reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co do szczepienia to my też jeszcze nie bylismy, nasza pediatra powiedziala ze po ostatnim katarku mamy jeszcze tydzien poczekac, wiec czekamy...mam tylko nadzieje ze Jula nie złapie znowu czegoś innego:crazy:

Nie martw się w drugim roku już kalendarz szczepień nie jest taki inetensywny jak w pierwszym, na szczescie, a my poniewaz Pati jest pod kontrola neurologa ( przez te zanoszenia płaczem) to my szczepienie mamy odroczone, az do maja właśnie, zeby miec większa pewność, ze choróbsko jej zaraz po szczepieniu nie osłabi no i układ nerwowy też silniejszy z kazdym dniem

Jutro chłopaki kończą 10 lat i w domu będzie impreza dla kolegów i koleżanek z klasy, juz sie boję:sorry::sorry::sorry::sorry:.

A wczoraj wieczorkiem tak mnie wkurzyli, ze myślałam że pozabijam, ciągle im cos ginie, jak nie jednemu, to drugiemu, a to zeszyt a to książka, kiedy oni z tego wyrosną. W końcu ksiazkę znalazłam okolo północy za szafą:szok:, nic tylko zatłuc

ło matko
Blizniaki ty jesteś moją bohaterką cierpliwości. Ja bym chyba opuściła dom i niech się pozabijają...

Tak! Rozliczenie za 2009.

Bliźniaczku już Ci współczuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Dzięki.

hehehh ale zołza ze mnie:confused2::-):-) listonosz nasz kochany nigdy nie doręczał przesyłek do mieszkania tylko nawet nie dzwoniąc wkładał avizo do skrzynki.Przegioł gdy kiedyś po zostawieniu znów aviza w skrzynce mąż udał się na poczte po odbiór a tam od kilku dni czekał przekaz pieniężny do odebrania na który per listonosz aviza nie zostawił. Więc udałam się na poczte , porozmawiałam o naszym listonoszu z kierownikiem zmiany , pani kierownik pyta się mnie czy ona ma go pouczyć czy chcę nr telefonu do jego przełożonego, oczywiście poprosiałam o numer. rezultat dziś listonosz obskoczył na naszej klatce kilka mieszkań , dostarczyl list pod drzwi i na koniec życzył mi miłego dnia:-D:-D:-D

U nas listonosz polecone zostawiał w skrzynce... do czasu aż mi kiedyś paczka nie zginęła. Poszła skarga i teraz jest juz grzeczny.

ZAPOMINAJKO!!!!!!!!!!!!!!! jaki Ty masz kolor na ścianie w salonie??:zawstydzona/y::-p

zależy na której...:-p;-)

nooooooo to poszalałaś z tymi ścianami:-D tam obok okna balkonowego.:zawstydzona/y: i przy stole:-pi na korytarzu:-D

No to są dwa różne kolory :-D:-D:-D
Salon i przedpokój są w sumie w 3 kolorach z jednej kompozycji.
Są to farby Dulux. Ten najciemniejszy to Rzymski poranek (przedpokuj i za kanapą w salonie), ten trochę jaśniejszy to jasny beż ( okno balkonowe) i na suficie, czego raczej nie fotografowałam jest chyba świeże ecru.

Dulux Polska - Popularne neutralne

No to są dwa różne kolory :-D:-D:-D
Salon i przedpokój są w sumie w 3 kolorach z jednej kompozycji.
Są to farby Dulux. Ten najciemniejszy to Rzymski poranek (przedpokuj i za kanapą w salonie), ten trochę jaśniejszy to jasny beż ( okno balkonowe) i na suficie, czego raczej nie fotografowałam jest chyba świeże ecru.

Dulux Polska - Popularne neutralne
no wiedzialam ze jeden to rzymski!!!!!!!!!!! ja chcialam w nim pokoj zrobic ale zdecydowalam sie na orzech wloski gdyz ciut jest ciemniejszy od rzymskiego. ale teraz mam w planach malowac sypialnie i mysle o tym rzymskim poranku.

za jakie zwolnienie????
chorobowe w ciąży????za 2008?? nieeeeeeee tylko dostalam od pracodawcy

Co do 2009 to wiem ze macierzynski ZUS zwracal pracdawcy pieniadze ktore on mi przesylal ale wnioskowalam ze to na takiej samej zasadzie jak chorobowe w ciazy , wiec skoro wtedy dostalam tylko pita od pracodawcy to teraz jest tak samo. A Tobie madziu z ubieglym roku za zwolnienie kto przeslal pita???

Tygrysku
u mnie w płacach powiedzieli mi ze jesli nie dostawalam kasy z innych zrodel to pit tylko z miejsca pracy....:tak::tak::tak:

reklama
Do góry