Madzienka
Mama Julci i Lenki
Madziu ty kiedys pisałaś Kanie zeby smarowała dziąsełka Mariczce przy ząbkowaniu panadolem czy tamtum verde????
Panadolem albo innym przeciwbolowym...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziu ty kiedys pisałaś Kanie zeby smarowała dziąsełka Mariczce przy ząbkowaniu panadolem czy tamtum verde????
dziękujęPanadolem albo innym przeciwbolowym...

A jest taka maść Panadol????????
Agatkas nie masc tylko tym syropkiem jak smaruje Julci dziaselka i pomaga miejscowa znieczula - doradzila mi tak pediatra zeby nie dawac caly czas pic Julci tych syropkow
nie, nie
moja siostra prowadzi prywatne przedszkole więc jeździmy bo żal byłoby niekorzystać - a młody oswaja się z dziećmi

i wreszcie moge napisac!!!!!!!! ALE MIALAM KOSZMARNĄ NOCFifi dostał wieczorem temperaturki 39 stopni , w zyciu takiej jeszcze nie mial bidulek , dostal czopka i zasnął , o 24 się przebudził gorący jak czajnik , zrobił luźną kupkę i temperatura znów 39,2 dostał syropku , robiłam zimne okłady , płacz spazmy co troche i jezora wyciąga łapkami i w dziosełkach grzebie , jaiś skurczybyk ząbek mu szedł. leżał z nami tak do 2;30 wiercił sie płakał, wreszcie po tej 2 odłożyłam go do jego łóżeczka i zasnął do rana uffffffff oczywiscie nie wiem czy sie coś wykluło gdyż szczęki zaciska jak tylko chcę zajrzeć , temeraturka podwyzszona 37,7 .dostal paracetamol. a ja jeszcze dostałam okres i mnie tak brzuch boli buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to się wyżaliłam
![]()
czemu nie ma tak że jak sie zepsują to nie odrastają ciągle nowe i nowe, ale się rozmarzyłam![]()
A nam wyszedł 8 ząbek.

Mamuśki powie mi któraś, czy za internet można się rozliczyć w PIT ?

Jeszcze jedno mam pytanie
Czy my dostaniemy coś z naszych zakładów pracy do rozliczenia ?skoro cały zeszły rok byłyśmy na urlopach macierzyńskim, i wychowawczym
, bo ja jestem zupełnie zielona z tego
:-(
dziewczyny tak sobie mysle czy 39 stopni przed odjeciem to nie za wysoka temperatura jak na zabkowanie?? jaka u was jest w tym czasie temp. gdy dziecko ząbkuje??? i przez ile się utrzymuje???? u nas jest od 37,9 do 39,2 przed odjeciem i tak sobie skacze od wczoraj wieczór

dziewczyny tak sobie mysle czy 39 stopni przed odjeciem to nie za wysoka temperatura jak na zabkowanie?? jaka u was jest w tym czasie temp. gdy dziecko ząbkuje??? i przez ile się utrzymuje???? u nas jest od 37,9 do 39,2 przed odjeciem i tak sobie skacze od wczoraj wieczór