Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno dacie kochana....szkoda mi Was bardzo bo Alexiu nie zdaje sobie sprawy z tego co się dzieje i po operacji pewnie nie będzie mógł zrozumieć dlaczego nie wolno mu chodzić....:-( ale napewno dacie radę i mam nadzieję,że Alexowi będzie towarzyszył ten drugi stan bo to pewnie będzie też mniej stresujące dla Ciebie kochana:-( 3mam kciuki żeby wszystko było ok i żeby te cztery dni po operacji była jak najkrótsze....:-(wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawaniaa dzisiaj łaził jak najety
mam nadzieję,że damy radę...
Mam nadzieję kochane,że to nic groźnego...daj znać co u lekarza.....buziakiDzięki Kokusia...my jeszcze nie jesteśmy zaszczepione na ta w 13-14 miesiącu....
U nas temperatury ciąg dalszy....jutro idziemy do lekarzamam nadzieje ze to zabki
![]()
Ja mówiłam o tym który zaznaczyłam na czerwono
Ja też na to szczepienie nie mogę dojść... Non stop katar, kaszel, albo jakieś inne przygody.
wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawaniaa dzisiaj łaził jak najety
mam nadzieję,że damy radę...

jeszcze jej nie dostała bo to bedzie prezent dla małej kobitki na Dzien Kobiet 
i oczywiście częste pobudki,no norma
Alex teraz szaleje a ja wkoncu popijam kawkę i jem śniadanko;-)