Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się właśnie rano zastanawiałam co się z Tobą dzieje i czy z Oli wszystko w porządku ale potem wyleciało mi z głowy i zapomniałam się zapytachey
Pewnie nikt nie zauważył naszej noebecności ale już wróciliśmy.
Zostalismy pokonani przez grypę żołądkową w takim stopniu , że teść wzywał karetke bo leżałam na podłodze i umierałam M. też.
Teraz bolą mnie wszystkie kości i kosteczki , że nawet powietrza nie mogę dobrze wciągnąć. No i jestem odwodniona.
Nie Życze tej choroby Największemu Wrogowi.:-(
Idę Was poczytać.

Olcia wyslalam![]()

I my sie witamy...niewyspani..
Marianna dala taki koncert wczoraj...w ogole jest znow przeziebiona,z nosa jej cieknie,dupiny nie chce pozyczyc zeby choc paracetamol jej wcisnac...buuu..
I w ogole szaro,buro i do domu daleko;-)...
Zostalismy pokonani przez grypę żołądkową w takim stopniu , że teść wzywał karetke bo leżałam na podłodze i umierałam M. też.
Teraz bolą mnie wszystkie kości i kosteczki , że nawet powietrza nie mogę dobrze wciągnąć. No i jestem odwodniona.
Nie Życze tej choroby Największemu Wrogowi.:-(.

pocieszę Cię może tym, że to bardzo intensywna ale krótka choroba, więc teraz będzie już coraz lepiej.właśnie obejrzałam sobie dzien dobry tvn..było tam o morderstwie 21letniego chłopaka...naprawdę dzielni rodzice...gdyby mi zabili dziecko to chyba łapałabym ich tylko po to żeby zrobic im to samo co oni dziecku...
Szukam morderców syna
, tak to jest jak się gotuje cos pierwszy raz i nie zna proporcji.

Witam się i ja
Ślicznie sobie pospaliśmy![]()
a cos ty zrobila ze Ci dziecie zaczelo tak pieknie sypiac?hey
Nie Życze tej choroby Największemu Wrogowi.:-(
Idę Was poczytać.
Cześć dziewczyny.
Ale noc !!! Maja płakała i spała tylko na moim brzuchu, jak ja odłozyłam do łóżeczka albo na nasze łóżko obok mnie to znowu płacz. Okazało się, że chyba idzie jej ząbek, bo ma strasznie spuchniete dziasełko, dlatego tez pewnie była taka marudna wczoraj. Pije herbatkę z cytrynką na rozgrzanie. A bigosu mam cały duuuuzy gar więc zapraszam na obiad, tak to jest jak się gotuje cos pierwszy raz i nie zna proporcji.
Marzycielko to teraz zjadajcie dużo witaminek, żeby wrócić do sił![]()

i tak wiercilismy sie razem do 7.00
i caly czas purkal...dalam mu wczoraj na noc bebiko smaczny sen pierwszy raz wiec moze dlatego