reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie

Dziewczyny jak wasze maluchy sypiają w dzień? Bo u nas mała katastrofa. Mati spi 30 min czasami 1,5 max.
Dzisiaj np. spał 30 min obudził się z płaczem wzięłam go do swojego łózka i lulałam i tak pospał drugie 30 min.
:
moja spi od 13 lub 14 do 15 lub 16

i nas snieg sypie

Kanuś...oj widze że Mariczka rządzi chłopakiem:-D:-D:-D:-D:-D Dobrze poradzi sobie w zyciu :tak::tak::tak:

Madziu co do katarku to my mamy nasivin,ale co dziecko to inaczej reaguje...a co do rzadzenia...to sie dzisiaj naśmiałam z nich jak nic...to znaczy z Mari.....ona tak uwielbia inne dzieci....Pawełek nie zdążył wejść a ona już na nim wisiała,,,buzi buzi, tuli tuli, ajka i wszystko na raz.....kurcze moze za duzo ja przytulam i całuje,ze tak reaguje...:-p:sorry2:

ostatnio w sklepie jak ją puściliśmy to takich dwóch małych chłopców goniła, a oni uciekali,bo chciała tuli tuli....ich tata to sikał ze śmiechu....a mi było tak jakoś niezręcznie :-D:-p

Kurcze ona by sie nadawała do żłobka :tak::tak::tak::tak:

Madziu co do katarku to my mamy nasivin,ale co dziecko to inaczej reaguje...a co do rzadzenia...to sie dzisiaj naśmiałam z nich jak nic...to znaczy z Mari.....ona tak uwielbia inne dzieci....Pawełek nie zdążył wejść a ona już na nim wisiała,,,buzi buzi, tuli tuli, ajka i wszystko na raz.....kurcze moze za duzo ja przytulam i całuje,ze tak reaguje...:-p:sorry2:

ostatnio w sklepie jak ją puściliśmy to takich dwóch małych chłopców goniła, a oni uciekali,bo chciała tuli tuli....ich tata to sikał ze śmiechu....a mi było tak jakoś niezręcznie :-D:-p

Kurcze ona by sie nadawała do żłobka :tak::tak::tak::tak:

dzieki Kochana Nasivin tez mamy, tylko Jula ma taki dziwny ten katar...nosek zapchany jest głeboko a w dzirkach sucho nic nie ma.....

A Mari jest cudowna...a z przytulaniem to chyba taki wiek bo jula tez przytula sie do dzieci, a ostatnio jak bylismy w galerii handlowej jakis chlopczyk pocalowal ją...Jula wyglądała tak:szok::szok::szok: a my tak:-D:-D:-D

dzieki Kochana Nasivin tez mamy, tylko Jula ma taki dziwny ten katar...nosek zapchany jest głeboko a w dzirkach sucho nic nie ma.....

A Mari jest cudowna...a z przytulaniem to chyba taki wiek bo jula tez przytula sie do dzieci, a ostatnio jak bylismy w galerii handlowej jakis chlopczyk pocalowal ją...Jula wyglądała tak:szok::szok::szok: a my tak:-D:-D:-D
No to wyglada świetnie;) hahahha aj nasze kochane całusinskie;*

Jak tylko wyjdę nachwilkę z salonu to Mati od razu włazi na kanapę, staje sobie bez trzymanki, i skacze :szok:. Przy kanapie jest ława i nie daj Boże się na nia przewróci. Czuję , że dla bezpieczeństwa mojego dziecka zaraz będę musiała wynieść z pokoju albo ławę albo kanapę :no::szok::dry:

reklama
Do góry