Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój pracodawca by mnie chyba przez coś takiego. Ja słyszałam, że trzeba 3 mies. przepracować, bo liczy się średnia z roku, a jeśli nie było dochodu to z ostatnich 3 miesięcy![]()

jak klikam "ustawienia" to wyświetla mi się coś takiego:
Ojej Kana co się dzieje ?Witam kochane mamuski
życzą Kanusia z Mariczką:*
U nas po staremu wszystko niestety....Dzisiaj wysłałam swoje podanie do pracy- potrzebują u nas do sądu na stanowisko administracyjne,bo dopóki nie pójdę możemy pomarzyć o swoim "m" magicznym. Niestety....nie chce jeszcze małej zostawiać ,ale nie ma wyjścia....
Z Mari wszystko dobrze, ładnie sypia, jest mega niegrzeczna, idzie nam ostatnia dwójeczka..... a poza tym nudy.... z nerwów mam problemy z zasypianiem..... Najlepiej bym sobie kupiła paczkę L&M i spaliła wszystkie jeden po drugim,niestety nic głupszego nie przychodzi mi już do głowy...
Dobra nie zanudzam......
ściskam wszystkie razem i każdą z osobna..... tak mi Was brakuje na co dzień.....![]()
buziaczki:*
Ooooo nie mam zielonego pojęcia :-(dziewczyny! pomóżcie!! nie mogę nic czytać na forum, czas się zatrzymał na dniu wczorajszym i cały czas mi pokazuje że dzisiaj jest wczoraj po 22, tak jakby dzisiejszego dnia w ogóle nie było
jak wchodzę w jakikolwiek wątek to ostatnie posty widzę z dnia wczorajszego
wszędzie - na głownym, na opiece, na![]()
chciałam wejść w ustawienia żeby zobaczyć czy tam się coś nie pozmieniało, ale nie mogęjak klikam "ustawienia" to wyświetla mi się coś takiego:
Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
hihito ja, ollcia, sprawdzam czy działa![]()

Ollcia z jakiej przeglądarki korzystasz?
żeby przynajmniej cieplej przez to było