reklama

Grudniowe mamusie 2008

zazdroszcze:zawstydzona/y:a cos ty zrobila ze Ci dziecie zaczelo tak pieknie sypiac?
nie wiem co się zmieniło, rzadko teraz budzi mi się w nocy na butelkę, dzisiaj np. obudził się o 4:00 i spał do 8:30 (zasypia o 20:00). Przewaznie budzi się około 5:00-6:00 i spi do 7:30. przez ostatnie 3 dni spał do 8:30.
Raz nawet bez pobudek spał do 8:40. Więc na razie się cieszę, że mogę pospać bo może to się zmienic :tak:.
Aha i sypia teraz w dzieN tylko raz, czsami póznim popołudniem zdrzemnie sie drugi raz ale to tylko tak 30-40 min.
Nie wiem moze noce się zmieniły bo zaczął więcej jesc i ma brzuszek przez cały dzień bardziej syty :eek:. sama nie wiem.

reklama
witam sie i ja
u nas nocka w miare oki
ale moje dziecko teraz zasypia dopiero o 23.00
mysle ze to przez to ze ja pozno wracam z pracy i ona teskni,bo nie schodzi z rak, taka przylepa
pogoda beeeeeeee
ja chce juz sniegu!!!!!!!!!!!!!!!!
duzo zdrowka dla was marzycielko
a gdzie jest blizniaczek?????????

Agaciu może tak jest,bo Fabian jak w dzień ładnie je to też w nocy się nie budzi.A jak zje mało to dojada w nocy;-)

A mój dzieć zasnął w łóżeczku ze swoja ferajną i...z kupą w pampersie:szok: Ojj musiał być bardzo zmęczony,bo tak to zawsze sie drze jak narobi;-) I wiecie co przebrałam go w łóżeczku,a on nawet się nie obudził.Tylko jak mu jajuszka wycierałam to się śmiał przez sen:-D

reklama
I my sie witamy...niewyspani:eek::eek::eek:..
Marianna dala taki koncert wczoraj...w ogole jest znow przeziebiona,z nosa jej cieknie,dupiny nie chce pozyczyc zeby choc paracetamol jej wcisnac...buuu:cool2:..
I w ogole szaro,buro i do domu daleko:szok:;-)...
oj zdróweczka dla Marianka kochanego:*:*
hey

Pewnie nikt nie zauważył naszej noebecności ale już wróciliśmy.
Zostalismy pokonani przez grypę żołądkową w takim stopniu , że teść wzywał karetke bo leżałam na podłodze i umierałam M. też.
Teraz bolą mnie wszystkie kości i kosteczki , że nawet powietrza nie mogę dobrze wciągnąć. No i jestem odwodniona.
Nie Życze tej choroby Największemu Wrogowi.:-(

Idę Was poczytać.
zdróweczka już tylko teraz i zadnych więcej wirusów;*
Zapomniałam napisać, że miałam nieproszonych gości w nocy. Jakaś pijana para dobijała sie do domu i dzwonili do bramki. Babka sobie poszła po kilku minutach a facet położył się pod bramką i zasnął. Wezwaliśmy policję i go zgarnęli na izbę wytrzeźwień.
oj pamietam jak u nas jakiś facet stary zasnał pijany pod drzwiami...a mieszkam na4 piętrze.....i cos tam gadał do siebie...."mamuś już nie będę tylko mnie wpuśc do domku" sikałam z mamą moją,ze śmiechu.....nie wzywałyśmy policji....rano wstał i poszedł:p hahahaa:-D:-D:-D:-p

Nio i ja sie witam środowo :tak::tak::tak:

Popijam sobie Zupke Knorr Ogórkową,a Mari śpi.....moja córka też juz od jakiegos czasu ma z regóły jedna drzemke od 13-15 i tyle..... potem idzie spadku okolo 21-21;15 i jak śpi ładnie to budzi sie okolo 5:45 na butle i spi do 8-8:30...i dzisiaj własnie był taki ładny sen.....bo wczoraj.....masakra....wczoraj chodziłam jak zombie....:sorry::rofl2:

A poza tym moja mami juz leci samolotem do Kanady......smutko mi cholernie....niby fajnie,bo wrócilismy do siebie,ale jak weszłam do domku to mała zaczęła raczkować po pokoju i wołała baba,,bo zawsze jak przychdziłysmy to od razu brała ja na roczki i szalały..... i ona tak chodziła i wołała baba,a ja siedziałam i ryczałam.... tęsknie mocko juz teraz.....pusto strasznie s
ie zrobiło. jak pojechali...

U Kamila z pracy znowu zwolnili ta laske z która dojeżdżał i teraz pomyka autobusem.....wstaje wczesniej i wraca godzinkę później...:zawstydzona/y::-(

Oki uciekam poczytać na inne watki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry