kana161
Mama "terrorystek" :P
DOBRE DOBRE

chyba sie zaopatrzę w Ta pierwszaObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DOBRE DOBRE

chyba sie zaopatrzę w Ta pierwszaA ja się właśnie rano zastanawiałam co się z Tobą dzieje i czy z Oli wszystko w porządku ale potem wyleciało mi z głowy i zapomniałam się zapytac
Czyli to grypa męczyła ostatnio Oliwkę
Marzycielko to teraz zjadajcie dużo witaminek, żeby wrócić do sił![]()

pojechaliśmy dziś w odwiedziny do ciężarnej koleżanki która lada dzień spodziewa się dzidziusia
jeny przypomniało mi się jak ja dokładnie rok temu oczekiwałam na Filipka

Ech kobietki ja miałam dzisiaj fatalny dzień. Młody dał mi do wiwatu...
Nie jest wesoło...Jak pochmurno za oknem...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Zastanawiamy sie z Amo czy jednak nie jechac do Pl na swieta...![]()
A teściami się nie przejmuj, przeżyjesz jakoś ;-)Witam w klubie ;-) Moja z kolei ma mega katar, idą jej zęby i ma od trzech dni luźne kupki, a w ich efekcie odparząną pupcieNie jest wesoło...
Tylko nastaw się, że śniegu u nas raczej nie będzieA teściami się nie przejmuj, przeżyjesz jakoś ;-)

..I tak samo spowrotem,tylko,ze tatus najpierw,bo od razu po sylwku,a my pewnie w polowie miesiaca,jak juz sie nasiedzimy i najemy po pachy..;-)..
..
..Dzień dobry :-)
Ten pierwszy rozdział to musze napisać do poniedziałku, to jest taka ogólna teoria o ZZL, czyli definicje, cele, funkcje, planowanie. Książka na pewno by mi się przydała, więc pewnie będę musiała odwiedzzć jakąś bibliotekę, tylko kurczę kiedy ja znajdę czas??? Dzięki za chęci semiko :-)