reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas, Madzienka - dziękuję za pomoc :tak:, wczoraj chyba z 2 godziny myślałam jak to naprawić, wszędzie klikałam i lipa :-(:zawstydzona/y:, a to takie proste było :szok::szok::zawstydzona/y::-p:-D:-D, thx :-), p.s. teraz już się nie będę tropić następnym razem sama jak Alan mi coś w kompie zamiesza, tylko zaraz Was będę pytać ;-):tak::tak:

Ollcia, Pyciolek- tak zabieram się za szukanie bo troszkę nam ciężko z jednej pensji, a różnie bywa, są lepsze i gorsze miesiące. W żłobkach nie ma miejsc, a rodzice pracują więc będę szukała coś w prywatnym, albo niania. Nawet jak zapłacę więcej to i tak zawsze coś zostanie w kieszeni. Będę się tym martwiła jak coś znajdę, bo jak widzę to jest ciężko z jakąkolwiek pracą.

Pyciolku napisz jak po zabiegu.

Kana przecież możesz składać CV nie tylko w swoim kierunku, może akurat się uda. Zawodu można się nauczyć, a studia i tak nic człowiekowi nie dają.

Królewna się obudziała, więc zmykam.
Jedziemy dzisiaj po nocnik :-).

WITAM KOCHANE MAMUŚKI :-)

Na początek:

Pyciolku
dużo wytrwałości i bądź dzielna kochana no i oby szybko było po wszystkim....całuski dla Alexa:*:*

Madzienko zdrówka dla Juleczki naszej śliczniutkiej.....:*

Zapominajko Twojemu bobasowi tez zdróweczka zycze :tak::tak::tak:

My już dzisiaj po odwiedzinach Pawełka, naszego ulubionego sąsiada,,,,zaraz powklejam foteczki :-p po odwiedzinach dziadzi ,a teraz Mari umęczona gośćmi śpi.....
U nas słuchajcie padał w nocy i wieczorkiem snieg i znowu na chwilkę zrobiło sie biało.....ja uwielbiam zime,ale tej to nawet ja mam już dość....tęsknię za wiosną, zielenią i słoneczkiem.....nawet za zwykłym deszczykiem też....

Poza tym strasznie wieje znowu i nie wiem czy gdzieś wyjdziemy.....

a i Mari wychodzi ząbek ,dziąsełko juz pękło,ale kochane powiedzcie mi jak wy oceniacie czy to już 5 czy 4???moze 6.....ja nie umiem sie doliczyć,bo jest spora przerwa po 2 i potem cos się wykluwa....:sorry2::baffled:

Witajcie

U nas okropna pogoda ... śnieg, potem słoneczko, potem deszcze i śnieg i tak w kółko.

Pyciolku trzymam kciuki za Alekxa.

Agatkas, Madzienko, Zapominajka - przesyłam buziaki dla Waszych chorowitków.

No i ja tez szukam pracy :zawstydzona/y:, mąż mnie nie chce w swojej firmie więc musze coś poszukać :baffled:.

Dziewczyny jak wasze maluchy sypiają w dzień? Bo u nas mała katastrofa. Mati spi 30 min czasami 1,5 max.
Dzisiaj np. spał 30 min obudził się z płaczem wzięłam go do swojego łózka i lulałam i tak pospał drugie 30 min.

W sobote planuje wybrać się do kosmetyczki zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

reklama
U mnie jakaś okropna pogoda, śnieg, deszcz, wiatr mocny i słońce...
Edee może mały informatyk ci rośnie :)

Zapominajka
nie strasz...u nas wiosna..słoneczko świeci i 5 stopni...ja już nie chę zimy!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzieki dziewczynki za życzonka zdrówka dla Julci...

Antybiotyk najprawdopodobniej działa bo Jula dzisiaj inne dziecko juz bawi sie i rozrabia...tylko jeszcze męczy ja dziwny katar, taki głeboko, w nosku nic nie widac..macie na taki katarek jakieś sposoby??pomóżcie:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry