reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A co do czytania to ja też się odzwyczaiłam i jedyne co ostatnio czytywałam to gazety ale postanowiłam to zmienic. I zdziwiłam się z jaką łatwością mi to przyszło:tak:Muszę się przejśc do naszej biblioteki zobaczyc czy mają coś ciekawego żeby mi się mężowy nie zbuntował że ciągle jakąś książkę kupuję:tak:

ja ostatnio namiętnie kupuję książki na allegro, ostatnio kupiłam dwie książki które wyglądają jak nówki za 10zł :tak:

i jedyne zabawki jakie uzywa to autka z shella...:-Djak on je kocha...no i inne tez jeszcze ujda....

hahah, u nas też autka z shella są hitem :-D

Witam się i ja. I też mnie jakieś lenistwo ogarnęło, że nie wiem, co napisać :zawstydzona/y:
U nas dalej trochę świątecznie, mężuś na urlopie, w domku spokojnie i bez pośpiechu, fajnie tak. Większość czasu spędzamy bawiąc się z dziećmi :tak:
Hania podobnie jak Julcia trenuje chodzenie, wprawdzie wygląda, idąc, jak pijany zając, ale codziennie dalsze trasy dzielnie pokonuje. Ząbków ci u nas nadal tylko 4, ale dwójeczki powinny lada moment w końcu się przebić.

A propos czytania, to ja też czytam sporo i różnych rzeczy, choć ostatnio mniej beletrystyki, a więcej książek popularnonaukowych i dokumentalnych.

O dziękuję :tak:
A wiesz może czy tak jak w normalny dzień czy raczej krócej będą otwarte ?

ostatnio z tego co pamiętam, jak byłam w Sylwestra w centrum handlowym to supermarket ( real ) był czynny normalnie, ale butiki na pasażu zamykali szybciej, natomiast inny był czynny tylko do 14. Lepiej wcześniej zadzwonić i zapytać jak będą pracowali.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry