ok to damy się jej wyszkolić aby nam potem fachowo doradziła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok to damy się jej wyszkolić aby nam potem fachowo doradziła![]()
Co do szczepienia to my też jeszcze nie bylismy, nasza pediatra powiedziala ze po ostatnim katarku mamy jeszcze tydzien poczekac, wiec czekamy...mam tylko nadzieje ze Jula nie złapie znowu czegoś innego![]()
Jutro chłopaki kończą 10 lat i w domu będzie impreza dla kolegów i koleżanek z klasy, juz sie boję.
A wczoraj wieczorkiem tak mnie wkurzyli, ze myślałam że pozabijam, ciągle im cos ginie, jak nie jednemu, to drugiemu, a to zeszyt a to książka, kiedy oni z tego wyrosną. W końcu ksiazkę znalazłam okolo północy za szafą, nic tylko zatłuc
Tak! Rozliczenie za 2009.
Bliźniaczku już Ci współczuję![]()
hehehh ale zołza ze mnie:-):-) listonosz nasz kochany nigdy nie doręczał przesyłek do mieszkania tylko nawet nie dzwoniąc wkładał avizo do skrzynki.Przegioł gdy kiedyś po zostawieniu znów aviza w skrzynce mąż udał się na poczte po odbiór a tam od kilku dni czekał przekaz pieniężny do odebrania na który per listonosz aviza nie zostawił. Więc udałam się na poczte , porozmawiałam o naszym listonoszu z kierownikiem zmiany , pani kierownik pyta się mnie czy ona ma go pouczyć czy chcę nr telefonu do jego przełożonego, oczywiście poprosiałam o numer. rezultat dziś listonosz obskoczył na naszej klatce kilka mieszkań , dostarczyl list pod drzwi i na koniec życzył mi miłego dnia
![]()
ZAPOMINAJKO!!!!!!!!!!!!!!! jaki Ty masz kolor na ścianie w salonie??![]()
nooooooo to poszalałaś z tymi ścianamizależy na której...;-)
no kochana to ci nie pozostaje nic innego jak zaopatzyć się w księgi medyczne i szkolić się aby następnym razem idąc do lekarza przed zbadaniem postawić już swoją diagnozę![]()
nooooooo to poszalałaś z tymi ścianamitam obok okna balkonowego.
i przy stole
i na korytarzu
![]()
no wiedzialam ze jeden to rzymski!!!!!!!!!!! ja chcialam w nim pokoj zrobic ale zdecydowalam sie na orzech wloski gdyz ciut jest ciemniejszy od rzymskiego. ale teraz mam w planach malowac sypialnie i mysle o tym rzymskim poranku.No to są dwa różne kolory
Salon i przedpokój są w sumie w 3 kolorach z jednej kompozycji.
Są to farby Dulux. Ten najciemniejszy to Rzymski poranek (przedpokuj i za kanapą w salonie), ten trochę jaśniejszy to jasny beż ( okno balkonowe) i na suficie, czego raczej nie fotografowałam jest chyba świeże ecru.
Dulux Polska - Popularne neutralne
za jakie zwolnienie????
chorobowe w ciąży????za 2008?? nieeeeeeee tylko dostalam od pracodawcy
Co do 2009 to wiem ze macierzynski ZUS zwracal pracdawcy pieniadze ktore on mi przesylal ale wnioskowalam ze to na takiej samej zasadzie jak chorobowe w ciazy , wiec skoro wtedy dostalam tylko pita od pracodawcy to teraz jest tak samo. A Tobie madziu z ubieglym roku za zwolnienie kto przeslal pita???
dziękuję kochana
Tygrysku u mnie w płacach powiedzieli mi ze jesli nie dostawalam kasy z innych zrodel to pit tylko z miejsca pracy....![]()