tygrysek82
Fanka BB :)
aaaaa i jeszcze jedno tam za stołem jadalnianym gdzie sa na ścianie Twoje fotografie to jest jasny beż?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi macierzyński wypłacał zus i od nich oczekuje pituyyyyyyy to dobrze rozumiem ze zus tez ma przesłać pita???? ale przeciez macierzynski wyplacal pracodawca. oświećcie mnie gdyz nie rozumiem
Tak kiedyś zrobię jak już nie wytrzymamło matko
Blizniaki ty jesteś moją bohaterką cierpliwości. Ja bym chyba opuściła dom i niech się pozabijają...
aaaaa i jeszcze jedno tam za stołem jadalnianym gdzie sa na ścianie Twoje fotografie to jest jasny beż?????
gdzie Ty widzisz te sciany???![]()
![]()
gdzie Ty widzisz te sciany???![]()
![]()
No właśnie ????????
no jak to nie pamietasz!!!!!??????????Też się zastanawiam, czemu Tygrysa na kawce nie pamiętam
.
a co nie wiedzialyscie ze tygrys to taki agent tomekhahaha bo ja wszystko widzę
no jak to nie pamietasz!!!!!??????????
ps. na Igusiowej stronce widzę;-);-)
agentka agentkaa co nie wiedzialyscie ze tygrys to taki agent tomek![]()
hahaha bo ja wszystko widzę
no jak to nie pamietasz!!!!!??????????
ps. na Igusiowej stronce widzę;-);-)