reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
moja spi od 13 lub 14 do 15 lub 16Witajcie
Dziewczyny jak wasze maluchy sypiają w dzień? Bo u nas mała katastrofa. Mati spi 30 min czasami 1,5 max.
Dzisiaj np. spał 30 min obudził się z płaczem wzięłam go do swojego łózka i lulałam i tak pospał drugie 30 min.
:
i nas snieg sypie
madzienko nam na taki katar pomogł euphorbium
DZIĘKI MY TEZ GO PSIKAMY MOŻE I NAM POMOŻE

kana161
Mama "terrorystek" :P
Kanuś...oj widze że Mariczka rządzi chłopakiemDobrze poradzi sobie w zyciu
![]()
Madziu co do katarku to my mamy nasivin,ale co dziecko to inaczej reaguje...a co do rzadzenia...to sie dzisiaj naśmiałam z nich jak nic...to znaczy z Mari.....ona tak uwielbia inne dzieci....Pawełek nie zdążył wejść a ona już na nim wisiała,,,buzi buzi, tuli tuli, ajka i wszystko na raz.....kurcze moze za duzo ja przytulam i całuje,ze tak reaguje...

ostatnio w sklepie jak ją puściliśmy to takich dwóch małych chłopców goniła, a oni uciekali,bo chciała tuli tuli....ich tata to sikał ze śmiechu....a mi było tak jakoś niezręcznie

Kurcze ona by sie nadawała do żłobka

Madziu co do katarku to my mamy nasivin,ale co dziecko to inaczej reaguje...a co do rzadzenia...to sie dzisiaj naśmiałam z nich jak nic...to znaczy z Mari.....ona tak uwielbia inne dzieci....Pawełek nie zdążył wejść a ona już na nim wisiała,,,buzi buzi, tuli tuli, ajka i wszystko na raz.....kurcze moze za duzo ja przytulam i całuje,ze tak reaguje...
ostatnio w sklepie jak ją puściliśmy to takich dwóch małych chłopców goniła, a oni uciekali,bo chciała tuli tuli....ich tata to sikał ze śmiechu....a mi było tak jakoś niezręcznie
Kurcze ona by sie nadawała do żłobka![]()
dzieki Kochana Nasivin tez mamy, tylko Jula ma taki dziwny ten katar...nosek zapchany jest głeboko a w dzirkach sucho nic nie ma.....
A Mari jest cudowna...a z przytulaniem to chyba taki wiek bo jula tez przytula sie do dzieci, a ostatnio jak bylismy w galerii handlowej jakis chlopczyk pocalowal ją...Jula wyglądała tak

kana161
Uciekamy na poczte i spacerek poki słoneczko świeci i przestało tak mocko wiać.....odezwę się bużniej:*:*
kana161
No to wyglada świetniedzieki Kochana Nasivin tez mamy, tylko Jula ma taki dziwny ten katar...nosek zapchany jest głeboko a w dzirkach sucho nic nie ma.....
A Mari jest cudowna...a z przytulaniem to chyba taki wiek bo jula tez przytula sie do dzieci, a ostatnio jak bylismy w galerii handlowej jakis chlopczyk pocalowal ją...Jula wyglądała taka my tak
![]()
Agacia82
Mami :)
moja spi od 13 lub 14 do 15 lub 16
i nas snieg sypie
Dziekuję mamusiu za odp. To widzę, że Karolinka ładnie sypia w dzień czasami od 13 do 16

Agacia82
Mami :)
Jak tylko wyjdę nachwilkę z salonu to Mati od razu włazi na kanapę, staje sobie bez trzymanki, i skacze
. Przy kanapie jest ława i nie daj Boże się na nia przewróci. Czuję , że dla bezpieczeństwa mojego dziecka zaraz będę musiała wynieść z pokoju albo ławę albo kanapę 

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
wiesz , ale to nie tak czesto, zalezy, sama nie wiem od czegoDziekuję mamusiu za odp. To widzę, że Karolinka ładnie sypia w dzień czasami od 13 do 16![]()
teraz jak usnela o 14 to jeszce spi, zobaczymy ile jeszce