reklama

Grudniowe mamusie 2008

Gratulacje:-):-):-)
Witam Was dziewoje,pierwszy raz od ponad tyg usiadlam do kompa...Czas tak szybko leci,spotykamy sie ze znajomymi,swieta w rodzinie,przetransportowalismy sie juz na Wrocek,musze powiedziec,ze u tesciow jest gucio...;-)Troche rozgladamy sie za mieszkaniami tu,bo myslimy cos kupic i niech stoi czeka..
Dziekujemy bardzo serdecznie za zyczenia roczkowe,nie mam kabla ze soba,ale jak wroce na biegun obiecuje fotorelacje!Cmokamy Was bardzo mocno kochane,musze Was troche ponadrabiac:-D:-D..
oj Kajaczku dziekujemy ślicznie;*
super ze u teściów dobrze.....tak sobie myślałam o Tobie.....czy jeszcze Cie nie zamęczyli na smierc ,albo czy nie oszalałas z nimi:p hahaah ale naprawde sie ciesze, ze jest dobrze :tak::tak::tak:.

hehhe ja też gyrosa robiłam na święta:-D
dzień dobry mamuski;-) moje dziecko wczoraj oszalało:confused: tak łobuziakował tak się wściekał , nauczył się wdrapywać na kanapę i co tylko My nie widzieliśmy to on na kanapę i do lampy sięgał , jak mu nie pozwalaliśmy to lamentowanie krzyki ech mówie am myślałam że oszaleję :-( wieczorkiem zadzwoniła szwagierka że jedzie na zakupy czy jestem chętna , z ogromna ochotą wyrwałam się z domu ufffffffffff przyjechałam mój krzykacz już spał hihih a wieczorkiem zrobiliśmy sobie z nią i jej mężem wieczór filmowy i dzięki temu jakoś się rozładowałam przy lampce winka:zawstydzona/y::-p:-p
wczoraj kupiłam Filipkowi drewnianą kaczuszkę do prowadzenia :-pśmieje sie z niej niemiłosiernie:-D:-D:-D a konia na biegunach się boi:baffled::confused:
ale Ci dobrze.......zazdroszcze....jejku ja bym się tak wybrała gdzies na wyprzedaze, albo chociaż połazić po sklepowiskach.......:-(:dry:
hej

tygrys ale było ci dobrze :-)
bizniaki, madzienka a o której wasze maludy chodzą spac? Mój dzisiaj wstał o 7:20 :zawstydzona/y:
u nas snieg znowu pada :tak:
Czy Wasze dzieciaczki budzą się jeszcze w noy na mleko? Bo mój tak , tak nad ranem około 5:00 ale dzisiaj obudził się o 3:00 :szok:
Tak się zastanawiam czy on juz do 18- nastki bedzie pił mleko w nocy :szok::sorry2:
oj Agaciu Mariczka budzi sie na mleczko okolo 6:00.... to ja juz to zaliczam do porannego śniadanka :p hahahah w ogole ona ostatnio budzi sie w nocy siada i koniec spania....zabawiajcie mnie......wytrzymuje tak okolo 1-1,5 i dalej chaśku.....:zawstydzona/y::sorry2:

Marzycielko z tego co czytam to widze,ze w pracy bardzo dobrze......moja teściowa pracuje w TP wczesniej była na neostradzie,a teraz przedłuża umowy czy cos takiego....? wiem,ze była tez na aktywacji,ale tam podobno było kiepsko....kurcze chyba dobrze mówie? :-p:sorry2:

Witam się środowo :tak::tak::tak:

Chcieliśmy wczoraj grać w Lotto,bo w swieta moj dzidziuś zagorzały gracz zostawił u nas kupon taki ze skreslonymi liczbami i stwierdzilismy ,ze to ZNAK:P HAHAHA naiwniaki:p ,ale miś zapomniał no i i teraz będzie kumulacja jutro 13 000 000 kurcze laski kupiłabym nam całe centrum handlowe i bysmy szalały :-D:-D:-D:-D

Nocka u nas taka sobie.....mała obudziła sie nad ranem, 1,5 godzinki szalała i poszła dalej spac o 6, po mleczku.....mała czuje sie lepiej chyba tylko ten katarek dokucza,ale ja jakos nie specjalnie.....tylko,ze ja tak niecierpie lekarzy.....:zawstydzona/y:

ok leckam poczytac:p

reklama
hehhe ja też gyrosa robiłam na święta:-D
dzień dobry mamuski;-) moje dziecko wczoraj oszalało:confused: tak łobuziakował tak się wściekał , nauczył się wdrapywać na kanapę i co tylko My nie widzieliśmy to on na kanapę i do lampy sięgał , jak mu nie pozwalaliśmy to lamentowanie krzyki ech mówie am myślałam że oszaleję :-( wieczorkiem zadzwoniła szwagierka że jedzie na zakupy czy jestem chętna , z ogromna ochotą wyrwałam się z domu ufffffffffff przyjechałam mój krzykacz już spał hihih a wieczorkiem zrobiliśmy sobie z nią i jej mężem wieczór filmowy i dzięki temu jakoś się rozładowałam przy lampce winka:zawstydzona/y::-p:-p
wczoraj kupiłam Filipkowi drewnianą kaczuszkę do prowadzenia :-pśmieje sie z niej niemiłosiernie:-D:-D:-D a konia na biegunach się boi:baffled::confused:

Tygrysku pokaz kaczuszkę, gdzie kupilas??:sorry2::sorry2::sorry2:ja tez takiej poszkuję

U nas koń robi furrorę:-D:-D:-D:-Drży, macha ogonem i robi patataj a Jula cieszy się, chociaz mieliśmy obawy czy nie bedzie plakała

hej

bizniaki, madzienka a o której wasze maludy chodzą spac? Mój dzisiaj wstał o 7:20 :zawstydzona/y:

Jula chodzi spac kolo 21-21.30

Witajcie, my juz po zakupach sylwestrowych:-D:-D:-D:-DJula pospała w samochodzie wiec pewnie drzemki domowej juz nie bedzie....kupilam jej dzisiaj fajne trzewiczki w realu za 40zl:tak::tak::tak:

Pochwalcie sie co szykujecie na domowego sylwka...bo ja cos nie mam pomyslu....:-(:-(:-(:-(

Tygrysku zazdroszczę zakupów...rozumiem że polowanie na promocje udane....

Kaneczko
jak zdroweczko....:tak::tak::tak:

Kaja super że we wroclawiu wszystko ok....;-);-);-);-)

Witajcie, my juz po zakupach sylwestrowych:-D:-D:-D:-DJula pospała w samochodzie wiec pewnie drzemki domowej juz nie bedzie....kupilam jej dzisiaj fajne trzewiczki w realu za 40zl:tak::tak::tak:

Pochwalcie sie co szykujecie na domowego sylwka...bo ja cos nie mam pomyslu....:-(:-(:-(:-(

Tygrysku zazdroszczę zakupów...rozumiem że polowanie na promocje udane....

Kaneczko
jak zdroweczko....:tak::tak::tak:

Kaja super że we wroclawiu wszystko ok....;-);-);-);-)
Oj Madziu co do sylwka to my w domku i jakos nic specjalnego nie szykujemy....weny brak:P
A co do zdróweczka to ja kiepsko...a Mariczka jakby lepiej,ale widać,ze taka schorowana.....oczka ma podkrążone.....i troszkę sie poprzestawiała...
Przyjechała z Norwegii moja bardzo dobra kumpelka, ciocia Kasia i przywiozła Mariczce spóźniony prezencik urodzinowy.....dostała gąsienice gawedziare.....taka jest nia zachwycona,ze spać jej sie odechciało i dopiero teraz lulneła....
A ja czuje sie.....albo inaczej ja sie po prostu NIE CZUJE.....:sorry2::zawstydzona/y:

Agacia tylko sie cieszyc z tak szybkiego porotu męzowego:) oby częściej!!!!!

Nio i oczywiscie,bo prawie bym zapmniała:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Kochany KRYSTIANKU

bukiecik.gif

To jest bukiecik dla Ciebie malutki,
aby odpędził wszystkie smutki,
żeby Ci kwitł i w zimie i w lecie
nawet wówczas gdy śniegiem zamiecie.
Jeden kwiatek to uśmiech,
drugi to miłe słowo,
trzeci to szczęście dla Ciebie
i jeszcze listki
to Mariczkowe serdeczne uściski.

Mickey-Mouse-and-Minnie-Mouse-mickey-and-minnie-6224723-325-287.jpg

Wszystkiego najsłodszego dla mojego
kochanego zięciunia...
Dużo zabawek i uśmiechu na tej kochanej buziulce
życzą Teciówka z Mariczką:*

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Madziu kaczuszka jest taka, ma kijek zakończony kuleczką do prowadzenia jej po ziemi , a kupiłam ją w centrum handlowym na stoisku z drewnianymi zabawkami za 35 zl.
Wczoraj Filipek dostał też taką zabaweczkę z Ikea i bardzo jest nią zainteresowany, przesuwa sobie te kuleczki i się smieje:-D

A dziś kupiłam huśtawkę drewnianą jednokolorową ;-)jak zawieszę to pokażę ;-)

Załączniki

• P1060631.jpg
    P1060631.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 68
  • P1060633.jpg
    P1060633.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 49
Agaciu mój Fifi pije mleczko ok 19 30 i idzie zaraz spać , przesypia całą nockę , budzi sie dopiero ok 7 na mleczko -wypije je i do 8 jeszcze podsypia:tak:

Madziu My na sylwestra nie robimy nic specjalnego , pewnie dlatego że spędzamy go we dwoje :zawstydzona/y: zrobie sałatkę z gyrosa gdyż ją uwielbiam pewnie jakieś chipsy i tym podobne przekąski , Martini ,winko i to wszystko a i jakiś dobry film hheheh jednym słowem nudyyyyyyyyyyyyyyy:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry