Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam;
u nas nocka rewelacyjna. Iggy przespał ją bez żadnej pobudki. Co prawda ja się budziłam ( z przyzwyczajenia chyba), żeby sprawdzić, czy jest wszystko ok
.
Tygrysku zdrówka dla was!
Agacia ja też uważam że 1.
Agatkas śliczne portrety i fotki też.
u nas nocka rewelacyjna. Iggy przespał ją bez żadnej pobudki. Co prawda ja się budziłam ( z przyzwyczajenia chyba), żeby sprawdzić, czy jest wszystko ok
.Tygrysku zdrówka dla was!
Agacia ja też uważam że 1.
Agatkas śliczne portrety i fotki też.
Fifi dostał wieczorem temperaturki 39 stopni , w zyciu takiej jeszcze nie mial bidulek , dostal czopka i zasnął , o 24 się przebudził gorący jak czajnik , zrobił luźną kupkę i temperatura znów 39,2 dostał syropku , robiłam zimne okłady , płacz spazmy co troche i jezora wyciąga łapkami i w dziosełkach grzebie , jaiś skurczybyk ząbek mu szedł. leżał z nami tak do 2;30 wiercił sie płakał, wreszcie po tej 2 odłożyłam go do jego łóżeczka i zasnął do rana uffffffff oczywiscie nie wiem czy sie coś wykluło gdyż szczęki zaciska jak tylko chcę zajrzeć , temeraturka podwyzszona 37,7 .dostal paracetamol. a ja jeszcze dostałam okres i mnie tak brzuch boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to się wyżaliłam