reklama

Grudniowe mamusie 2008

a tak wogule to mnie tak wkurzaja Filipa zabawki ktore sa wszedzie:-( gdzie nie pojde to potykam sie o nie:-(:-( salon wyglada jak pobojowisko :-( mam czasem ochote je wszystkie wywalic!!:sorry2: ja chce moc wejsc do duzego pokoju i zeby tam bylo tak czysciutko:-(ech.............. nierealne rzeczy mi się marzą

reklama
a tak wogule to mnie tak wkurzaja Filipa zabawki ktore sa wszedzie:-( gdzie nie pojde to potykam sie o nie:-(:-( salon wyglada jak pobojowisko :-( mam czasem ochote je wszystkie wywalic!!:sorry2: ja chce moc wejsc do duzego pokoju i zeby tam bylo tak czysciutko:-(ech.............. nierealne rzeczy mi się marzą
mozemy podac sobie rece, bo ja rowniez musze miec czysciutko:-p

Tygrysku ja dzisiaj znalazłam zabawkę w małżeńskim łożu, z którego Iggy już dawno został wykwaterowany:szok:. Też wymiękam.

Dzisiaj na niego krzyknęłam, a teraz płakać mi się chce, że zaczyna mi cierpliwości brakować i nerwy puszczają.
Co ze mnie za matka...

To wyobrax sobie, że Mati jeszcze nie ma pokoju swojego .... i gdzie są wszystkie jego zabawki ? W salonie - wszyściutenko !!!

Tygrysku ja dzisiaj znalazłam zabawkę w małżeńskim łożu, z którego Iggy już dawno został wykwaterowany:szok:. Też wymiękam.

Dzisiaj na niego krzyknęłam, a teraz płakać mi się chce, że zaczyna mi cierpliwości brakować i nerwy puszczają.
Co ze mnie za matka...

Mi też sie zdarzylo dzis rano krzyknąć na Zuzkę....ale zaraz ją przytuliłam i stuknęłam się mocno w łeb...:zawstydzona/y:

To wyobrax sobie, że Mati jeszcze nie ma pokoju swojego .... i gdzie są wszystkie jego zabawki ? W salonie - wszyściutenko !!!
U mnie to samo:(

..
ech ja mam wszedzie zabawki w sypialni w laziencew kuchni nawet w wc chociaz do wc ma zakaz wchodzenia:baffled:

Fifi tez ma wszystki zabawki w salonie bo pokoik dopiero na wiosnę będziemy jemu remontować:-( oszaleje do tego czasu:-( wtedy jak ktos przyjdzie to noga zamiote je u niego i zamknę drzwi aby na nie nie patrzec a teraz mnie roznosi doslownie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry