Agacia82
Mami :)
kochana mojego męża spotkać w domu to cudpodejrzewam ze mezulka nie masz w domku jeszcze...ja tez
inne z samcami ...cokolwiek tam robia![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana mojego męża spotkać w domu to cudpodejrzewam ze mezulka nie masz w domku jeszcze...ja tez
inne z samcami ...cokolwiek tam robia![]()

ja troche jestem, wlasnie wrocilam z pracy i tak jestem zmeczona ze nie chce mi sie spackochana mojego męża spotkać w domu to cud![]()

hihi ...ja troche jestem, wlasnie wrocilam z pracy i tak jestem zmeczona ze nie chce mi sie spac![]()

ja dopiero o 18.00 mam pierwsza grupe, potem druga i trzecia i koncze 21,15, a rano na 7.00, wiec 5.30 wstajehihi ...
ale ty długo pracujesz![]()
kochana mojego męża spotkać w domu to cud![]()

Agacia cuda sie zdarzaja....bedzie po 22.30

ja troche jestem, wlasnie wrocilam z pracy i tak jestem zmeczona ze nie chce mi sie spac![]()
ja dopiero o 18.00 mam pierwsza grupe, potem druga i trzecia i koncze 21,15, a rano na 7.00, wiec 5.30 wstaje
juz dawno, a mam jakies inne wyjscie?nie mamno właśnieAgacia cuda sie zdarzaja....bedzie po 22.30
i przyzwyczailas sie do takiego trybu zycia?
O 22:30 dzwonił, że już jedzieno właśnieAgacia cuda sie zdarzaja....bedzie po 22.30
![]()

a widzisz...sciagnelam Ci meza do domuO 22:30 dzwonił, że już jedzie![]()

Właź na to forum o 20:00 chociaż to może męża mi przywołasz do domua widzisz...sciagnelam Ci meza do domu![]()