reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No właśnie mnie dzisiaj tez słoneczko zaskoczyło:-D
Mam nadzieję, że utrzyma się i nie będzie już tak lało jak w weekend.

Nie wiem co się dzieje, ale od kilku dni mam takie wrażenie, że nie zdąże ze skompletowaniem wyprawki:-(

reklama
Dzien dobry ciezarowki:-)
Widze ze humory dopisuja, a to najwazniejsze!
Zapominajka, ja do wyprawki nie ma jeszcze NIC!!! Kompletnie. :baffled:W zwiazku z tym, bede miala pytanko na "zakupach"
Tak sie dzisiaj nie wyspalam, goraco mi bylo, czy wy sie tez tak pocicie??Bo ze mnie sie leje jak sie obudze:confused:. Przedwczoraj w nocy, mialam taki ostry bol brzucha, ze sie wystraszylam na maksa:szok: Nawet mi trudno go zlokalizowac, nie byly to jakies skurcze, tylko jak lezalam na plecach, chyba kolo zoladka:-(na boku juz nie, chyba maly mi sie gdzies tam wbijal:no:
Milego dnia wam zycze,;-)

witajcie :-)
wczorajszy dzionek był super, byłam u koleżanki na grilu, cały dzień na świerzym powietrzu na wsi, słoneczko mocno świeciło:-)

Zapominajka nie denerwuj sie, zdążysz:tak:,
ja nawet jeszcze nie zaczełam zakupów związanych z wyprawką, i tak myslę że zaczne może w nastepnym miesiącu, i tak z tego co wiem część rzeczy kupiła mi juz moja mama

Witajcie Ciężaróweczki
Nam też wczorajsza pogoda pokrzyżowała plany, mieliśmy jechac na giełdę na zakupy, no i przy okazji moze udałoby się sprzedac autko, bo musimy zmienic na większe, ale niestety cały dzień lało. byliśmy tylko na obiadku w restauracji i potem na kawce u znajomych. Długi weekend zleciał nie wiadomo kiedy.

Do tego wszystkiego złapałam tam zapalenie osrzeli i lekarka przepisała mi amoxycylinę 250. Strasznie się boje o moje Kosmiciątko, co prawda jest dość energiczne (jak kaszle jak mnie nie raz kopnie;-)),ale to jednak antybiotyk.
Nie przejmuj sie, ja jak byłam w ciązy z bliźniakami to ciągle byłam przeziębiona i też brałam antybiotyki, nawet chyba 3 czy 4 razy i chłopaki urodzili sie zdrowi, lepiej wyleczy niz chodzi z choróbskiem, a z tego co wiem to amoksylina jest bezpeiczne. zresztą gdyby było inaczej, to napewno by Ci nie przepisali. Tak wiec główka do góry, wszystko bedzie ok.

Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca :szok:.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)

Cześć dziewczyny.
Witam po 3-tygodniowej przerwie. Chyba nie uda mi się nadrobić wszystkich postów, ale mam nadzieje wdrążyć sie w bierzące tematy. nie było mnie od 25 lipca :szok:.
28 lipca miałam usg połówkowe i okazało się że moje maleństwo to chłopiec (tak przeczuwałam) i ogólnie wszystko było ok.
Dobra a teraz zabieram się za czytanie (ale nie wiem czy mi sie uda bo jestem w pracy)

Gratuluję synka!!!!;-)

Cześć dziewczyny.

Gratuluję synka. Wybrałaś już imię?

reklama
madzienka, ten wątek to grudniówki kulinarnie i jest jednym w ramach Grudzien 2008 i ma tylko 2 strony:( tak jakbyście nic dobrego nie jadły ;))) więc czekam na jakieś fajne przepisy!

Do góry