reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollciu w takim razie to zmienia postać rzeczy ;-):-), w święta jakoś dacie radę, a pózniej odbijecie sobie tym urlopikiem :tak: aż Ci w sumie zazdroszczę :zawstydzona/y: (tego urlopu oczywiście);-)

reklama
Ewushka witaj i zagladaj do nas jak najczesciej:tak:

Postaram sie kochana jak najczesciej

Tygrysek, jestem z Mazur i tam wlasnie zamierzamy mieszkac . Nie wiem jeszcze jak bedzie z praca ale poki co upajam sie powrotem :))):-)

Agacia82....dziekuje bardzo

kokusia31...ja rowniez ciesze sie ze i wy o mnie pamietalyscie:tak:

asiulkaa....w NY jestesmy sami przez tyle lat, wiec bardzo teskno mi jest za rodzina. Ja jestem baaardzo rodzinna:-D Poza tym mysl ze moje skarby beda znaly dziadkow tylko ze skype , jak rowniez dzieci mojej siostry ; wszelkiego rodaju rodzinne swieta rowniez skype badz telefon-----to mnie przeraza. W tym wypadku kwestia materialna jest dla mnie mniej wazna niz obecnosc rodziny w zyciu moich dzieci. :tak: A martwic sie bede pozniej:-p

Serdeczna zyczenia dla solenizantow!:-)

Postaram sie kochana jak najczesciej

Tygrysek, jestem z Mazur i tam wlasnie zamierzamy mieszkac . Nie wiem jeszcze jak bedzie z praca ale poki co upajam sie powrotem :))):-)

Agacia82....dziekuje bardzo

kokusia31...ja rowniez ciesze sie ze i wy o mnie pamietalyscie:tak:

asiulkaa....w NY jestesmy sami przez tyle lat, wiec bardzo teskno mi jest za rodzina. Ja jestem baaardzo rodzinna:-D Poza tym mysl ze moje skarby beda znaly dziadkow tylko ze skype , jak rowniez dzieci mojej siostry ; wszelkiego rodaju rodzinne swieta rowniez skype badz telefon-----to mnie przeraza. W tym wypadku kwestia materialna jest dla mnie mniej wazna niz obecnosc rodziny w zyciu moich dzieci. :tak: A martwic sie bede pozniej:-p

Serdeczna zyczenia dla solenizantow!:-)
czesc ewushka :tak:
Podziwam cie za tą decyzje :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry