blizniaki2000
Fanka BB :)
To super taki konik, my mamy zwykłego po chłopakach, ale Madzia jeszcze na niego za mała.U nas koń robi furroręrży, macha ogonem i robi patataj a Jula cieszy się, chociaz mieliśmy obawy czy nie bedzie plakała
My idziemy do znajomych i ja przygotowałam bigos, galaretke drobiową, roladki z szynki i szparagów w galarecie,zrobię jeszcze kotleciki z piersi kurczaka z serem i 3 bita.Pochwalcie sie co szykujecie na domowego sylwka...bo ja cos nie mam pomyslu....:--
-
-(
Kochane dziewczyny życzę dużo zdrówka i dla małej i dla duzej laseczki, zdrowiejcie szybciutko.A co do zdróweczka to ja kiepsko...a Mariczka jakby lepiej,ale widać,ze taka schorowana.....oczka ma podkrążone.....i troszkę sie poprzestawiała...
Przyjechała z Norwegii moja bardzo dobra kumpelka, ciocia Kasia i przywiozła Mariczce spóźniony prezencik urodzinowy.....dostała gąsienice gawedziare.....taka jest nia zachwycona,ze spać jej sie odechciało i dopiero teraz lulneła....
A ja czuje sie.....albo inaczej ja sie po prostu NIE CZUJE.....![]()
My mamy gąsienicę, ale taką do ciągania z kuleczkami sensorycznymi, ale Madzia jeszcze nie chodzi wiec nie ma jej jak ciągać.
Krystianku, sto lat, sto lat

Także na razie mamy trochę latania...Rok zakończy się nam na lataniu,zacznie również,oby cały taki nie był