reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie, u nas znowu nocka z podwyższona temperaturką, na 16 idziemy do lekarza, mam nadzieje że to zabeczki...próbuje zajrzeć ale juz dwa razy zostałam tak ugryziona że trzeci raz palucha nie wsadzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na dworze wiatrzysko ze strach wychodzić...

Agatkas
ja darowałabym sobie lekarza jeśli będze Zuzi gorzej wtedy pójdziesz:tak::tak::tak:

Już sama nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać:baffled::baffled::baffled:
moja maruda siedzi ze mną wiec zmykam odezwę sie po lekarzu

reklama
Madziu zeby to faktycznie były zębole....:tak:
Agatkas ja bym się wstrzymała z wizyta w przychodni.Jeszcze nie daj Boże załapie faktycznie jakieś swiństwo:sorry2:
Zanplo a gdzie zamierzasz szukać pracy?Co z małą?
Olciaa a może Bartuś sie poprostu wysypia...przeciez skoro on juz kma o 19.00 to do 5.00 jest 10 godz....:confused:

tak ogólnie dziękuję,że mnie wspieracie w tym momencie...dziekujemy za trzymanie kciuków,napewno się przydadzą...Alex śpi a ja stwierdziłam,że siądę z dupskiem i nic robić nie będę....do poniedziałku i tak się zajadę:szok:

komu kawkę?????:-)

wiem już więcej...
w środę o 17.00 mamy termin na operację Alexa...od 11.00 nic nie może jeść.Po operacji do domku najlepiej na rękach a nie w foteliku.Z narkozy będzie wybudzał się już pod koniec zabiegu:-(i bedzie towarzyszyc mu jeden ze stanów...albo będzie sie darł w niebogłosy,piszczeć,kopać nogami albo poprostu bedzie zamulony i będzie pomalutku dochodzić do siebie:-(po 15 minutach powinno wrócić do normalności i po chwili zaś uśnie ze zmęczenia:-(i 4 dni niechodzenia i niestawania:szok:a dzisiaj łaził jak najety:szok:mam nadzieję,że damy radę...
Jejku Pyciolku ja dopiero doczytałam.... tak mi smutko sie zrobiło jak pomyślałam o Twoim małym łobuzie......będę trzymała z Mari cały czas kciukasy...obiecuje i wiem ,ze dacie rade.....szybciutko zleci i mały raz dwa zapomni.....buziaczki:*

Witam sie kochane....:)

Moje dziecko śpi ,a ja szaleje na kompie.....kurcze szukam jakiejs pracy z tym sadem nie wypaliło, wiec trzeba kombinować dalej.....nie wiem też jeszcze co z Mari jakby sie udało coisk znaleźć,ale z jeden pensji straszni ciężko.....jeszcze jak ma sie pasozyta na utrzymaniu i złodzieja to tym bardziej.....

Będe zaglądała.....:*

Pyciołku, ja też oczywiście będę zaciskała za Was kciuki.

Ollcia, u nas w dzień też jest spoko bez smoka i wczoraj na noc zasnęła i było ok ale o 3 nad ranem czegoś jej zabrakło :)

Pisałam do Sawki, co sie do nas nie odzywa, obiecała, ze jak znajdzie chwilkę to coś skrobnie, napisze Wam tylko to, ze biedna Lenka przechodzi różyczkę.

Kanusia, powodzenia w poszukiwaniu pracy, nadchodzi wiosna, wiec moze z pracą będzie łatwiej.

A męzowy z Hiszpanii dostał ładunek do Szkocji, kolejne 2500 km do pokonania, kiedy on do domu zjedzie :(

Witam;
już młodemu pierwszą awanturę dziś zrobiłam... Osiwieję przy nim.

Agatkas nie ciągaj jej.Poczekaj. Skoro nicsię więcej nie dzieje.

Tak zrobię...poczekam jeszcze...
Ja dzisiaj Zuzce pierwszy raz po łapce dałam i chyba ostatni bo mam wyrzuty sumienia... oczywiście lecitko...bo by sobie garnek na głowę zrzuciła taki ciężki ze ho ho....to by dopiero było....

Witajcie, u nas znowu nocka z podwyższona temperaturką, na 16 idziemy do lekarza, mam nadzieje że to zabeczki...próbuje zajrzeć ale juz dwa razy zostałam tak ugryziona że trzeci raz palucha nie wsadzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Na dworze wiatrzysko ze strach wychodzić...

Agatkas
ja darowałabym sobie lekarza jeśli będze Zuzi gorzej wtedy pójdziesz:tak::tak::tak:

Już sama nie wiem co jeszcze miałam Wam napisać:baffled::baffled::baffled:
moja maruda siedzi ze mną wiec zmykam odezwę sie po lekarzu

Tak zrobię!
Madziu zeby to faktycznie były zębole....:tak:
Agatkas ja bym się wstrzymała z wizyta w przychodni.Jeszcze nie daj Boże załapie faktycznie jakieś swiństwo:sorry2:
Zanplo a gdzie zamierzasz szukać pracy?Co z małą?
Olciaa a może Bartuś sie poprostu wysypia...przeciez skoro on juz kma o 19.00 to do 5.00 jest 10 godz....:confused:

tak ogólnie dziękuję,że mnie wspieracie w tym momencie...dziekujemy za trzymanie kciuków,napewno się przydadzą...Alex śpi a ja stwierdziłam,że siądę z dupskiem i nic robić nie będę....do poniedziałku i tak się zajadę:szok:

komu kawkę?????:-)

Ja poproszę! Zuzka poszła spac więc chwila spokoju
Ty Pyciol odpoczywaj, bo wydaje mi się że będziesz miała naprawdę ciężkie te cztery dni.....

reklama
Pyciołku, ja też oczywiście będę zaciskała za Was kciuki.

Ollcia, u nas w dzień też jest spoko bez smoka i wczoraj na noc zasnęła i było ok ale o 3 nad ranem czegoś jej zabrakło :)

Pisałam do Sawki, co sie do nas nie odzywa, obiecała, ze jak znajdzie chwilkę to coś skrobnie, napisze Wam tylko to, ze biedna Lenka przechodzi różyczkę.

Kanusia, powodzenia w poszukiwaniu pracy, nadchodzi wiosna, wiec moze z pracą będzie łatwiej.

A męzowy z Hiszpanii dostał ładunek do Szkocji, kolejne 2500 km do pokonania, kiedy on do domu zjedzie :(
Bliźniaczkujak bedziess jeszcze pisała do Sawki to pozdrów ja od nas i zycz zdrówka dla Lenki:*
A Tobie kochana zyczę szybkiego powrotu mezowego:)

Obejrzałam ogłoszenia i kurcze jestem zła ,ze nie poszła na administracje.pewnie szybciej bym cos znalazła.....sa u nas fajne ogłoszenia z urzedu skarbowego, z urzedu pracy, ze są wolne stanowiska.....pedagogicznych nie ma żadnych.....:(

Do góry