tygrysek82
Fanka BB :)
kurde wiem ze to nie do mnie ale nie rozumiem tego zdaniaKinga z zus nie wyciąga sobie średniej, i jak jest potem na macierzyńskim?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde wiem ze to nie do mnie ale nie rozumiem tego zdaniaKinga z zus nie wyciąga sobie średniej, i jak jest potem na macierzyńskim?

Myślę że dają podstawę pensjiKinga z zus nie wyciąga sobie średniej, i jak jest potem na macierzyńskim?
. Bo gdybym nadal została na wychowawczym, to po porodzie przysługuje mi normalnie zasiłek macieżyński. Koleżanka ma mi policzyć ile mniej więcej dostanę.oswieccie mnie bo nie wromumiem , jak pracodawca wyplaca chorobowe obojetne czy to ciazowe czy spowodowane inna choraoba liczy podstawe plus premie a gdzy platnosc przejmie zus to tylko placi sama podstawe???Myślę że dają podstawę pensji. Bo gdybym nadal została na wychowawczym, to po porodzie przysługuje mi normalnie zasiłek macieżyński. Koleżanka ma mi policzyć ile mniej więcej dostanę.
Na chorobowym i na macierzyńskim, jeśli jesteś zatrudniona to chyba średnią normalnie z pensji plus premie.
tak srednia liczona z podstawy i premii?? ok to tak myslalam tylko troche mnie zmyliłyscieTygrysku Zus nie wypłaca pełnej pensji tylko średnią z ostatniego roku lub 3 miesięcy. Zależy ile kto pracował.

mi rownizdzien dobry
głowa mi pęka
agacia ja dzis dopiero wstawilam pranie ktore mialam zrobic przedwczoraj, potem wczorajhej
Mały obudził się o 6:20 na mleko i koniec spania, męczył się, przewracał z boku na bok i nic, więć o 7:07 stwierdził, że już nie będzie próbował zasnąć i włączył swoją syrene :-(
Normalnie brak ochoty na wszystko mam ostatnio :-(

ale grozba najazdu tesciow zmobilizowala mnie do ogarniecia siebie i odgruzowania mieszkania