kana161
Mama "terrorystek" :P
oj Kajaczku dziekujemy ślicznie;*Gratulacje:-):-):-)
Witam Was dziewoje,pierwszy raz od ponad tyg usiadlam do kompa...Czas tak szybko leci,spotykamy sie ze znajomymi,swieta w rodzinie,przetransportowalismy sie juz na Wrocek,musze powiedziec,ze u tesciow jest gucio...;-)Troche rozgladamy sie za mieszkaniami tu,bo myslimy cos kupic i niech stoi czeka..
Dziekujemy bardzo serdecznie za zyczenia roczkowe,nie mam kabla ze soba,ale jak wroce na biegun obiecuje fotorelacje!Cmokamy Was bardzo mocno kochane,musze Was troche ponadrabiac..
super ze u teściów dobrze.....tak sobie myślałam o Tobie.....czy jeszcze Cie nie zamęczyli na smierc ,albo czy nie oszalałas z nimi

.ale Ci dobrze.......zazdroszcze....jejku ja bym się tak wybrała gdzies na wyprzedaze, albo chociaż połazić po sklepowiskach.......:-hehhe ja też gyrosa robiłam na święta
dzień dobry mamuski;-) moje dziecko wczoraj oszalałotak łobuziakował tak się wściekał , nauczył się wdrapywać na kanapę i co tylko My nie widzieliśmy to on na kanapę i do lampy sięgał , jak mu nie pozwalaliśmy to lamentowanie krzyki ech mówie am myślałam że oszaleję :-( wieczorkiem zadzwoniła szwagierka że jedzie na zakupy czy jestem chętna , z ogromna ochotą wyrwałam się z domu ufffffffffff przyjechałam mój krzykacz już spał hihih a wieczorkiem zrobiliśmy sobie z nią i jej mężem wieczór filmowy i dzięki temu jakoś się rozładowałam przy lampce winka
wczoraj kupiłam Filipkowi drewnianą kaczuszkę do prowadzeniaśmieje sie z niej niemiłosiernie
a konia na biegunach się boi
![]()
oj Agaciu Mariczka budzi sie na mleczko okolo 6:00.... to ja juz to zaliczam do porannego śniadankahej
tygrys ale było ci dobrze :-)
bizniaki, madzienka a o której wasze maludy chodzą spac? Mój dzisiaj wstał o 7:20
u nas snieg znowu pada
Czy Wasze dzieciaczki budzą się jeszcze w noy na mleko? Bo mój tak , tak nad ranem około 5:00 ale dzisiaj obudził się o 3:00
Tak się zastanawiam czy on juz do 18- nastki bedzie pił mleko w nocy![]()

Marzycielko z tego co czytam to widze,ze w pracy bardzo dobrze......moja teściowa pracuje w TP wczesniej była na neostradzie,a teraz przedłuża umowy czy cos takiego....? wiem,ze była tez na aktywacji,ale tam podobno było kiepsko....kurcze chyba dobrze mówie?

Witam się środowo

Chcieliśmy wczoraj grać w Lotto,bo w swieta moj dzidziuś zagorzały gracz zostawił u nas kupon taki ze skreslonymi liczbami i stwierdzilismy ,ze to ZNAK

Nocka u nas taka sobie.....mała obudziła sie nad ranem, 1,5 godzinki szalała i poszła dalej spac o 6, po mleczku.....mała czuje sie lepiej chyba tylko ten katarek dokucza,ale ja jakos nie specjalnie.....tylko,ze ja tak niecierpie lekarzy.....

ok leckam poczytac
tak łobuziakował tak się wściekał , nauczył się wdrapywać na kanapę i co tylko My nie widzieliśmy to on na kanapę i do lampy sięgał , jak mu nie pozwalaliśmy to lamentowanie krzyki ech mówie am myślałam że oszaleję :-( wieczorkiem zadzwoniła szwagierka że jedzie na zakupy czy jestem chętna , z ogromna ochotą wyrwałam się z domu ufffffffffff przyjechałam mój krzykacz już spał hihih a wieczorkiem zrobiliśmy sobie z nią i jej mężem wieczór filmowy i dzięki temu jakoś się rozładowałam przy lampce winka