reklama

Grudniowe mamusie 2008

Olcia i Madziu dziekuje kochane;-):tak::tak:

ps. Olcia nie przejmuj sie Ty tez stara dupa jesteś:-D:-D

dzwonila dzis tesciowa z zyczeniami i zapowiedziala się na weekend ale sie cieszę:-D:-D wyjdziemy gdzies z mezem wieczorkiem sami moze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D

reklama
Urlop wychowawczy wzięłam do końca lutego, wracam na tydzień do pracy , a potem na L4, co by troszkę kaski wleciało, bo teraz nic nie biorę:tak:.

KINGA WYSTARCZY WROCIC NA TYDZIEN???:szok::szok::szok::szok::szok:żeby wrocili mi wyplate???ja tez tak chciałabym zakombinować żeby na wychowawczym zaciążyć(oczywiscie jak damy rade i nasze plany nie zmienia sie:zawstydzona/y:), wrocic do pracy i myk na L4....tylko myslalam ze trzeba na miesiac wrocic

Witam
Wpadłam tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj dużo zajęć. Majka się jednak przeziębiła bo ma katar i kaszle, ale na szczęście brak temperatury.
Tygrysku, wszystkiego co najlepsze, niech każdy dzień będzie dla Ciebie szczęściem, oraz aby życie stawiało na Twojej drodze ludzi z którymi możesz dzielić radości i smutki :happy2:

hey

Muszę Was nadrobić bo mam spore zaległości ale humor mam okropny i ciężko mi cokolwiek robić:-(
Na szczęście Młoda zdrowa i rozrabia więc nie jest tak źle.

Lecę poczytać.

reklama
KINGA WYSTARCZY WROCIC NA TYDZIEN???:szok::szok::szok::szok::szok:żeby wrocili mi wyplate???ja tez tak chciałabym zakombinować żeby na wychowawczym zaciążyć(oczywiscie jak damy rade i nasze plany nie zmienia sie:zawstydzona/y:), wrocic do pracy i myk na L4....tylko myslalam ze trzeba na miesiac wrocic
Z tego co ja wiem to nie trzeba miesiąca, ja urlopu nie przerywam , tylko tak sobie wzięłam na pół roku bo miałam nadzieję, że zajdę:-D. Więc wracam normalnie do pracy tyle że razem z badaniami dam zaswiadczenie o ciąży, co by nie dali mi wypowiedzenia , a po tygodniu "ze smutkiem;-)" idę na chorobowe:tak:, bo "źle się czuję" .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry