reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam się i ja;-)

Pytio oby tak dalej:happy:

Marzycielko skąd ja to znam-moja Mała właśnie niedawno dzisiaj wlnęła się o szafkę:confused2:

Moje Dziecie wstało o 7.30-włączyłam jej VIVE i jeszcze razem poleżałyśmy:tak:A teraz chyba gdzieś jedzie bo cały czas brrrrrr....przy czym namiętnie na mnie pluję:sorry:

Czas trochę ogarnąć chałupkę:cool2:

Czy jakieś chętne na poranną kawkę są:rofl2:

Miłego dzionka:-)

reklama
A ja chyba druga, co mi się baaardzo rzadko zdarza :-D Ale to tylko dlatego, że Jasio chory i nie odwoziłam go przedszkola.

A my po pierwszej nocce BEZ CYCUSIA :tak::tak::tak:Zawzięłam się wczoraj i w końcu podjęłam decyzję, że kończymy ostatecznie karmienie. Pierwsza noc minęłam lepiej niż myślałam. Wieczorem po kąpieli mąż dał jej mleczko w butelce i coś tam wypiła (całe 30 ml ;)), potem drugi raz wypiła 50 ml koło 22.00. O północy się przebudziła, chwilkę pomarudziła, ale udało mi się ją uśpić. I potem rano o 5.00 wypiła ode mnie z butelki mleczko i kimnęła jeszcze do 7.00. Oby tak dalej:tak::tak::tak:
Oj Pytia gratuluje!!!!! super oby tak dalej!!!!

Witamy się i my....

Wczoraj juz nie weszłam chociaż miałam ogromne chęci.....ale przy moim malym "potworze" to raczej nie możliwe....dziewczyny ja nie mam czasu siusiu zrobic.....ona jest wszędzie wszędzie broi i wrzeszczy jak opętana...
PRZYNAM SIE nie byłam na to przygotowana......nie ogarniam tematu mojego osobistego dziecka :sorry::-p:-D:szok::szok::szok::szok:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Kochany FILIPKU i ANIKO!!!

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!

Wszystkiego najsłodszego
życzą Cioteczka i Mari:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Aj musze Was kochane nadrobic....

Witajcie piątkowo:-):tak:
moja córcia od paru dni zaczęła na mnie podnosić rękę tak jakby chciała mnie uderzyć, nie wiem skąd jej się to wzięło:eek:, nigdy w zyciu jej nie uderzyłam ani nikt nigdy przy niej nikogo nie uderzył a tu proszę, ja do niej że "nie wolno tego Lenuś" a ta podlatuje do mnie i trach:sorry: po prostu masakra jakaś
Mojej ostatnio spodobało się ciąganie za włosy. Całe szczęście częściej ciąga za swoje
To widzę, że nie jestem jedyna jak narazie-jakoś też nie mogłabym zostawić Małej samej-ale za dobrych kilka lat to marzy mi się taaaaki prawdziwy bal....na sto par:-D
Satin a czemu aż za kilka lat? My na całonocnego sylwestra jak Martyna miała 2 latka i super sie babci sprawowała. My też w tym roku w domu

A my po pierwszej nocce BEZ CYCUSIA :tak::tak::tak:Zawzięłam się wczoraj i w końcu podjęłam decyzję, że kończymy ostatecznie karmienie. Pierwsza noc minęłam lepiej niż myślałam. Wieczorem po kąpieli mąż dał jej mleczko w butelce i coś tam wypiła (całe 30 ml ;)), potem drugi raz wypiła 50 ml koło 22.00. O północy się przebudziła, chwilkę pomarudziła, ale udało mi się ją uśpić. I potem rano o 5.00 wypiła ode mnie z butelki mleczko i kimnęła jeszcze do 7.00. Oby tak dalej:tak::tak::tak:
Pytia to możemy sobie podac ręce bo my też dzisiaj zaliczyłyśmy pierwszą bezcyckową noc:tak:Była dośc ciężka ale jeszcze nie tragiczna. Tylko u nas mała oprócz kolacji już nic do jedzenia nie dostawała a jak sie budziła w nocy to dawałam jej tylko pic. No i największy kryzys miała między 2 a 3 i musiałam ją aż na fotelu usypiac. Ale spałyśmy do ósmej i mała wstała wesoła więc jest dobrze.

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

Podpinamy sie pod śliczne życzonka:tak::tak:STO LATEK:-)

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

I my się podpinamy :tak:

Kaja na pewno pzreczytam książkę bo ciekawie się zapowiada.

Pytia, kokusia super , że dałyście rade i malutkie dobrze sobie poradziły bez cyca. Oby tak dalej :tak:

A my dzisiaj wstaliśmy o 6:20 :szok:, bosheee ja nie wiem co sie z moim dzieckiem porobiło. Jęczy cały dziec, spac nie chce a ewidentnie jest nie wyspany :eek:
Ja poproszę Mikołaja o pilota do mojego syna i chociaż mu głos wyłączę :zawstydzona/y:

Wlasnie zerknelam na termometr...minus dziesiec na osi...:eek::eek::eek:brrrrrrrrrrrrrrrr...Jak ja pojde uspic te gadziny:szok::-D:-D:-D....
o jaaaaaaaaaaaaaaa:szok: i śnieg pewnie macie:szok: Kajka ja to bym mogła na zimę się do Ciebie na biegun ewakuować:-p Wy tam macie taka prawdziwą ze śniegiem a u nas :-(:-( dupa a nie zima jest:eek::sorry:

dzien dobry kochane :tak::tak: piję kawę i czekam jak moje kochanie raczy iśś spać żebym mogła spokojnie okno umyć w salunie;-)

ja mam już dość :no::no::no:wstawałam do małego ...duzo razy praktycznie co pół godziny i cycusia i spac dalej....chyba muszę powoli odstawiać...nie ma dzis twardo na noc cyca nie dostanie i w nocy też..głodny to butla,bo ja uż chodzę jak zoombie :eek:
Wszystkim solenizantom stoo lat :-D
Agacia
ja też chcę pilota :-Dbo po prostu mam dość,aż mi już cieprliwości zaczyna brakować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:od 2 tygodni jest płacz ryk i lamęt,to chyba nie na moje siłydziś mały wpadł w wielka histerie tylko dlatego ze chciałam mu zmienić pieluche,darł się ok 15minut:szok:ale teraz jest już ok i gada sobie i rowerek przestawia

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

A ja zapomniałam złożyć życzonek:zawstydzona/y:Więc podpiszę się pod Kanusiowymi:zawstydzona/y::cool2:

Satin a czemu aż za kilka lat? My na całonocnego sylwestra jak Martyna miała 2 latka i super sie babci sprawowała. My też w tym roku w domu

.

Wiesz Kokusiu jakoś bym nie potrafiła się spokojnie bawić i tylko bym się martwiła, chociaż moja Mała bez problemu zasypia noce:zawstydzona/y:Ale kiedyś się nadrobi;-)

Dzień dobry i my.

Nie wiem czy długo posiedzę bo musze piłkę dziecku turlać.
Podpinam się więc pod te śliczne życzenia i lecę. A o nadrobieniu waszej produkcji to nawet już nie marzę.:-D

Wszyscy razem z balonami

Wszystkiego najsłodszego

.

reklama