reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nic nie szkodzi....:}}}} cos tam naklikałam,jeszcze pare stron i koniec II rozdziału,a potem to juz tylko podsumowanie badan i mam nadzieje,ze szybciej pojdzie....:-p

reklama
moja mama to błogosławi usg i sama się zastawia jak ona nas nosiła bez oglądania:-)
a z innej beczki: po wczorajszej przegranej Polek z Japonkami w siatkę i wygranej Polakow w tenisie, komentatorzy juz prawie zaczeli porownywac te dwa sporty:szok:, a wtedy ex trener siatkarek powiedział: wiecie co robią bracia Kaczyńscy na korcie tenisowym? grają w siatkę...:-):-):-) oj wyobraźnia nie musiała się zbytnio gimnastykowac...

Nie pospalam sobie, zdazylam zasnac z malym a tu sie zjawil wujek z kuzynem, niezapowiedziani :angry:

Teraz malemu wlaczylam plyte z Nodim takze sie poloze chociarz odpoczne.

Co do sklepów to faktycznie, dopiero dzis mi sie przypomnialo.

Piszę tu po raz pierwszy, mimo że też zaliczam sie do Grudniowek 2008:) Chciałam sie troszkę pożalic, bo dzis byłam u lekarza i troszkę na mnie nakrzyczał, że za dużo przytyłam. W sumie jakoś do 5 miesiąca przytyłam tylko 1kg, a teraz jestem w 22 tyg i przybrałam w sumie jakieś 3-3,5 kg, czyli w ciągu 5 tygodni 2,5kg. Czy to aż tak dużo?Mnie wydawało się, że nie, ale lekarz nakrzyczal na mnie, że za dużo jem. Tylko ja naprawdę mało jem, chyba musiałabym calkowicie zrezygnować z jedzenia. Wiem,że to glupi problem, ale tak mnie dziś zdołował lekarz tym co powiedział, że boje sie patrzeć na jedzenie:(

reklama
asiulkaa Co za palant!!!!!!! Ja przytyłam 6 kilo i mój powiedział że to w normie :wściekła/y: zresztą jakim prawem podnosił głos??!!:angry: Jessssu ale bym mu zawrzucała!!! i zmieniłabym lekarza:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry