Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olcia wyslalam
Ja wlasnie skoczylam prasowac sterte ciuchow i jeszcze chyba z 15 koszul mi zostaloniestety bolączka męza w garniturze...
Ale dzisiaj juz nie dam rady, a wiec dobranoc slodkich snow Wam życzę
A ja mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuję napisać pracę na temat Zarządzania Zasobami Ludzkimi (cele, funkcje, elementy ZZL, planowanie). Może któraś z Was miałaby jakąś pracęBardzo, bardzo proszę :-)
Mam to samoCodziennie koszule, koszule,koszule....

O masz ci los :-) A ja myślałam, że tylko ja jeszcze buszujęAle powiem Wam że jestem już taka zmęczona, że nawet nie chce mi się wstać, żeby jakoś doczołgać się do łóżka
Ale teraz to już spadam)))

to sobie myślę a co mi tam,no i rozwiązaliśmy krzyżówki,wymysliliśmy tą opowie ść którą trzeba było,wysyłam a tam na końcu 1.kup dowolny produkt charachel(czy jakoś tak
) i zatrzymaj paragon! 

mąż się śmiać zaczął że wszystkie zwoje mu sie w mózgu wyprostowały przez tą moją rymowanke a tu taki cmyk
Xpatrysiax na kiedy to musisz napisać? Kończyłam właśnie tę specjalizację tyle, że to było już dosyć dawno temu... Chyba prędzej znalazłabym jakąś książkę niż gotowe prace, ale najpierw napisz na kiedy to potrzebujesz i dokładnie jaki jest temat pracy.