reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry! My już wprawdzie znowu od 6 nie śpimy, ale niestety jak siadam do laptopa to mojej Zuzi bardzo podoba się przycisk włączania i WYŁĄCZANIA!:-D
Teraz się zajęła klockami więc mam chwilę sam na sam z laptopem:)

Myślę że dają podstawę pensji:sorry2:. Bo gdybym nadal została na wychowawczym, to po porodzie przysługuje mi normalnie zasiłek macieżyński. Koleżanka ma mi policzyć ile mniej więcej dostanę.
oswieccie mnie bo nie wromumiem , jak pracodawca wyplaca chorobowe obojetne czy to ciazowe czy spowodowane inna choraoba liczy podstawe plus premie a gdzy platnosc przejmie zus to tylko placi sama podstawe???

hej
Mały obudził się o 6:20 na mleko i koniec spania, męczył się, przewracał z boku na bok i nic, więć o 7:07 stwierdził, że już nie będzie próbował zasnąć i włączył swoją syrene :-(

Normalnie brak ochoty na wszystko mam ostatnio :-(

reklama
hej
Mały obudził się o 6:20 na mleko i koniec spania, męczył się, przewracał z boku na bok i nic, więć o 7:07 stwierdził, że już nie będzie próbował zasnąć i włączył swoją syrene :-(

Normalnie brak ochoty na wszystko mam ostatnio :-(
agacia ja dzis dopiero wstawilam pranie ktore mialam zrobic przedwczoraj, potem wczoraj:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale grozba najazdu tesciow zmobilizowala mnie do ogarniecia siebie i odgruzowania mieszkania:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry