnio mi wyszła.....:sorry: nio zdarza sie.....ale mężowy zjadł.....nie wybrzydzał....nio i od dizisja znowu na nocki idzie,,,, :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry