Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba było im powiedziec ze ci sie nie widziPyciol super fryzura!!!! Ja wam pokaże dopiero jak umyję i ułożę po swojemu bo tak jak mi to ułożyły w salonie to mi się nie podoba:-)

Jednak zmiana klimatu dużo pomaga, moi chłopcy mieli dwa razy usuwane migdałki (po pierwszym razie odrosły po 1,5 roku), trochę to pomogło, ale jak zaczęli wyjeżdżac w góry i do sanatorium (też w górach), to praktycznie nie chorują. odpukac oby tak zostałoJa miałam podobną podatność na zapalenia gardła w dzieciństwie, wszystko skończyło się gdy rodzice zaczeli mnie zabierać często nad morze, kuracja jodowa poskutkowała![]()
:-witaj w klubie, zmiana pogody i juz glowa boli
A Ciebie Tygrychu to normalnie walnę jak się spotkamy za to nie odzywanie się po lekarzu!!!!
Pyciol naprawdę kurdę wyszczuplałaś jakoś tak chyba na buzi bo w pierwszym odruchu wydawało mi się ze Cię nigdy na zdjęciach nie widziałam:-):-):-):-):-)

i palcem na niego przez te 3 godziny pokazywal
Pyciol super fryzura!!!! Ja wam pokaże dopiero jak umyję i ułożę po swojemu bo tak jak mi to ułożyły w salonie to mi się nie podoba:-)

ale o co chodzi?
zmarchy czy jak?![]()

A Ciebie Tygrychu to normalnie walnę jak się spotkamy za to nie odzywanie się po lekarzu!!!!![]()

Jednak zmiana klimatu dużo pomaga, moi chłopcy mieli dwa razy usuwane migdałki (po pierwszym razie odrosły po 1,5 roku), trochę to pomogło, ale jak zaczęli wyjeżdżac w góry i do sanatorium (też w górach), to praktycznie nie chorują. odpukac oby tak zostało
:--
-
-(

mnie tez groziło usunięcie migdałków;-) ale całe szczęście samo przeszło
ale brzydko czy jak?

ładnie jak zawsze ,tylko inaczejno teraz to mnie zdołowałyścieale brzydko czy jak?
![]()

moze dlatego że zdjęcia sa z profilu
babie to nie dogodziładnie jak zawsze ,tylko inaczejmoze dlatego że zdjęcia sa z profilu
![]()

no teraz to mnie zdołowałyścieale brzydko czy jak?
![]()