reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!
Pyciolku 3mam kciuki aby jutro wszystko poszło pomyślnie i bez komplikacji.
Kana ja właśnie kończę w tym roku administrację i powiem ci szczerze że nie mogę znaleźć pracy w ty kierunku. Nic się nie martw na pewno coś znajdziesz a jaką masz specjalizację jeśli mogę zapytać bo ja się właśnie zastanawiam nad drugim kierunkiem i rozważam właśnie pedagogikę.

A u mnie dalszy ciąg choroby dzisiaj byłam u rodzinnego i dała mi skierowanie do laryngologa bo stwierdziła ze ona naprawdę już nie wie co mi jest. Malutka na szczęście zdrowa ale wychodzą jej dwa ząbki, w czwartek wybieramy się na szczepienie.
Brat mi zrobił format na kompie i mi muli jeszcze bardziej niż wcześniej a to nowe forum to jakaś porażka:no::no::no::no::no::no:

reklama
Niestety oprócz wychodzących zabków Jula ma angine....:-(:-(:-(:-(

Dostała antybiotyk i juz wieczorem troszeczke humor jej powrócił.....obawiam się tylko że jak antybiotyk to zaraz biegunka i tak kółko zamyka się....

Zmykam spac bo nie wiadomo jaka nocka przed nami...

Dobranoc

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: denerwuje mnie to nowe forum jak h... :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Pyciolku, trzymam za Alexa kciuki, oby wszystko poszło gładko ;-):tak: będzie dobrze, głowa do góry:-)

Madzienko, DUŻO ZDRÓWKA DLA JULCI :-)

A teraz mam problem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a więc :

Alan mi cosik pomieszał na kompie i teraz mam pasek zadań z boku z prawej strony, a nie jak do tej pory u dołu ekranu :szok::no::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i szlak mnie trafia, bo w żaden sposób nie umiem tego zmienić :no::no::crazy::wściekła/y::wściekła/y: POMOOOCYYYYYYY :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:sorry2:

Niestety oprócz wychodzących zabków Jula ma angine....:-(:-(:-(:-(

Dostała antybiotyk i juz wieczorem troszeczke humor jej powrócił.....obawiam się tylko że jak antybiotyk to zaraz biegunka i tak kółko zamyka się....

Zmykam spac bo nie wiadomo jaka nocka przed nami...

Dobranoc

Biedna:( Zdrówka życzymy! A Julka juz brała antybiotyk? Uważajcie na dupkę, bo my ostatnio miałyśmy takie odparzenia że szok!

zdrówka dla Alexowej narzeczonej....:tak:

a ja już jestem za przeproszeniem obsrana jagodami ze strachu:zawstydzona/y:

Bądź silna !!!! I daj znać potem!!!!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: denerwuje mnie to nowe forum jak h... :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

Pyciolku, trzymam za Alexa kciuki, oby wszystko poszło gładko ;-):tak: będzie dobrze, głowa do góry:-)

Madzienko, DUŻO ZDRÓWKA DLA JULCI :-)

A teraz mam problem :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a więc :

Alan mi cosik pomieszał na kompie i teraz mam pasek zadań z boku z prawej strony, a nie jak do tej pory u dołu ekranu :szok::no::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, i szlak mnie trafia, bo w żaden sposób nie umiem tego zmienić :no::no::crazy::wściekła/y::wściekła/y: POMOOOCYYYYYYY :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:sorry2:

Złap kursorem myszki i przeciągnij w dół:)

Dzień dobry tak w ogóle!:)

Hejka Kobiałki
Pyciolku terz kciuki trzymam, wsio sie uda, a te pare dni przeleci raz dwa zobaczysz:tak:

Madzienko współczuję choróbska, u nas tez przy kazdej chorobie toksyczne kupki są i odparzenia dosłownie nie da sie uniknąc, jak powiedziałam o tym pediatze, to kazała nastepnym razem prosić o lekarstwa w kroplach ( choć nie wiem czy antybiotyki takowe są:confused:) a nie w syropie no i oczywiscie lakcid, jeszcze nie miałam okazji sprawdzic, ale mysle, ze to moze byc skuteczne, bo najgorzej to te wszystkie substancje pomocnicze i smakowe uczulaja i podrażniaja.

Witajcie...u nas nocka już całkiem całkiem, mam nadzieje że antybiotyk zaczął działać i Julcia juz tak nie cierpi...
Teraz jeszcze sobie śpi więc zajrzałam do Was:tak::tak::tak:

Agatkas brała i tez mielismy przejścia z odparzeniami:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Pyciołku kciukaski mocno zaciśniete, trzymaj sie Kochana dzisiaj dzielnie!!!!

Edee zrób tak jak napisała Agatkas, powinno zadziałać:tak::tak::tak:

Dagulla śnieg???dajcie spokój, u mnie piękne słoneczko i juz 5 stopni na termometrze...ale my siedzimy w domu:sorry2::sorry2::sorry2:

ja dzisiaj wyspana więc zapraszam na śniadanko:-):-):-)

reklama
Ja już po śniadanku ale kawki to się napije. :-)

ziewczynki które nie są na diecie - zapraszam na kawkę z syropkiem irisch cream :-) a te na dietce na zwykłą z mleczkiem 0% :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry