Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja spi od 13 lub 14 do 15 lub 16Witajcie
Dziewczyny jak wasze maluchy sypiają w dzień? Bo u nas mała katastrofa. Mati spi 30 min czasami 1,5 max.
Dzisiaj np. spał 30 min obudził się z płaczem wzięłam go do swojego łózka i lulałam i tak pospał drugie 30 min.
:
madzienko nam na taki katar pomogł euphorbium

Kanuś...oj widze że Mariczka rządzi chłopakiemDobrze poradzi sobie w zyciu
![]()

Madziu co do katarku to my mamy nasivin,ale co dziecko to inaczej reaguje...a co do rzadzenia...to sie dzisiaj naśmiałam z nich jak nic...to znaczy z Mari.....ona tak uwielbia inne dzieci....Pawełek nie zdążył wejść a ona już na nim wisiała,,,buzi buzi, tuli tuli, ajka i wszystko na raz.....kurcze moze za duzo ja przytulam i całuje,ze tak reaguje...
ostatnio w sklepie jak ją puściliśmy to takich dwóch małych chłopców goniła, a oni uciekali,bo chciała tuli tuli....ich tata to sikał ze śmiechu....a mi było tak jakoś niezręcznie
Kurcze ona by sie nadawała do żłobka![]()

a my tak

No to wyglada świetniedzieki Kochana Nasivin tez mamy, tylko Jula ma taki dziwny ten katar...nosek zapchany jest głeboko a w dzirkach sucho nic nie ma.....
A Mari jest cudowna...a z przytulaniem to chyba taki wiek bo jula tez przytula sie do dzieci, a ostatnio jak bylismy w galerii handlowej jakis chlopczyk pocalowal ją...Jula wyglądała taka my tak
![]()
moja spi od 13 lub 14 do 15 lub 16
i nas snieg sypie

wiesz , ale to nie tak czesto, zalezy, sama nie wiem od czegoDziekuję mamusiu za odp. To widzę, że Karolinka ładnie sypia w dzień czasami od 13 do 16![]()